Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
pa imas temu po jedan najsigurniji par pa ? jel se ikad dobilo ? jesul ljudi zainteresovani ?
!
@roceda22, nezgodno je psotavljati po jedan, dva para, jer su ljudi takvi ako prepisu taj par, i padnu na njemu kukati ovdje tri dana sto si postavio taj par, a on ga prepisao. a niko od nas nije siguran 100% nizasto i ja mislim da je to razlog sto niko nece da se zajebaje s tim da sad stavi 3-4 para, kao da su sigurni, a ustvari realno nista i ne moze biti sigurno...
a sto se tice objasnjenja odigranog para, vjerovatno je mrsko svakome da se zajebaje s tom analizom i pise.
ja iskreno nisam nikad postavio ovdje par, a da ga nisam odigrao na svom tiketu....
vjerovatno ima i medjeda sto ce napisati neki par od zajebancije, a ne odigrati ga licno...
a sto se tice objasnjenja odigranog para, vjerovatno je mrsko svakome da se zajebaje s tom analizom i pise.
ja iskreno nisam nikad postavio ovdje par, a da ga nisam odigrao na svom tiketu....
vjerovatno ima i medjeda sto ce napisati neki par od zajebancije, a ne odigrati ga licno...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Ode ova tema u qrac, ko su uopste ovi likovi sto pisu unazad 2-3 stranice, neki novi dosli i poceli lupetati gluposti, sta tebe boli qrac sto Admir ili willy postave tiket, ja licno od njih cesto prepisem par i kad fulam fulo sam zato sto sam ja odabro da prepisem, niko me nije natjerao i necu ljudima a reci, cak stavise mnogo vise puta sam pogodio njihove parove, i ja nekada postavim svoje pa raja prepise pa neko pogodi neko fuli sta je tu je, otkud vama pravo da vrijedjate i prozivate ljude sto postave tiket koji odigraju, mislim halo ako neces prepisat nemoj, koga boli qrac sto si pao a sam si svojom voljom prepiso ? Ovo se prvenstveno odnosi na ovog padobranda 4040deuce koji je uletio da lupeta gluposti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Djecace,koji vjerojatno nije ni procitao moj tekst do kraja,pronadji mi recenicu u kojoj nekoga vrijedjam. U svom postu sam samo iznjeo sugestiju,nijednog forumasa uvrijedio,dapace neke sam i pohvalio. Pa,hajde mi nadji tu recenicu.bodi123 je napisao/la:Ode ova tema u qrac, ko su uopste ovi likovi sto pisu unazad 2-3 stranice, neki novi dosli i poceli lupetati gluposti, sta tebe boli qrac sto Admir ili willy postave tiket, ja licno od njih cesto prepisem par i kad fulam fulo sam zato sto sam ja odabro da prepisem, niko me nije natjerao i necu ljudima a reci, cak stavise mnogo vise puta sam pogodio njihove parove, i ja nekada postavim svoje pa raja prepise pa neko pogodi neko fuli sta je tu je, otkud vama pravo da vrijedjate i prozivate ljude sto postave tiket koji odigraju, mislim halo ako neces prepisat nemoj, koga boli qrac sto si pao a sam si svojom voljom prepiso ? Ovo se prvenstveno odnosi na ovog padobranda 4040deuce koji je uletio da lupeta gluposti.
Ako nisi neko dijete,trebao bi znati ignorirati uvrede na internetu,time sto tome pridajes neki znacaj,dozvoljavas im da na neki nacin utjecu na tebe.admir12345 je napisao/la:Sto se tice mojih postavljanja parova,ja sam jedno vrijeme postavljao samo po 1par na koseve.od 5 postavljeni parova 4 sam puta bio prosao a jednom pao i taj bas put kad sam pao neki lik prepisao i "pao" valjda samo na njemu i poceo da vredja.Tako da sam prestao da postavljam po taj jedan par.onda su pojedini trazili da postavljam cjeli tiket,sto sam eto poceo i da radim.Ne znam jel to kad nekome pomoglo ili ne al to je bila njihova zelja ne moja.Sto se tice igranja mog kosarke na koseve .Kosarku pratim par godina sve lige,kad vidim neki par odprilike u par koseva znam kolika ce i margina bit a i da ne vidim.Sve sto odigram je po statistici odigrano ni jedan par nisam odigrao bezveze.Normalno je da neko podbaci i da ne bude koseva jer da prolazi sve po statistiki svak bi dobijao al opet to nije razlog neko da me vredja tu jer nikad nisam napisao da ce taj par100% proc.Tako da je najbolje da se i ja povucem sa ove teme.
Kao prvo ruzno je nazivati nekoga djecakom za koga ne znas koliko godina ima, a vjerovatno sam i stariji i skolovaniji od tebe.4040deuce je napisao/la:Djecace,koji vjerojatno nije ni procitao moj tekst do kraja,pronadji mi recenicu u kojoj nekoga vrijedjam. U svom postu sam samo iznjeo sugestiju,nijednog forumasa uvrijedio,dapace neke sam i pohvalio. Pa,hajde mi nadji tu recenicu.bodi123 je napisao/la:Ode ova tema u qrac, ko su uopste ovi likovi sto pisu unazad 2-3 stranice, neki novi dosli i poceli lupetati gluposti, sta tebe boli qrac sto Admir ili willy postave tiket, ja licno od njih cesto prepisem par i kad fulam fulo sam zato sto sam ja odabro da prepisem, niko me nije natjerao i necu ljudima a reci, cak stavise mnogo vise puta sam pogodio njihove parove, i ja nekada postavim svoje pa raja prepise pa neko pogodi neko fuli sta je tu je, otkud vama pravo da vrijedjate i prozivate ljude sto postave tiket koji odigraju, mislim halo ako neces prepisat nemoj, koga boli qrac sto si pao a sam si svojom voljom prepiso ? Ovo se prvenstveno odnosi na ovog padobranda 4040deuce koji je uletio da lupeta gluposti.
Ovo nije prozivanje ? Kako ti znas da nisu od nikakve koristi ? Meni prvom su od jako velike koristi, kao i mnogim drugim forumasima i guestovima koji posjecuju ovaj forum, svako sebi izabere od tih parova ono sto mu godi i odigra, ne kaze niko da se mora ispratiti citav tiket, odaberes sebi 2-3 para koja ti se svidjaju i ispratis.Nadam se da se nitko nece uvrijediti,ali ovi 'tiketi' sto svaki dan postavljaju Bihac96,admir12345,Willy itd. mislim da nisu od nikakve pomoci.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
vise dobitnih tipova manje price momci, manite se budala...
Treba uvesti red kao na nekim drugim kladionicarskim forumima.
Tema za analize i tema za prijedloge. Parovi s analizama su puno ozbiljniji, i tu ulazi raja koja ce ulozit jace pare, prijedlozi su mozda isto za neke ozbiljni ali za nas koji trazimo analizu jer igramo na jaci ulog nisu.
Tema za analize i tema za prijedloge. Parovi s analizama su puno ozbiljniji, i tu ulazi raja koja ce ulozit jace pare, prijedlozi su mozda isto za neke ozbiljni ali za nas koji trazimo analizu jer igramo na jaci ulog nisu.
SAMO ČELIK !
Prijatelju,po tvom pisanju i samoj reakciji i ponasanju,vjeruj mi znam da nisi ni stariji,a posebno ne skolovaniji od mene. Kao sto vidis,kulturno sam recenicu poceo sa 'nadam se da se nitko nece uvrijediti' i u nastavku samo iznjeo svoje misljenje i naveo neke primjere. Znaci rekao sam da "MISLIM" da nisu od pomoci. To se zove iznosenje vlastitog misljenja,a ne prozivanje,znas. Ne znaci da ako spominjes necije ime,automatski ga prozivas za nesto.bodi123 je napisao/la:Kao prvo ruzno je nazivati nekoga djecakom za koga ne znas koliko godina ima, a vjerovatno sam i stariji i skolovaniji od tebe.4040deuce je napisao/la:Djecace,koji vjerojatno nije ni procitao moj tekst do kraja,pronadji mi recenicu u kojoj nekoga vrijedjam. U svom postu sam samo iznjeo sugestiju,nijednog forumasa uvrijedio,dapace neke sam i pohvalio. Pa,hajde mi nadji tu recenicu.bodi123 je napisao/la:Ode ova tema u qrac, ko su uopste ovi likovi sto pisu unazad 2-3 stranice, neki novi dosli i poceli lupetati gluposti, sta tebe boli qrac sto Admir ili willy postave tiket, ja licno od njih cesto prepisem par i kad fulam fulo sam zato sto sam ja odabro da prepisem, niko me nije natjerao i necu ljudima a reci, cak stavise mnogo vise puta sam pogodio njihove parove, i ja nekada postavim svoje pa raja prepise pa neko pogodi neko fuli sta je tu je, otkud vama pravo da vrijedjate i prozivate ljude sto postave tiket koji odigraju, mislim halo ako neces prepisat nemoj, koga boli qrac sto si pao a sam si svojom voljom prepiso ? Ovo se prvenstveno odnosi na ovog padobranda 4040deuce koji je uletio da lupeta gluposti.
Ovo nije prozivanje ? Kako ti znas da nisu od nikakve koristi ? Meni prvom su od jako velike koristi, kao i mnogim drugim forumasima i guestovima koji posjecuju ovaj forum, svako sebi izabere od tih parova ono sto mu godi i odigra, ne kaze niko da se mora ispratiti citav tiket, odaberes sebi 2-3 para koja ti se svidjaju i ispratis.Nadam se da se nitko nece uvrijediti,ali ovi 'tiketi' sto svaki dan postavljaju Bihac96,admir12345,Willy itd. mislim da nisu od nikakve pomoci.
-
- Kontakt:
zasto na ovoj temi nikada nije bio neki mod? ipak je vezano za sport, koliko-toliko
moglo bi se to sredit, ima dosta ozbiljnih momaka koji bi vjerovatno odrzavali ovaj pdf.I to za analize sto kazes je prava stvar, makar vikendom nek bude 10tak analiza top

Cleveland - Sacramento (218.5) ukupno preko
Hajd kad niko ne postavlja nikakve parove, da pokušamo nekako oživit temu. Plus da se odmah ogradim ako par ne prođe, niko vas ne tjera da igrate.
Helem, Cleveland promjenom trenera igra dosta brže, o Sacramentu ne treba ni pričati. Jedna visoka margina, ali u otvorenoj utakmici kakvu očekujem, trebala bi biti vrlo lako prebačena.
Hajd kad niko ne postavlja nikakve parove, da pokušamo nekako oživit temu. Plus da se odmah ogradim ako par ne prođe, niko vas ne tjera da igrate.
Helem, Cleveland promjenom trenera igra dosta brže, o Sacramentu ne treba ni pričati. Jedna visoka margina, ali u otvorenoj utakmici kakvu očekujem, trebala bi biti vrlo lako prebačena.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
- Kontakt:
premier
Randolph 14,5 +
Rose 20,5+
Jordan 11,5+
odigrao sam ovo cisto na osjecaj, na 10KM=63,30KM.
Randolph 14,5 +
Rose 20,5+
Jordan 11,5+
odigrao sam ovo cisto na osjecaj, na 10KM=63,30KM.
Ma razlog je jednostavan ovom forumu nedostaje ozbiljnih igraca.Sto se tice vecerasnjih kosarkasa moji prvi favorit je Batum 15,5 vise ,pa Randolph 13,5 vise ako Gasol ne bude igrao
-
- Kontakt:
+1 Slazem se sa tobom i ja sam ih odirao uz jos par igraca.kokuz je napisao/la:Cleveland - Sacramento (218.5) ukupno preko
Nisi mi odgovorio @4040deuce..Gdje su ti tvoji parovi sa analizama ?
a veceras
rose preko
feniks preko koseva mec
cikago manje koseva mec
a veceras
rose preko
feniks preko koseva mec
cikago manje koseva mec
!
- marcos2311
- Kontakt:
Jedan mali info oko Jamesa kad je vec u pitanju ova tekma.kokuz je napisao/la:Cleveland - Sacramento (218.5) ukupno preko
''LeBron James is 29 points from passing Paul Pierce (26,166) for 15th place in all-time NBA history.''
Shodno tome KING over 25,5
I.Smith 14,5 manje vraca se uz limitiranu minutazu,prema najavi trebao bi igrati max 24 min a zato vrijeme pored CP-a ce tesko do 15 koseva
Definitivno ne pomaze...4040deuce je napisao/la:Pozdrav,u najboljoj namjeri pisem ovaj tekst,jer volim posjetiti ovaj podforum. Ova tema je vec odavno otisla u potpuno krivom smjeru. Ja kao covjek ne pridajem kladionici neku veliku vaznost u zivotu,ali volim sport opcenito,kladjenje je samo hobi. A takav sam da,kada nesto radim,radim to najbolje sto mogu i pokusavam izvuci iz tog neki maksimum. Ljudi,ovo sto vi pisete na ovu temu nikome,ama bas nikome ne pomaze,znam da vas vecina ovdje pise u najboljoj namjeri,ali to jednostavno nije to.

Jbg ako vec znas nesto vise sto mi drugi ne znamo, posavjetuj nas i objasni svoj tip...
Nego jel neko upratio sta za NBA veceras?
James ganja neki milestone koliko znam a Towns igra protiv ekipe koja najgore brani centra?
inace ?
ajmo estudiantes gol samo
Batum 15,5 VIŠE
Rose 20,5 VIŠE
Love 15,5 VIŠE
Valanciunas 11,5 VIŠE
Randolph 13,5 VIŠE
Tele 10,5 VIŠE
Smith 14,5 MANJE
Westbrook 24,5 MANJE
Indiana - Lakers 205,5 VIŠE
Zmajevi
Ponuda strašna
Rose 20,5 VIŠE
Love 15,5 VIŠE
Valanciunas 11,5 VIŠE
Randolph 13,5 VIŠE
Tele 10,5 VIŠE
Smith 14,5 MANJE
Westbrook 24,5 MANJE
Indiana - Lakers 205,5 VIŠE
Zmajevi
Ponuda strašna

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.