Pozdrav I bujrum, samo da znaš aldin nije naš!plavaadama je napisao/la:Pozdrav za plavu braću i sestre, Hercegovina je uz Želju! Jedva čekam plavo proljeće
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Zahvaljujem na gostoprimstvuMinjore je napisao/la:Meni je bilo cast ugostiti i provesti dan s mojim drugom , Manijakom, iz Visokog, @struja. Pa makar to bila i prijateljska utakmica sa Zepcem

- amazon
- Kontakt:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Jesu li nasi imali vecernji trening, sta se desava ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:

Lepi

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- amazon
- Kontakt:
To je ta zdrava hrana 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Zdrava ishrana je najvaznija hahha
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Sva me jeza obuze čitajući one tekstove na novoj temi.Bravo vrbanjuša.
Jbt počeli ste im i u tanjire gledati šta jedu, popustite malo..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Hahaha ma pao Sinisi secer malo posle dugog putaDooVe je napisao/la:Jbt počeli ste im i u tanjire gledati šta jedu, popustite malo..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Stjuardesa ga zavela, i na grijeh navelasajo10 je napisao/la:Hahaha ma pao Sinisi secer malo posle dugog putaDooVe je napisao/la:Jbt počeli ste im i u tanjire gledati šta jedu, popustite malo..![]()

Pozdrav za zemljakinjuplavaadama je napisao/la:Pozdrav za plavu braću i sestre, Hercegovina je uz Želju! Jedva čekam plavo proljeće

- blueman-TM87
- Kontakt:
Sad nešto kontam o nekim prijašnjim vremenima i sjetim se kako smo na dresovima imali i grb naše države. Pa me interesuje zna li neko zašto smo prekinuli sa tom praksom i mislim kako ne bi bila loša ideja vratiti taj grb na naš dres. Ipak smo mi najveći klub u ovoj državi, svašta smo u ratovima preživljavali pa ako iko ima pravo da ga nosi to smo onda mi.
Edit:

Edit:

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Gledam ovaj hotel,bazen veći od komplet Neuma 
P.s. @Ipee javljaj nam dešavanja

P.s. @Ipee javljaj nam dešavanja

Halo najviše navijača sa strane Željo ima u susjednoj državi Hrvatskoj a taj grad je Rijeka.
Imao nekada kod stare generacije,mislim da sada nije ta situacija.
Ova Dunajska Streda, prvi protivnik dole, je u rangu Spartaka iz Trnave što je bio na Koševu lani. Meni će biti zanimljiv susret sa Vendsysselom. Jesu oni drugi rang takmičenja u Danskoj, ali bi mogli izboriti plasman u prvu ligu. Nedavno su potpisali nekog brazilca, Tiaga Leoncoa, a od ranije imaju nekog Brandaoa, tako da će biti 2-2 u brazilcima u tom duelu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Ako ne budu grizli teren poslije ovakvih priprema, na slijedeće pripreme ih poslat u Buća Potok..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pa nek se pitaju što je tako daleko plažaAjzea je napisao/la:Ako ne budu grizli teren poslije ovakvih priprema, na slijedeće pripreme ih poslat u Buća Potok..
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Trenutno korisnika/ca: Kera1403, WeekendOffender i 24 gosta.