Il' se meni cini il' ja stvarno jedini na ovome forumu u ovome trenutku kojije zabrinut.
Ono sto sam vidjeo danas ne mirise bas na dobro,najpozitivnija stvar u nasoj igri danas je ta borbenost,mimo toga nema bas nekih povezanih akcija i smisljene igre. Takodje puno gresaka u defanzivnom dijelu...
Ok,jos se to sve uigrava i ovo nije konacna slika,a i Maribor je realno jaca ekipa...ali ipak
zagorski je napisao/la:Il' se meni cini il' ja stvarno jedini na ovome forumu u ovome trenutku kojije zabrinut.
Ono sto sam vidjeo danas ne mirise bas na dobro,najpozitivnija stvar u nasoj igri danas je ta borbenost,mimo toga nema bas nekih povezanih akcija i smisljene igre. Takodje puno gresaka u defanzivnom dijelu...
Ok,jos se to sve uigrava i ovo nije konacna slika,a i Maribor je realno jaca ekipa...ali ipak
Maribor je odigrao tamo vec 4 tekme, tako Kruno rece ako sam dobro cuo, uigraniji su od nas sto je normalno. U prvom poluvremenu je pored te borbe bilo i fine igre i prilika za nas, drugo poluvrijeme je bilo katastrofa sto se tice igre, ali to je zbog promijene kompletnog sastava na terenu. Nemoj se brinuti, tu smo mi dezurni "pljuvaci" da se brinemo ako sta ne bude na nivou. Ovo danas moze proci.
zagorski je napisao/la:Il' se meni cini il' ja stvarno jedini na ovome forumu u ovome trenutku kojije zabrinut.
Mi ako uspijemo zadržat ovaj visoki presing, ne bi trebali imat većih problema u nastavku sezone. Na momente se dalo vidjet da znamo odigrat na malom prostoru kad zagusti. Ima još fore da se to sve dobro uigra, još ako ekipa bude full motivisana, i bude jačala kohezija među njima - nema zime... Ja se idalje držim stava da halalim titulu, ako nam igra bude imala glavu i rep, i momci budu izgarali 90 minuta. Ide ovo na bolje po svemu sudeći.
Bolanos je napisao/la:Kod penala, Amer dobio vazdusni duel sa dvojicom i pruzio Cezaru 100%-tnu situaciju, ovaj iznudio penal.
Fakat na stranu Bekic je borben srcan, al me kontam ovo uzdizanje preveliko bilo kojeg igraca u toj mjeri. Bekic borbenoscu agresivnoscu nadoknadi manjak tehnike, ali da se kuje u neke zvijezde? Tacno pomislim da neki igraci plate da ih neko po forumima fali fo besvjesti.. I kad treba i kad ne treba! Bez ljutnje bolanos, generalno govorim..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Bolanos je napisao/la:Kod penala, Amer dobio vazdusni duel sa dvojicom i pruzio Cezaru 100%-tnu situaciju, ovaj iznudio penal.
Fakat na stranu Bekic je borben srcan, al me kontam ovo uzdizanje preveliko bilo kojeg igraca u toj mjeri. Bekic borbenoscu agresivnoscu nadoknadi manjak tehnike, ali da se kuje u neke zvijezde? Tacno pomislim da neki igraci plate da ih neko po forumima fali fo besvjesti.. I kad treba i kad ne treba! Bez ljutnje bolanos, generalno govorim..
Kakve ljutnje druze, tu smo da diskutujemo. Danas je morao zabiti onaj zicer, asistenciju sam morao pohvaliti jer niko nije. Trka, zalaganje, borbenost na nivou kao uvijek. Tesko ces naci centarfora tehnicara, Benko takodje nije nikakav tehnicar. Jedino Velkoski, o Cezaru je rano govoriti?
djokica je napisao/la:
Ma ne dodje mi nista brate, samo sam realan. Nekad seremo po ljudima samo zato sto je to trend.
evo ja u proslom postu nabrojah 10ak igraca, a gdje su jos Nemanja, Krste, pa boga mi je bio u Dulja jedno vrijeme...
Pa kako je moguce da niko ne valja, ko da smo barsa pa mozemo imati bolje igrace
Nisi ti realan ti samo pokusavas biti objektivan sto je po meni sasvim ok. Ja jednostavno nemam snage pisati i vise dokazivati o njegovom nekvalitetu za klub kao sto je Sarajevo. Mrsko mi, a najbolje ce to on sam od utakmice do utakmice svima lagano to i potvriditi ako nije vec.
Fali jedan igrac bar upola kvaliteta Besica umjesto Rustemovica. Igrac koji je odlican defanzivno u prekidanju napada i jos solidan ofanzivno. I koji moze puno pretrcati i tako rasteretiti Emersona. To je ono sto trenutno najvise fali ako se bude igrala ta formacija. Berberovic nije los i igra iznad ocekivanja. Samo je pitanje ima li dovoljno brzine za takvu jednu poziciju. Posebno jer bi igrala samo dvojica igraca u sredini terena. Osim toga sve je bilo dobro a neke stvari i odlicne.
Ajax je napisao/la:Fali jedan igrac bar upola kvaliteta Besica umjesto Rustemovica. Igrac koji je odlican defanzivno u prekidanju napada i jos solidan ofanzivno. I koji moze puno pretrcati i tako rasteretiti Emersona. To je ono sto trenutno najvise fali ako se bude igrala ta formacija. Berberovic nije los i igra iznad ocekivanja. Samo je pitanje ima li dovoljno brzine za takvu jednu poziciju. Posebno jer bi igrala samo dvojica igraca u sredini terena. Osim toga sve je bilo dobro a neke stvari i odlicne.
Boss35 je napisao/la:I bekovi moraju defanzivno puno bolje.
Da samo to dolazi sa iskustvom posto i jednom i drugom fali iskustva. A kod zadnjeg veznog je pod broj jedan to prekidanje napada i trka. Posebno kada se igra sa samo dvojicom igraca u sredini terena. A nije ni realno da bi neko doveo zamjenu onakvom Kadusicu. Bekicu hajde jos i nekako ako nastavi pruzati losije partije. Samo to se ne zna jos mozda cak i popravi nedostake kroz sezonu.
E cuj rustemovic nije
dobar a berberovic bi mogao a jučer da je bila ozbiljna utakmica bi dobio crveni karton kad je izgubio loptu i ovaj ssam krenuo na golmana.
Prisjetimo se haugesunda, atromitosa, sve faulovi jer ne. Zna i ne može ... Nisam zaboravio dzemo ako je drugima ko u zlatne ribice jadu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Boss35 je napisao/la:I bekovi moraju defanzivno puno bolje.
Da samo to dolazi sa iskustvom posto i jednom i drugom fali iskustva. A kod zadnjeg veznog je pod broj jedan to prekidanje napada i trka. Posebno kada se igra sa samo dvojicom igraca u sredini terena. A nije ni realno da bi neko doveo zamjenu onakvom Kadusicu. Bekicu hajde jos i nekako ako nastavi pruzati losije partije. Samo to se ne zna jos mozda cak i popravi nedostake kroz sezonu.
Ne, nisam ni mislio zamjenu za Kadusica posebno, nego samo da se poradi na toj defanzivi.
Pantelija je napisao/la:E cuj rustemovic nije
dobar a berberovic bi mogao a jučer da je bila ozbiljna utakmica bi dobio crveni karton kad je izgubio loptu i ovaj ssam krenuo na golmana.
Prisjetimo se haugesunda, atromitosa, sve faulovi jer ne. Zna i ne može ... Nisam zaboravio dzemo ako je drugima ko u zlatne ribice jadu
Dobio bi ga i njihov stoper kod penala, zadnji igrac.
Dalje, Kovacevic opet u sredinu izbija loptu, greska kod drugog gola, Barbaric opet ostao daleko od igraca u 16m.
Ja ne vidim kako ovo može funkcionisati sa 442 i ovim igračkim kadrom.
Onda tu dolazimo do transfer politike koja je vodila gomilanju špiceva, a dobrog defanzivnog veznog ni na mapi.
Sa 451 (433) čak trojica špiceva bi sjedila na klupi, što je šteta stvarno jer sva četvorica su dosta dobri, ali Emerson i Rustem sami u sredini, to fakat ne ide, to je evidentno.
Ne znam, postajem zabrinut, a do sada sam bio optimističan što se tiče titule, stvarno.
Pantelija je napisao/la:E cuj rustemovic nije
Dobio bi ga i njihov stoper kod penala, zadnji igrac.
:
To treba da nam bude utjeha što protiv svakog boljeg protivnika (široki) on dobije crveni i ostavi igrače na cjedilu?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli