Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JohnCleese
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la JohnCleese » 09 feb 2016, 12:17

Ocekujem ponovo bombardovanje informacijama o Milicevicu kao spasiocu.. :kafa: dobio nogu kod Petkovica...

Spade tridesetogodisnjak na samo dvije opcije Srb i BiH, nadam se da ce i Mesa kao i Vladimir pokazati autoritet
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 09 feb 2016, 12:41

JohnCleese je napisao/la:Ocekujem ponovo bombardovanje informacijama o Milicevicu kao spasiocu.. :kafa: dobio nogu kod Petkovica...

Spade tridesetogodisnjak na samo dvije opcije Srb i BiH, nadam se da ce i Mesa kao i Vladimir pokazati autoritet
Milićević za razliku od Prcića i ostalih, može mnogo unaprijediti našu igru. Bio bi prvi izbor na poziciji ofanzivnog veznog, pa bi taj vezni red Bešić-Pjanić-Milićević bio ludilo pravo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 feb 2016, 12:53

JohnCleese je napisao/la:Ocekujem ponovo bombardovanje informacijama o Milicevicu kao spasiocu.. :kafa: dobio nogu kod Petkovica...

U cemu je problem s njim?
Nad tobom sunce najljepše sja

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 09 feb 2016, 13:57

koliko smao spinovanja ovih bolesnika :rol:

mozete vi prozivat propalog Prcica (iz neuglednog Torina) koliko hocete, ali taj momak nije igrao u Brazilu, nije mu reprezentacija pomogla ni kod jednog transfera (rennes, torino), nije guran naustrb ikoga, za razliku od bratica (inter, milan)

pozvao molera hadzica nakon jednog nastupa...mozda jer je kvalitet, ili jer je sejin ? :guz:

a imao hodzica zivog i zdravog...tada najboljeg i najperspektivnijeg igraca lige..kasnije i potvrdio taj talenat u dinamu

ih da hoce armin propast, moce se i to retroaktivno razvodnjavat... :beba:

strucnjak je takav hamelj da nema kvalitet vodit francuskog drugoligasa. zena ga poslala u ropotarnicu povijesti...ispiskila se kulturno po njemu

selami ga Zuka...los covjek i igrac
i neka savjetuje braticu da ne ide slucajno u swansea...to je tanak klub

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 feb 2016, 14:24

Mislim da Milicevic nikada nije ni ocekivao poziv u Svicarsku reprezentaciju. Bajke za Svicarske novine nisu toliko bitne. Sve otkada je Asmir Begovic pricao Kanadjanima da ce igrati samo za njih. ;) Samom Milicevicu je jasno da bi kod nas imao mnogo zapazeniju ulogu. Dakle Mesa ce ga dovesti u reprezentaciju, sretan on, sretni mi i tako dalje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 09 feb 2016, 16:18

30 ljeta, momce vaga "eventualni" svoj tek prvi poziv za jednu seniorsku reprezentaciju :mrgreen:

Za njim balave selektor BiH i dio navijaca ( ne znam da li veci ili manji dio, volio bih vidjeti jednu anketu na ovoj stranici da vidimo kako na to sve gledaju vrli forumasi : Da li Milicevic poslije svega zaslujue poziv ?? ) iako znaju da mu je nasa reprezentacija tek na trecem mjestu iza Svicarske i Srbije. Takodjer ironija je sto Milicevic uopste nije zanimljiv tim reprezentacijama :mrgreen:

Na osnovu tek jedne uspjene klubske sezone u kojoj je konacno malo odskocio, ove prosle kada je imao 29, "strucnjaci" su ocijenili da je on TAJ, nas spasioc koji je nedostajao da pokorimo Irce, s kojim ce nasa repka imati glavu i rep i s kojim cemo moci legitimno napasti Belgiju u narednom ciklusu. Sve to govore kao da smo vec isprobavali ovog momka nekad u proslosti i gazili sve redom, pa eto nesretnim okolnostima bio izbacen iz repke, pa se ponovo ocekuje njegov povratak. :mrgreen:

Prva dva pasusa ciste cinjenice, u trecem pasusu tek dio ŠBBKBB, uostalom vas svaki post o njemu je ŠBBKBB
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 09 feb 2016, 16:23

Realnost je da čovjek i sa 30 godina nama može pomoći u sljedećim kvalifikacijama, jer smo na poziciji ofanzivnog veznog deficitarni + može odigrati na krilu.

I nije on nikakav spasitelj, daleko od toga, samo nam može ponuditi nešto što ćemo teško pronaći.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 feb 2016, 19:23

Ja ga nikad pozvao ne bih zbog ovakvih izjava. Radije bih malog Denija prebacio u A tim.
DRUG NEBI TI PUNCA

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 09 feb 2016, 20:00

Principatus je napisao/la:Mislim da Milicevic nikada nije ni ocekivao poziv u Svicarsku reprezentaciju.
Da, zbog toga jos uvijek nije odradio promjenu sportskog drzavljanstva.
Sad za prijateljske nece moci biti na raspolaganju jer promjena tesko moze da se odradi za krace od 6 mjeseci.
Znaci, opet bi trebalo u kvalifikacijama eksperimentisati.

Radije Denija prebaciti u A repku i uigravati njega, Pjanica i Besica.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 feb 2016, 20:28

Opet pljuvanje po momku koji se rodio u Svicarskoj i kojem je Svicarska sve dala. Pa stvarno, kako ga nije sramota pomisliti da igra za njih. Sreca Mesa ne razmislja kao napacene bosnje.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 feb 2016, 20:36

Istina da bi nam trenutno kao kratkorocno rjesenje bio Milicevic mnogo bolji nego Milosevic, ali ako gledamo na duze staze, definitivno bi bolje bilo odma prebaciti Denija u A tim i polako ga uigravati za kvalifikacije...a posto Milicevic svakako ne moze odma dobiti papire i vjerovatno ne bi odigrao nijednu utakmicu prije kvalifikacija, onda je Milosevic mnogo bolje rjesenje :bih:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 feb 2016, 21:04

Milicevic da je imao namjeru da igra za BIH promjenio bi dosad sportsko drzavljanstvo. Da se nije nadao pozivu Svicarske ne bi ovoliko odugovlacio.

Bio mi je zanimljiv igrac, ali sad sikter. On sa 30 Kuka da se dvoumi. Bolje pozvati nekog mladog iz nase lige nego se bakcati sa njim. Pola godine mu treba da sredi stvari i dobije pravo nastupa za BIH, a do tad cemo imati dovoljno vremena da kroz prijateljske utakmice uigramo mladog igraca koji ce gristi (kao onomad Negredo :) )

Znaci jok!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 feb 2016, 21:48

Opet se prave iste ili slicne greske. Prije godinu, dvije nije iskoriscen momenat SP da bi se privukli svi najbolji igraci nego se izabralo da se ide na NE gomilanje igraca i pogresno se je procjenilo da su ovi sadasnji igraci dovoljno kvalitetni. Sto je katastrofalan start kvalifikacija pokazao kao gresku. Sada se opet prave greske. Unaprijed se odbacuje iskusan 30 godisnji igrac koji igra u odlicnom klubu u zivotnoj formi i koji bi mogao igrati jos 2,3,4 sezona taman da se stvari stabiliziju. A razlog je jer je kalkulisao oko reprezentacije. Kao da veliki broj sadasnjih reprezentativaca to nije radio. I umjesto njega bi trebao zamjena biti momak koji ima 20 godina i igra prvu pravu seniorsku sezonu u jedva prosjecnom Belgijskom klubu. On je garant pravi izbor za prvih 11 koji mora uspjeti. Nema teorije da bi debitovao kroz dvije godine kada bude imao 22 nego mora sa 20 jer je par ljudi zakljucilo da je on bas taj. Kakav Jajalo koji igra odlicno i standardno u Palermu i u najboljim je godinama. Kakav Milicevic, kakav Cimirot.

E pa samo tako sa vizionarskim potezima. :salut: :salut: Zasto bi se kvalifikovali ove kvalifikacije na SP. Bolje da imamo igraca za sljedecih 10+ sezona koji ce sigurno biti novi Miske.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 09 feb 2016, 23:06

Mi mozemo pisati sta hocemo a o spisku ce ionako selektor odluciti (naravno uz direktive i NSBiH :mrgreen: )

Milicevic, sa 30 godina "starim rodnim listom", igra tek 3. dobru sezonu u svojoj karijeri!
Vec prije godinu dana se stupilo u kontakt sa njim a on do danas, vjerovatno, nije promijenio sportsko drzavljanstvo.
Znaci, tesko je vjerovati da ce imati bh. sportsko drzavljanstvo prije septembra i prije pocetka kvalifikacija. U tom slucaju bi selektor opet bio na mukama jer bi sa njim morao eksperimentisati u sluzbenim utakmicama. Eksperimentisati naglasavam jer ni sa jednim igracem nema garancije da ce uspjeti.

Milosevic sa svojih 20 godina igra jaku uspjesnu (4 gola/1 asistencija) premijernu sezonu u belgijskoj 1. ligi.
Momak zna sta zeli (promijenio sportsko drzavljanstvo i po cijenu mjesta u jednom od najboljih klubova u Belgiji), bez odugovlacenja ili kalkulacija!
On posjeduje ogroman potencijal koji vec sada ispoljava i mogao bi unaprijediti igru nase reprezentacije.
Ja bi njemu dao prednost jer se njega moze testirati u predstojecim prijateljskim utakmicama (mart, maj, juni). Ukoliko se uklopi sa Besicem i Pjanicem, te se pokaze kao pun pogodak, mi bi imali fantastican trio u veznom redu za narednih, minimanlno, 6-7 godina.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 09 feb 2016, 23:21

Ajax je napisao/la:Opet se prave iste ili slicne greske. Prije godinu, dvije nije iskoriscen momenat SP da bi se privukli svi najbolji igraci nego se izabralo da se ide na NE gomilanje igraca i pogresno se je procjenilo da su ovi sadasnji igraci dovoljno kvalitetni. Sto je katastrofalan start kvalifikacija pokazao kao gresku. Sada se opet prave greske. Unaprijed se odbacuje iskusan 30 godisnji igrac koji igra u odlicnom klubu u zivotnoj formi i koji bi mogao igrati jos 2,3,4 sezona taman da se stvari stabiliziju. A razlog je jer je kalkulisao oko reprezentacije. Kao da veliki broj sadasnjih reprezentativaca to nije radio. I umjesto njega bi trebao zamjena biti momak koji ima 20 godina i igra prvu pravu seniorsku sezonu u jedva prosjecnom Belgijskom klubu. On je garant pravi izbor za prvih 11 koji mora uspjeti. Nema teorije da bi debitovao kroz dvije godine kada bude imao 22 nego mora sa 20 jer je par ljudi zakljucilo da je on bas taj. Kakav Jajalo koji igra odlicno i standardno u Palermu i u najboljim je godinama. Kakav Milicevic, kakav Cimirot.

E pa samo tako sa vizionarskim potezima. :salut: :salut: Zasto bi se kvalifikovali ove kvalifikacije na SP. Bolje da imamo igraca za sljedecih 10+ sezona koji ce sigurno biti novi Miske.
Cimi da jer je nas. Mesa je davno kontaktirao Milicevica, ovaj nije htio. Nikakva greska nego lik NECE.
Jajalu je zelja da igra za Hrvatsku, igrao je za njih neke prijateljske. Mesa je njega isao gledati, ima kontakt. Sad je do Jajala, prejaka mu je konkurencija u Hrvatskoj ali on ce 100% dobiti poziv od Hrvata cim se ovdje digne neka prasina.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 feb 2016, 20:16

Bajic i Hadziahmetovic u prvih 11 protiv velikog Besiktasa...jako interesantno za pogledati, ko ima vremena...
Volio bih da Asmir Suljic dobije poziv za prijateljske da vidimo sta i koliko moze u nacionalnom dresu, slavili su protiv Ferencvarosa danas.

Edit: nas dvojac nevidljiv na terenu u prvih 45 min, doduse kao i cijela ekipa, Besiktas im nije dao dovoljno prostora za igru.

GOOOL
Bajic strijelac iz slobodnog udarca...prethodno je asistirao Rangelovu i izbacio ga samog pred golmana, zadnji igrac Besiktasa ga srusio na ivici 16 i dobio crveni...Riad izvodi slobodnjak i gol.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 feb 2016, 17:12

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Mislim da Milicevic nikada nije ni ocekivao poziv u Svicarsku reprezentaciju.
Sad za prijateljske nece moci biti na raspolaganju jer promjena tesko moze da se odradi za krace od 6 mjeseci.

I tu si u pravu. Ne znam sta je Milicevic razmisljao, ali nije mnogo pametan bio do sada. Denija treba uvoditi u reprezentaciju, ali nama treba razvijen igrac koji ce se moci nositi sa teretom, a htjeli ili ne Milicevic bi nam dosao kao budali samar.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 11 feb 2016, 17:21

Principatus je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:

I tu si u pravu. Ne znam sta je Milicevic razmisljao, ali nije mnogo pametan bio do sada. Denija treba uvoditi u reprezentaciju, ali nama treba razvijen igrac koji ce se moci nositi sa teretom, a htjeli ili ne Milicevic bi nam dosao kao budali samar.
+1 :thumbup:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 feb 2016, 18:20

Miličevića samo možemo ukrasti Švicarskoj, a ne oni nama.
Pljuvalo se i po Hajroviću švicarcu, pljuvao je i Džeko zajedno sa navijačima, pa mu potrčao u zagrljaj u Žilini, a i mi skakali sa stolica i odgledali taj klip po nekoliko puta na youtube.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Micron i 54 gosta.