Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Beduin » 09 feb 2016, 01:51

Nisam gledao 1. poluvrijeme Sarajeva, valjda kad su igrali sa, skoro, najjacim sastavom, ali 2. poluvrijeme je bilo prelose, nisam vidio nista od njihovih igraca. Ruku na srce, nesto puno bolje nisu bile ni "Viole". Pripremne su ovo utakmice i ne znace puno toga, zato se i odrzavaju da se isprobavaju razne taktike i svi igraci, a i dosta se rezervisano ulazi u ovim utakmicama zbog bojazni od povreda. Jos dovoljno vremena za sve timove da uhvate optimalnu formu i pronadju najboljih 11 igraca.

PS. Ja sam mislio da je Velkoski otisao, cini mi se za neku cifru od 500-600k eura da se pisalo, a vidim danas igra.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 09 feb 2016, 02:04

samirr je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ovaj Ješić poslije svake tekme i lošeg rezultata, fura istu priču: igramo dobro, biti ćemo sve bolji, vidjeli smo šta želimo, bla, bla :lolno:
Jel on rekao da je simeunovic za repke ako jest trebo si dodati svaki put izvali neku glupost.
Jel ono bijase Zvijezda Gradacac? :guz:
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 09 feb 2016, 02:16

LuKaVaC je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Mali Zeljo i malo Sarajevo a klub mu vjeciti drugoligas koji ima uspjeha u fudbalu kao i moja mahala, sta ti je mozak :kafa:
Napiso sam samo malo Sarajevo jer u ovoj državi postoji samo jedan veliki klub.
Cuj jedini velik klub,a Mulalic lijepo objasnio :mrgreen:
Željo nije velik, nego je golem, bitna je razlika. Željo mora doći do pobjede s kim kog da igra, a moramo u sutrašnju utakmicu ući jako mirno i hladno. S druge strane, moramo imati ideju šta hoćemo", kaže Mulalić
:D
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 feb 2016, 02:20

Duljevic ostao na ljeto 4 miliona sarajevu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 09 feb 2016, 04:25

Za Benku i Velkovskog su imali ponuda sa svih 7 kontinenata na kojim se igra i ne igra ova plemenita igra (ovaj ss.ba sve te info fino prenio, a vjerovatno i naplatio, valja im obojici staviti vecu vrijednost na tm nego npr Arminu Hodzicu) ali nisu ih prodali da bi imali jacu klupu.

Inace sto se tice danasnje utakmice Sarajeva, prvo poluvrijeme pola pregledao, drugo citavo- Deni dobar, Kramar solidan pogotovo defanziva, Benko simulator, Dzemo seljak, nazalost Plakalo baca na Bandovica, Sevko uopste nije los, jest imao ono lose dodavanje, poslije tog je bio korner i 3. gol, al je po meni u drugom bio jedan od boljih.
Sve u svemu solidno ste odigrali komsije, tezak protivnik.

Kruno Jurcic je strasan trener.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 09 feb 2016, 12:23

Sta reci covjeku koji ocjenjuje igru i kaze: "Dzemo seljak" :lol:
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 09 feb 2016, 13:22

Kao sto vidis prvo sam pojedinacno opisao igrace koje sam zapazio, a igru sam u jednoj recenici..
Ja sam tako vidio navedene igrace, pokusavam biti max objektivan, pa eto..
Dzemo je nesto ko Kokot, al eto vase je dijete pa ima nesto veci prag dozvoljenog, mada ga je meni muka gledati..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 09 feb 2016, 15:24

Šta mislite da mi ovo prvenstvo riješimo dole u Antaliji. Ko nam fali dole, Zrinja? :tralala: :lol:
NK Široki Brijeg

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 09 feb 2016, 15:29

Evolve je napisao/la:Šta mislite da mi ovo prvenstvo riješimo dole u Antaliji. Ko nam fali dole, Zrinja? :tralala: :lol:
Ko su sve vasi protivnici?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 09 feb 2016, 15:31

Odense, Wisla Plock i Shakhter Karagandy
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 09 feb 2016, 15:38

Dobri su vam protivnici, ako se dobro sjecam i prosle ste godine igrali protiv Odense?

Android
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Android » 09 feb 2016, 15:48

MCMLXVII je napisao/la:Dobri su vam protivnici, ako se dobro sjecam i prosle ste godine igrali protiv Odense?
Aha, 1:1 zavrsilo
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 09 feb 2016, 15:49

Ovi protivnici Zeljeznicara, ko su oni? Koje su ovo lige, ocito zele ove fildjan ekipe u pripremama da bi ostvarili pobjede i digli sebi moral a kod navijaca euforiju :D

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 09 feb 2016, 15:51

Kolonizacija Antalije zdravlja mi..

@Lakoste
Niko od nas nije zadovoljan protivnicima, i svjesni smo činjenice da nam ni te pripremne utakmice neće previše toga reći. Helem, trebalo se igrati sa jednom ili dvije dosta poznatije ekipe, koje su inače otkazale pripreme u Turskoj..

Inače, mozda je i bolje to nego da kojim slučajem i više sretno nego spretno dobijemo Partizana ili neku europsku ekipu, pa se vinemo u nebesa..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 09 feb 2016, 15:53

Taj sto vam je dogovarao prijateljske utakmice los pregovarac, vidim da i Sloboda i Siroki ima dobre protivnike. Ima li gdje spisak protivnika Mladosti DK?

edit
Tim Mladosti će u Antaliji boraviti do 20. februara, a odigrat će i četiri kontrolna meča: protiv Rosenheima, poljske Wisle Plock i ukrajinskih timova Chornomorets i Oleksandria u kojima će Rahimić i njegovi pomoćnici uigrati tim pred nastavak prvenstva.
I kod njih dobri protivnici. :D

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 09 feb 2016, 15:58

Realno bolje je odigrati sa kvalitetnijim protivnicima da vidiš gdje si, pa i izgubiti sve...nego kantati neke levate pa da ti stvore laznu sliku. Šta možeš vidjeti kad pobjediš Žepče recimo...
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!

High

Post Postao/la High » 09 feb 2016, 16:12

Dakle, Sloboda je sad Leicester. Prvo su bili Inter, koji je s vremenom grohnuo, pa su sad Englezi. :kafa: Da na kraju ne poprime odlike Rome?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 09 feb 2016, 16:23

High je napisao/la:Dakle, Sloboda je sad Leicester. Prvo su bili Inter, koji je s vremenom grohnuo, pa su sad Englezi. :kafa: Da na kraju ne poprime odlike Rome?
Mersudin Vardhmetović i Zajko Zehrez :kafa:

@MosaaRajvosa
Kao što rekoh, i ja sam očekivao utakmice sa boljim protivnicima, međutim, igranje protiv nekih europskih timova uopšte ne mora značiti da ćeš ti vidjeti na čemu si. Zamisli kakva bi euforija zavladala kod vas da ste dobili Maribor, vjerovatno ista ona kakva je zavladala nakon što ste porazili Partizana. Isti slučaj je i sa nama, prvaci smo euforije i pobjeda protiv neke poznatije ekipe bi navela veliki broj navijača na kojekakve najave plavog proljeća, kojih inače i u ovoj situaciji ne manjka, za šta ne vidim razlog, iskreno govoreći. Niko nije ni rekao da su relevantne utakmice protiv Zepča i Brotnja, štaviše, mogao si primijetiti da je svaki komentar, nakon utakmice, započeo sa konstatacijom da Zepče ili Brotnjo nisu mjerilo, kao što nisu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 feb 2016, 16:34

MosaaRajvosa je napisao/la:Realno bolje je odigrati sa kvalitetnijim protivnicima da vidiš gdje si, pa i izgubiti sve...nego kantati neke levate pa da ti stvore laznu sliku. Šta možeš vidjeti kad pobjediš Žepče recimo...
Kakvo Žepče desni bek ko da u pekari radi, ima veći stomak od mene. Štoper ima guzove ko Kim Kardashian a ramena žiroka 80cm građen ko flaša Orangine... Ekipa mekteba iz moje mahale bi ih uzela dva razlike.
DRUG NEBI TI PUNCA

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 09 feb 2016, 16:44

High je napisao/la:Dakle, Sloboda je sad Leicester. Prvo su bili Inter, koji je s vremenom grohnuo, pa su sad Englezi. :kafa: Da na kraju ne poprime odlike Rome?
Nc Roma nije bila prva na polusezoni...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []