Berberovic naravno nije rijesenje za prvih 11 zbog godina i svega. Samo posto su ga neki sinoc hvalili i stvarno nije bio toliko los osim kada mu je pobjegao onaj igrac. Samo nije ni toliko katastrofa kao sto su neki pisali. Sve u svemu koristan igrac za rotacije. Samo nije ni Rustemovic idealno rijesenje za tu poziciju. Idealno rijesenje bi bio neki novi igrac pa makar on bio stranac.
Locust je napisao/la:Ja ne vidim kako ovo može funkcionisati sa 442 i ovim igračkim kadrom.
Onda tu dolazimo do transfer politike koja je vodila gomilanju špiceva, a dobrog defanzivnog veznog ni na mapi.
Sa 451 (433) čak trojica špiceva bi sjedila na klupi, što je šteta stvarno jer sva četvorica su dosta dobri, ali Emerson i Rustem sami u sredini, to fakat ne ide, to je evidentno.
Ne znam, postajem zabrinut, a do sada sam bio optimističan što se tiče titule, stvarno.
Ja mislim da bi ova 4-4-2 cak i mogla proci osim prve prvestvene utakmice koja bi stvarno trebala biti teska u prvenstvu mada nije idealna. Samo ja sam mislio visi sto se tice evrope. Kada budes igrao protiv protivnika kao sto je bio sinoc. Tada ovakva 4-4-2 najvjerovatnije nece proci. Jer bi oni sa svojom brzinom i iskustvom iskoristili mane i nasli rupe u odbrani skoro uvijek. I zato je dobra stvar sto se igra protiv ovkao snaznih protivnika jer tada se vide sve mane.