Brato ono zalibo me taki ali je ne realno pisati tako s obzirom da ste zadnji bod protiv širokog želje ili sarajeva na tušnju osvojili prije 4-5 godinasamirr je napisao/la:Na tusnju gosti mogu uzeti najvise bod.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Haha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidio si kako je velez 1 i velez 2 prosli na tusnju a taj isti velez 2 je uzeo 3 boda na kosevu i mi bi da nisu igrali sa c timom pa smo ih podcijenili. Zeljo i široki nas nisu dobili na svom ne vjerujem da ce i u gostima mislim da smo trenutno najbolji domacin lige .Cocaine je napisao/la:Brato ono zalibo me taki ali je ne realno pisati tako s obzirom da ste zadnji bod protiv širokog želje ili sarajeva na tušnju osvojili prije 4-5 godinasamirr je napisao/la:Na tusnju gosti mogu uzeti najvise bod.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
MortemHz je napisao/la:
Vjerovatno misli na ljozeta jer i za njih navija posto mu je Radnicki katastrofa
Pa i mi smo katastrofa
Ma naravno da ne grijesi ako misli da je Zeljeznicar najveci klub, grijesi ako misli bilo sta drugo
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Domacin uvijek ima sitnu prednost ali nije 98-ma da to igra neku ulogu jer je suđenje normalnije. Sve tri ekipe koje vam dolaze su prejake i kvalitetne i na to sam mislio tako da je apsurdno pisati da nece uzeti vise od boda. Nemoj biti kao Krleža seljak iz kljuna. Pusti neka sve ide svojim tokom. Lopta je qurvasamirr je napisao/la:Vidio si kako je velez 1 i velez 2 prosli na tusnju a taj isti velez 2 je uzeo 3 boda na kosevu i mi bi da nisu igrali sa c timom pa smo ih podcijenili. Zeljo i široki nas nisu dobili na svom ne vjerujem da ce i u gostima mislim da smo trenutno najbolji domacin lige .Cocaine je napisao/la:Brato ono zalibo me taki ali je ne realno pisati tako s obzirom da ste zadnji bod protiv širokog želje ili sarajeva na tušnju osvojili prije 4-5 godinasamirr je napisao/la:Na tusnju gosti mogu uzeti najvise bod.
Sve stoji sto si napisao i tako jeste samo ne znam ko je taj krleza ?Cocaine je napisao/la:samirr je napisao/la:Domacin uvijek ima sitnu prednost ali nije 98-ma da to igra neku ulogu jer je suđenje normalnije. Sve tri ekipe koje vam dolaze su prejake i kvalitetne i na to sam mislio tako da je apsurdno pisati da nece uzeti vise od boda. Nemoj biti kao Krleža seljak iz kljuna. Pusti neka sve ide svojim tokom. Lopta je qurvaCocaine je napisao/la: Vidio si kako je velez 1 i velez 2 prosli na tusnju a taj isti velez 2 je uzeo 3 boda na kosevu i mi bi da nisu igrali sa c timom pa smo ih podcijenili. Zeljo i široki nas nisu dobili na svom ne vjerujem da ce i u gostima mislim da smo trenutno najbolji domacin lige .
Neka si ti nama objasnio.
Znaci normalno je reci da svi imaju sanse odnijeti bodove,ali kada napises da ne mogu to nije normalno....bravo ribetino. Vrhunac objektivnosti.
Znaci normalno je reci da svi imaju sanse odnijeti bodove,ali kada napises da ne mogu to nije normalno....bravo ribetino. Vrhunac objektivnosti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Svi imaju sanse za pobjedu normalno. Ali pisati da gosti nemaju to je nesto drugo. Pogotovo jer vam dolaze Željo Sarajevo i Široki koji je najzayebaniji u tim tekmama. Gdje sam pogrijesio?Agamemnon je napisao/la:Neka si ti nama objasnio.
Plati nekom iz Borca da raznese Zebu i ti si već Slobodu izbacio iz igre za bilo sta.
Jesi kad gledao kako Ordagic igra ? Nije sloboda samo zajko zeba.Gator je napisao/la:Plati nekom iz Borca da raznese Zebu i ti si već Slobodu izbacio iz igre za bilo sta.
Platiti nekom iz Radnika da ga slomi, simply
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Inace sloboda je Real Madrid na tusnju, tesko da bi i Bayern vise od boda uzeo.samirr je napisao/la:Na tusnju gosti mogu uzeti najvise bod.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Siroki nije ni real a ni bayern kad je zadnji put neko slavio na pecari ?MosaaRajvosa je napisao/la:Inace sloboda je Real Madrid na tusnju, tesko da bi i Bayern vise od boda uzeo.samirr je napisao/la:Na tusnju gosti mogu uzeti najvise bod.
Na Tušnju je padalo veliko Jedinstvo, tako će padati i manji klubovi poput Sarajeva i Željezničara.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Pa ko pise o sirokom?samirr je napisao/la:Siroki nije ni real a ni bayern kad je zadnji put neko slavio na pecari ?MosaaRajvosa je napisao/la:Inace sloboda je Real Madrid na tusnju, tesko da bi i Bayern vise od boda uzeo.samirr je napisao/la:Na tusnju gosti mogu uzeti najvise bod.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Jarane htio sam da ti dokazem da ne moras biti real madrid ili bayern da nemas poraza kuci to sam i dokazao.MosaaRajvosa je napisao/la:Pa ko pise o sirokom?samirr je napisao/la:Siroki nije ni real a ni bayern kad je zadnji put neko slavio na pecari ?MosaaRajvosa je napisao/la:
Inace sloboda je Real Madrid na tusnju, tesko da bi i Bayern vise od boda uzeo.
ovaj Ješić poslije svake tekme i lošeg rezultata, fura istu priču: igramo dobro, biti ćemo sve bolji, vidjeli smo šta želimo, bla, bla 
Jel on rekao da je simeunovic za repke ako jest trebo si dodati svaki put izvali neku glupost.Chinaglia je napisao/la:ovaj Ješić poslije svake tekme i lošeg rezultata, fura istu priču: igramo dobro, biti ćemo sve bolji, vidjeli smo šta želimo, bla, bla
To da je Simeunovic za repke je rekao neko od nasih forumasa, sto je jedno neobjektivno i nerealno misljenje, ne hvataj se za gluposti. Ne znam sta je netacno u ovom sto je Jesic danas rekao?samirr je napisao/la:Jel on rekao da je simeunovic za repke ako jest trebo si dodati svaki put izvali neku glupost.Chinaglia je napisao/la:ovaj Ješić poslije svake tekme i lošeg rezultata, fura istu priču: igramo dobro, biti ćemo sve bolji, vidjeli smo šta želimo, bla, bla
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.