Evo ja ih trazim ima sat vremena, ali nikako da ih nadjem. Ali dobro, mozda se i izrovi koja.MCMLXVII je napisao/la:Jel mozda ima negdje snimak utakmice, da ponovo pogledam sve greske Rustemovica?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Necemo zuriti kolega i na osnovu jedne tekme sa dobrim ubacajima zakljuciti tako nesto..Bosniacum Lilium je napisao/la:Iskreno, naucio je centriratidjokica je napisao/la:Ovdje su se spominjali Rustemovicevi centarsutevi kao losa strana njegove igre.
Danas sam vidio svaki slobodan udarac i korner koji je izveo je bio kvalitetan centarsut i opasnost po gol maribora.
Generalno, jedan od nasih boljih igraca danas, Amer Bekic i duljevic su odigrali solidno, emerson zna lopte...izgleda da Ahmo nece vise traziti lopte po Šipu
Sto se tice igre u polju, skoro nikakav pomak. Ne trazi se tek tako jos jedan dobar veznjak

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
dosh'o dulji u prijateljsku posjetu?[WHITE SMILING FACE]Lakoste je napisao/la:Ahmo vecheras spava na stomaku jer su mu guzovi i ledjha podobro nadrljali vecheras, chak je morao i izachi ranije iz igre. Chivchija vidjhen u Turskoj.nukleusmember je napisao/la:nisam gled'o tekmu,po vashem koxu mogu naslutiti da i nije bilo toliko loshe,vidio sam golove,tjn jbg a,kakav je kalash bio?slabo ste ga izmahalali
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj po Sipu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Drugi gol Maribora prati od pocetka akcije,frajer krece sa pola terena,nas "cuvar" kao ga prati ali nikako mu ne prilazi buvalno igrac dolazi skoro do 16 prolazi hladno 30-tak metara i gura lopta u gol sansu.U nastavku akcije pada pogodak."Razbijac" akcija
prvih 10 sekundi
Nego vidim da je Abdulah dole u Turskoj,sve vise mirise ovo na novog "Jajala" i slikanje po aerodromu u Antaliji

prvih 10 sekundi

Nego vidim da je Abdulah dole u Turskoj,sve vise mirise ovo na novog "Jajala" i slikanje po aerodromu u Antaliji

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 09 feb 2016, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam prvi bio protiv Denija,kad je tek dosao,al po ovom dosad vidjenom sam se z.ajebao pravo,fkt frajer ce biti pojacanje ako ovako nastavi,a ja mu zelim svu srecu,jbg nekad ne treba suditi prije nego se sta dogodi,al nekad

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
@ajax sve sto je rekao za taktiku je upravu.
Krivo mi je sto do sad nijednom nismo vidjeli tu 4-5-1. Jesa izgleda malo tvrdoglav ko i Dzeno
Mora se jednostavno isprobat sve, bez obzira da li ce neko doci ili nece. 4-5-1 u sredini Rustem-Radovac i Reis pa sta Bog da. Mozda u nekim varijantama Dzemu staviti mjesto Samira. Treba nam strpljenja. Siguran sam da ce se ostvariti Jesine najave o pravom Sarajevu sto smo mogli danas vidjeti. Ona borbenost i agresivnost me podsjetila malo na tekmu protiv Slobode koju smo upravo dobili zbog toga. Kako god da se zavrsi prelazni rok, SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!

SARAJEVO
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
pa valjda nije retardiran da stavi plakala na gol u mostaru,mada mi je i pavlovich lohotan al' eto,bolji je od ovoga,barem lichi na golmana,rustem me brine,to nam je prebitna pozicija,vidim i sa dzemicom ste zadovoljni?[WHITE SMILING FACE]MortemHz je napisao/la:Dugo nisam vidio bolje Sarajevo, toliko energije i motivacije..odlicno je bilo sve osim par greski Barbarica ali posto skoro nikad ne grijesi necemo mu uzeti to za zlo dok Plakalo i Rustemovic trebaju biti krivicno gonjeni, ostalo je bilo perfektno.nukleusmember je napisao/la:nisam gled'o tekmu,po vashem koxu mogu naslutiti da i nije bilo toliko loshe,vidio sam golove,tjn jbg a,kakav je kalash bio?slabo ste ga izmahalali
VVVBK
VVVBK
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
upravo sam o ovome s rajom komentarisao, hvala sto si postavio ovaj video. Rustemovic moze i 10 tekmi trcati, tako izgleda, ali dzaba mu kad je ocajan u pozicioniranju, lose cita igru, ocajno !miky_hz je napisao/la:Drugi gol Maribora prati od pocetka akcije,frajer krece sa pola terena,nas "cuvar" kao ga prati ali nikako mu ne prilazi buvalno igrac dolazi skoro do 16 prolazi hladno 30-tak metara i gura lopta u gol sansu.U nastavku akcije pada pogodak."Razbijac" akcija![]()
prvih 10 sekundi![]()
Nas James Harden

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Evolution87
- Kontakt:
Ovo nisam ni skonto

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Rustemovic u Drini nije nikad bio klasicni destruktivac kako ga nama pokusavaju prikazati ovi sto ga trpaju na silu u prvih 11! Nego nema momak kvalitet da kreira kod nas, pa eto hajmo ga destruktivcem proglasiti i nek kvari igru protivnika, a ne ide mu ni to bas od ruke. Postavljao je jednom neko statistiku sa one stranice i procenat njegovih dobijenih duela i oduzetih lopti i bio tanji od Radovca ako me sjecanje sluzi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tacnojoker90 je napisao/la:Rustemovic u Drini nije nikad bio klasicni destruktivac kako ga nama pokusavaju prikazati ovi sto ga trpaju na silu u prvih 11! Nego nema momak kvalitet da kreira kod nas, pa eto hajmo ga destruktivcem proglasiti i nek kvari igru protivnika, a ne ide mu ni to bas od ruke. Postavljao je jednom neko statistiku sa one stranice i procenat njegovih dobijenih duela i oduzetih lopti i bio tanji od Radovca ako me sjecanje sluzi.

U sustini u ovoj ekipi i nemas klasicnog destruktivca u vezi,silom prilika trenutno "najbolji" igrac kojeg imamo da j.ebe ove napade i igra prljavo i nije p.icka u igri je Dzemo tako je kako je i to je improvizacija ali tako je i to je cinjenica,i vidjelo se zadnjih par kola da striktno taj posao moze iznjeti kao sto i moze i da smo ga manje vise svi pohvalili za te igre na kraju..I udarit ce i vako i nako i dobit i zuti i crveni,pricam konkretno o ovoj fazi igre,dakle razbijanje napada.Bolji je od svih kojih trenutno imamo.Ovi ljepotani nisu za te prvljave poslove
Garantujem da bi on u ovoj situaciji ovome uletio i polomio ga mozda i neki karton fasovao,nebi ga bas pogledom ispratio.Ali opet to i jeste zadatak te pozicije i tog profila igraca.
Dakle ovo nije misljenje da Dzemo treba da igra u prvih 11 da se nebih krivo skontao,ali za ovo sto nam treba i trenutno sto imamo on je najblizi tome po opisu onoga sto ta pozicija trazi.I kako treba da kolje i ganja taj prljavi zadnji vezni koji nam treba u ovakvoj formaciji pogotovo pored ovakvog Emersona koji ce biti neki pokretac,dakle ovaj drugi netreba ni da krene naprijed uopste.Vec samo da ganja i ganja,a ovaj kako ganja vidimo.
Garantujem da bi on u ovoj situaciji ovome uletio i polomio ga mozda i neki karton fasovao,nebi ga bas pogledom ispratio.Ali opet to i jeste zadatak te pozicije i tog profila igraca.
Dakle ovo nije misljenje da Dzemo treba da igra u prvih 11 da se nebih krivo skontao,ali za ovo sto nam treba i trenutno sto imamo on je najblizi tome po opisu onoga sto ta pozicija trazi.I kako treba da kolje i ganja taj prljavi zadnji vezni koji nam treba u ovakvoj formaciji pogotovo pored ovakvog Emersona koji ce biti neki pokretac,dakle ovaj drugi netreba ni da krene naprijed uopste.Vec samo da ganja i ganja,a ovaj kako ganja vidimo.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 09 feb 2016, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Neku noc rekoh nesto slicno za Dzemu i Rustema!miky_hz je napisao/la:U sustini u ovoj ekipi i nemas klasicnog destruktivca u vezi,silom prilika trenutno "najbolji" igrac kojeg imamo da j.ebe ove napade i igra prljavo i nije p.icka u igri je Dzemo tako je kako je i to je improvizacija ali tako je i to je cinjenica,i vidjelo se zadnjih par kola da striktno taj posao moze iznjeti kao sto i moze i da smo ga manje vise svi pohvalili za te igre na kraju..I udarit ce i vako i nako i dobit i zuti i crveni,pricam konkretno o ovoj fazi igre,dakle razbijanje napada.Bolji je od svih kojih trenutno imamo.Ovi ljepotani nisu za te prvljave poslove
Dakle ovo nije misljenje da Dzemo treba da igra u prvih 11 da se nebih krivo skontao,ali za ovo sto nam treba i trenutno sto imamo on je najblizi tome po opisu onoga sto ta pozicija.I kako treba da kolje i ganja taj prljavi zadnji vezni koji nam treba u ovakvoj formaciji pogotovo pored ovakvog Emersona koji ce biti neki pokretac,dakle ovaj drugi netreba ni da krene naprijed uopste.Vec samo da ganja i ganja,a ovaj kako ganja vidimo.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:U sustini u ovoj ekipi i nemas klasicnog destruktivca u vezi,silom prilika trenutno "najbolji" igrac kojeg imamo da j.ebe ove napade i igra prljavo i nije p.icka u igri je Dzemo tako je kako je i to je improvizacija ali tako je i to je cinjenica,i vidjelo se zadnjih par kola da striktno taj posao moze iznjeti kao sto i moze i da smo ga manje vise svi pohvalili za te igre na kraju..I udarit ce i vako i nako i dobit i zuti i crveni,pricam konkretno o ovoj fazi igre,dakle razbijanje napada.Bolji je od svih kojih trenutno imamo.Ovi ljepotani nisu za te prvljave poslove
Ako si mislio na mene, ja ga ne trpam u prvih 11 i ne mislim da je neki specijalan kvalitet.joker90 je napisao/la:Rustemovic u Drini nije nikad bio klasicni destruktivac kako ga nama pokusavaju prikazati ovi sto ga trpaju na silu u prvih 11! Nego nema momak kvalitet da kreira kod nas, pa eto hajmo ga destruktivcem proglasiti i nek kvari igru protivnika, a ne ide mu ni to bas od ruke. Postavljao je jednom neko statistiku sa one stranice i procenat njegovih dobijenih duela i oduzetih lopti i bio tanji od Radovca ako me sjecanje sluzi.
Ali ga se ovdje predstavlja kao totalnog fudbalskog analfabetu, a istina je da je jedan od korisnijih igraca koje imamo u timu u posljednjih nekoliko godina.
E sad, ako je nekome klepio zensku ili ga **** iz raje, pa se pokusava pishati po njemu zbog licnih razloga i mrznje, onda to mogu razumjeti...Ali to onda nema veze sa Rustemovicevim fudbalskim kvalitetima.
Kod nas uvijek postoje neki koji su dezurni krivci.
Siguran sam da neki ovdje i ne pogledaju utakmicu, ali napisu:" Rustem i Kramar katastrofa"', " Plakalo amater", " Dzemo ne moze", "Radovac los"... To je sada in!
Tako je ranije bilo za puzigacu, Ostrakovica, Bandovica, pa Tatomirovica, Milosa i Dzemu...
FKS❤️1946
Sta ti dodje Rustemovic djokica? (:
Nisam mislio na tebe, iskreno te prvi put vidim na forumu. To da je Rustemovic jedan od korisnijih igraca posljednjih godina je apsolutno netacno, jedina korist koju ja vidim od njega je da popuni broj na terenu i to radi. Nije koristan kao klasicni destruktivac, vec smo gore naveli sto, nije dovoljno dobar da bude "osmica" kod nas pa se zato i forsira prica oko Rustemovica destruktivca. Ovaj ostatak posta je suvisno i komentarisati, vjerovatno ga svaku tekmu pola foruma proziva jer nam je po*ebo svima zene, a ne sto svaku tekmu pravi greske na jednoj od najbitnijih pozicija na terenu. Mislim da ima jos jedan razlog njegovog forsiranja, jednom se provukao ovdje, ali to je zabranjena tema, pa necemo o tome. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kod penala, Amer dobio vazdusni duel sa dvojicom i pruzio Cezaru 100%-tnu situaciju, ovaj iznudio penal. 

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ma ne dodje mi nista brate, samo sam realan. Nekad seremo po ljudima samo zato sto je to trend.MCMLXVII je napisao/la:Sta ti dodje Rustemovic djokica? (:
evo ja u proslom postu nabrojah 10ak igraca, a gdje su jos Nemanja, Krste, pa boga mi je bio u Dulja jedno vrijeme...
Pa kako je moguce da niko ne valja, ko da smo barsa pa mozemo imati bolje igrace
FKS❤️1946