Do vlasti, politike kako god hoces eto da ti odgovorim, i ovdje se suti sto se cekaj taj momentum, a intezivno se radi da se sve zavrsi na vrijemekadtrebaglasan je napisao/la:Sve što je Ultrasstyle napisao- stoji. Sve što je Zlajci na to dodao takođe -stoji. Al kopka me jedna ,odnosno dvije stvari u vezi toga. Prvo taj famozni momentum. Momentum nije egzaktna stvar, znači ustvari - ako se stvari poklope kako treba,u pravo vrijeme na pravom mjestu,uz pravu volju. A ako kažeš Zlajci da nije ni do UG ,ni kluba,ni marketinške, ni Azmira ,Jasmina ...krastavca , pa do koga je onda sve u i oko kluba ?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Dobro,drze nas za muda , al najbitnije je pojavit se na tribini i ja to stalno ponavljam.To je prava slika i stanje kluba, kako tribine izgledaju, kolko nas je na njima. Sve ostalo, sta se po forumu pise, pametuje, glupuje i bistri je for fun, nebitno.
kadtrebaglasan je napisao/la:Dobro,drze nas za muda , al najbitnije je pojavit se na tribini i ja to stalno ponavljam.To je prava slika i stanje kluba, kako tribine izgledaju, kolko nas je na njima. Sve ostalo, sta se po forumu pise, pametuje, glupuje i bistri je for fun, nebitno.
E to je sva prica o kojoj navijaci moraju da brinu, simpatizeri i svi ostali da svaku utakmicu Tusanj bude sto puniji .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Amin 
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Al to nije razlog da se ne dopisujemo ovdje i baljezgamo kad nam je dosadno. 
Dobro je što igramo prije Zrinjskog i Širokog ako dobijemo oni ce biti pod pritiskom 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
u normalnim okolnostima bih se radovao, ali kada je u Husref u pitanju, vjerovatno se radi o zamjeni za Kisu
Ma dobro je ovo sve, treba nam igrac ili dva radi klupe ako imamo namjeru udarat na oba fronta. Kako god da okreneš ti koji će doći ne mogu nikako biti gori od Efendića ili Kise, što nas dovodi da smo na istome ili čak bolji sa širom klupom i bez straha od kartoniranja 
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ma lagano i me treba nam pojačanje za prve postave, osim ako se ne pokaže suprotno. Sigurno je ako dođe da neće bit neki anonimus
Lijepo im je imaju uslove kao veliki europski klubovi, sve je na njima. Bez pritiska neka igraju i da ne izmu tu tituli niko ih neće osuđivati, a to ke svakako nešto sto niko iz gornjeg dijela tabele nema. Super su koleltiv samo neka ovako nastave...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Gledajući ove slike sa priprema u Antaliji, imam neki osjećaj da će mali Todorović pokidat na proljeće, ako dobije povjerenje i kakvu takvu minutažu.
On je na mene ostavio snažan utisak na utakmici protiv Zvijezde na poziciji zadnjeg veznog. Sa loptom dobro barata,
minute su mu kritične i neiskustvo, ali momak ima potencijala....
On je na mene ostavio snažan utisak na utakmici protiv Zvijezde na poziciji zadnjeg veznog. Sa loptom dobro barata,
minute su mu kritične i neiskustvo, ali momak ima potencijala....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Eto ispostovo nas je sportsport, hvala 
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
da se i ja oglasim nakon sedmodnevnih visinskih priprema u banovicima...i to u vezi malog Todorovica.....moje skromno misljenje je da ce mali kidat za godinu,dvije....ja sam generalno protiv te neke imaginarne nase djece al on stvarno pokazuje napredak i uvijek sam za tu pricu NASA DJECA al brate samo ako su kvalitet i zasluzuju dres prvog tima....inace je momak strasno odigrao protiv zvijezde i bas me pozitivno iznenadio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Drago mi je da još neko dijeli moje mišljenje u vezi malca. Vidi se da ima dobru građu i muskulaturu, jak je u duelima i zna s loptom. Malo ga zeza igra bez lopte, ali vjerujem da ce stasat. Nznm koja mu je primarna pozicija ali po meni je dobro odigrao zadnjeg veznog. Nije imao niti jedno loše dodavanje. Ono po čemu slutim da može eksplodirati je zalaganje na treninzima i dobar odnos sa suigračima kao i strašna želja da se nametnestaragarda je napisao/la:da se i ja oglasim nakon sedmodnevnih visinskih priprema u banovicima...i to u vezi malog Todorovica.....moje skromno misljenje je da ce mali kidat za godinu,dvije....ja sam generalno protiv te neke imaginarne nase djece al on stvarno pokazuje napredak i uvijek sam za tu pricu NASA DJECA al brate samo ako su kvalitet i zasluzuju dres prvog tima....inace je momak strasno odigrao protiv zvijezde i bas me pozitivno iznenadio
To sam i ja nekidan govorio Sloboda72@.
Ne mozes otpisati malca kada i nije dobio sanse da se dokaze.
Piric,Ordagic,Todorovic,takvo poslovanje je Buducnost.
Rizik jeste,ali prodaja igraca je nasa buducnost moramo imati samoodrziv klub finansijski.
Ne mozes otpisati malca kada i nije dobio sanse da se dokaze.
Piric,Ordagic,Todorovic,takvo poslovanje je Buducnost.
Rizik jeste,ali prodaja igraca je nasa buducnost moramo imati samoodrziv klub finansijski.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ma dobar je Darko...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- badblueboylivno
- Kontakt:
- Suljo20002
- Kontakt:
Dođe bager iskopa neku rupcagu i od tada tajac ...badblueboylivno je napisao/la:Šta je sa stadionom, radi li se išta?
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
http://tzsport.weebly.com/vijesti.html
evo za Kisu sto je otisao
evo za Kisu sto je otisao
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.