Dzeko je proglasen klocem i otisao besplatno..Nije vama niko kriv sto vi svrsavate kad uzmete 300k za svog najboljeg igraca..FKS je nas najveci klub i normalno je da cu i igraci na cijeni..Npr nase dijete Veladzic sad vrijedi otprilike ko kompletan zeljin vezni red.. Shvacas?Elegant je napisao/la:Da je Dzeko ponikao u Sarajevu, vjerovatno bi sada Ronaldo sjedio na klupi u Realu.Rinuka je napisao/la:Hodzic da je igrao za FKS otiso bi za 1,5 mil a ne za 200k.. Jer nije isto igrati u zelji i u ovim velikim klubovima..Dulja trenutno vrijedi 2 mil evrica, al nedamo ga ispod 4..Pisaj po sirotinji
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Mora da je i Alen Avdic u svoje vrijeme vrijedio tadasnjih 2.5 miliona njemackih maraka.Rinuka je napisao/la:Dzeko je proglasen klocem i otisao besplatno..Nije vama niko kriv sto vi svrsavate kad uzmete 300k za svog najboljeg igraca..FKS je nas najveci klub i normalno je da cu i igraci na cijeni..Npr nase dijete Veladzic sad vrijedi otprilike ko kompletan zeljin vezni red.. Shvacas?Elegant je napisao/la:Da je Dzeko ponikao u Sarajevu, vjerovatno bi sada Ronaldo sjedio na klupi u Realu.Rinuka je napisao/la:Hodzic da je igrao za FKS otiso bi za 1,5 mil a ne za 200k.. Jer nije isto igrati u zelji i u ovim velikim klubovima..Dulja trenutno vrijedi 2 mil evrica, al nedamo ga ispod 4..Pisaj po sirotinji
Ajde jos nam malo te vase djece nabroj i koliko vrijede.
Koliko ste miliona uzeli na Dupovcu, Handzicu, onom tardu Suljicu sto hoce da igra za mađare ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
@Denchi: "Simeunović treba biti pozvan u reprezentaciju."
@Rinuka: "Duljević vrijedi tri puta više od Armina Hodzića."
Kako da shvatiš ozbiljno ovakve forumaše?
@Rinuka: "Duljević vrijedi tri puta više od Armina Hodzića."
Kako da shvatiš ozbiljno ovakve forumaše?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Generalno glupa rasprava. Da lik iz vaših redova uredjuje tm ista bi situacija bila. Za Duljevića jeste realno da trazimo 1.5-2 mil ako cemo polako podizati standard nakon sto je cimi otišao za 1.3 mil, a ista je priča bila i za njega, ta će on, pa ste se ušutili nakon što je oborio sve rekorde transfera PL..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Džeko nije proglašen klocem i nije otišao besplatno. Ostalo su gluposti i neću ih ni komentarisati.Rinuka je napisao/la:Dzeko je proglasen klocem i otisao besplatno..Nije vama niko kriv sto vi svrsavate kad uzmete 300k za svog najboljeg igraca..FKS je nas najveci klub i normalno je da cu i igraci na cijeni..Npr nase dijete Veladzic sad vrijedi otprilike ko kompletan zeljin vezni red.. Shvacas?Elegant je napisao/la:Da je Dzeko ponikao u Sarajevu, vjerovatno bi sada Ronaldo sjedio na klupi u Realu.Rinuka je napisao/la:Hodzic da je igrao za FKS otiso bi za 1,5 mil a ne za 200k.. Jer nije isto igrati u zelji i u ovim velikim klubovima..Dulja trenutno vrijedi 2 mil evrica, al nedamo ga ispod 4..Pisaj po sirotinji
DRUG NEBI TI PUNCA
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
@bagrcavi Itekako je bio proglašen klocem, i otišao je za neku siću od 50k eura koliko se sjecam...Samo mi reci da je na njemu dobar posao uradjen. Spasio mu je Plišek karijeru pa ga je poveo u česku..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Kloc je bio Rascic
Uporedite Djelmica i Duljevica
Uporedite Djelmica i Duljevica
Postavljamo standarde, nabijamo komplekse 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Kakav ste to postavili ?Rinuka je napisao/la:Postavljamo standarde, nabijamo komplekse
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neki ljudi ili su toliko glupi ili nece da procitaju da u Hrvatskoj nije radjen update, naravno da ce Hodzic vise vrijediti kada se uradi update.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
Vidis da mozebrile je napisao/la:Ma jok ba nego nam smijesno. Evo budi realan i iskren, moze li Duljevic da vrijedi vise od Hodzica? Ali iskreno odgovori.Evolution87 je napisao/la:Što se košpičići pojedoše
Ma hajde, svakako cu ove cijene nebitne, i kupci ne salju ponude na osnovu istih. One su zanimljive samo nama obicnim smrtnicima.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evo prozva me Mortem glupim, necu vise na temu transfermarketa nistaEvolution87 je napisao/la:Vidis da mozebrile je napisao/la:Ma jok ba nego nam smijesno. Evo budi realan i iskren, moze li Duljevic da vrijedi vise od Hodzica? Ali iskreno odgovori.Evolution87 je napisao/la:Što se košpičići pojedoše![]()
Ma hajde, svakako cu ove cijene nebitne, i kupci ne salju ponude na osnovu istih. One su zanimljive samo nama obicnim smrtnicima.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Arin nokat na malom prstu vrijedi ko 3 Duljevica...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa kad jeste glupi! Imamo Cimirota kao dokaz da se moze! E pa na osnovu njega tvrdimo da ce i Duljevic otici za velike novce!
A vi sitne duse koprcajte se u svojoj ljubomori i slobodno nastavite degradirati i dalje sve pozitivno sto se radi u FKS.
Javite nam se tek kad prodate nekog igraca za milion eura i vise!! Toliko
A vi sitne duse koprcajte se u svojoj ljubomori i slobodno nastavite degradirati i dalje sve pozitivno sto se radi u FKS.
Javite nam se tek kad prodate nekog igraca za milion eura i vise!! Toliko
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam zasto bi te neko napadao, logicno je da ce tim koji je lider prvenstva, i jos nema iskustva nositi se s tom pozicijom, imati dodatni pritisak ostalih klubova (ozbiljniji pristup utakmicama protiv Slobode) i nositi to breme ligaskog iznenadjenja (odatle i poredjenje sa Leicesterom). Hoce li i kada posustati pokazat ce narednih 12 kola, ono sto Slobodi moze pomoci (tacnije, biti nasa nada i utjeha) jeste iskustvo koje imaju Musemic, Zeba i Ahmetovic, vidit cemo koliko ce to imati uticaja na konacni rezultat.MosaaRajvosa je napisao/la:Prije par dana me napadoše tuzlaci kad sam rekao da ce ih sad sve ekipe ozbiljnije shvatati, i da ce biti pritiska kojeg do sada nije bilo..a evo slicno vam i šef razmišlja
http://sportsport.ba/bh_fudbal/musemic- ... ter/183963
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dulja za 4 milke ide hehhe
Koji je dalabu onaj sto Im pise cijene na tm. Treba ga malo proturiti kroz centri-fugu pa na štrik.
Dorate opet se prosipas, o doro dorate idi cisti fijaker.
Koji je dalabu onaj sto Im pise cijene na tm. Treba ga malo proturiti kroz centri-fugu pa na štrik.
Dorate opet se prosipas, o doro dorate idi cisti fijaker.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Ja bespotrebne rasprave
da oplačeš
45 ooo KM JE DOSLO vama za dzekubagrcavi je napisao/la:
Džeko nije proglašen klocem i nije otišao besplatno. Ostalo su gluposti i neću ih ni komentarisati.
Ni feninga više kada je otišao u češku
Bio je proglašen klocem i sljivotresom, moja je generacija i znam dobro sve oko njega...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bas tako, ne znam sto se stalno hvatate za cifre na TM, kad su one samo slobodna procjena urednistva tog sajta!Evolution87 je napisao/la:
Evo recimo, oni procjenjuju Grujića iz Zvezde 3 mil.evra, a momak ode u Liverpool za 7... Ima i obratnih primjera, gdje se neki igrac precijeni, a on u praksi ode za dosta manje pare...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.