Spade tridesetogodisnjak na samo dvije opcije Srb i BiH, nadam se da ce i Mesa kao i Vladimir pokazati autoritet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Milićević za razliku od Prcića i ostalih, može mnogo unaprijediti našu igru. Bio bi prvi izbor na poziciji ofanzivnog veznog, pa bi taj vezni red Bešić-Pjanić-Milićević bio ludilo pravo.JohnCleese je napisao/la:Ocekujem ponovo bombardovanje informacijama o Milicevicu kao spasiocu..dobio nogu kod Petkovica...
Spade tridesetogodisnjak na samo dvije opcije Srb i BiH, nadam se da ce i Mesa kao i Vladimir pokazati autoritet
U cemu je problem s njim?JohnCleese je napisao/la:Ocekujem ponovo bombardovanje informacijama o Milicevicu kao spasiocu..dobio nogu kod Petkovica...
Da, zbog toga jos uvijek nije odradio promjenu sportskog drzavljanstva.Principatus je napisao/la:Mislim da Milicevic nikada nije ni ocekivao poziv u Svicarsku reprezentaciju.
Cimi da jer je nas. Mesa je davno kontaktirao Milicevica, ovaj nije htio. Nikakva greska nego lik NECE.Ajax je napisao/la:Opet se prave iste ili slicne greske. Prije godinu, dvije nije iskoriscen momenat SP da bi se privukli svi najbolji igraci nego se izabralo da se ide na NE gomilanje igraca i pogresno se je procjenilo da su ovi sadasnji igraci dovoljno kvalitetni. Sto je katastrofalan start kvalifikacija pokazao kao gresku. Sada se opet prave greske. Unaprijed se odbacuje iskusan 30 godisnji igrac koji igra u odlicnom klubu u zivotnoj formi i koji bi mogao igrati jos 2,3,4 sezona taman da se stvari stabiliziju. A razlog je jer je kalkulisao oko reprezentacije. Kao da veliki broj sadasnjih reprezentativaca to nije radio. I umjesto njega bi trebao zamjena biti momak koji ima 20 godina i igra prvu pravu seniorsku sezonu u jedva prosjecnom Belgijskom klubu. On je garant pravi izbor za prvih 11 koji mora uspjeti. Nema teorije da bi debitovao kroz dvije godine kada bude imao 22 nego mora sa 20 jer je par ljudi zakljucilo da je on bas taj. Kakav Jajalo koji igra odlicno i standardno u Palermu i u najboljim je godinama. Kakav Milicevic, kakav Cimirot.
E pa samo tako sa vizionarskim potezima.![]()
Zasto bi se kvalifikovali ove kvalifikacije na SP. Bolje da imamo igraca za sljedecih 10+ sezona koji ce sigurno biti novi Miske.
I tu si u pravu. Ne znam sta je Milicevic razmisljao, ali nije mnogo pametan bio do sada. Denija treba uvoditi u reprezentaciju, ali nama treba razvijen igrac koji ce se moci nositi sa teretom, a htjeli ili ne Milicevic bi nam dosao kao budali samar.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Da, zbog toga jos uvijek nije odradio promjenu sportskog drzavljanstva.Principatus je napisao/la:Mislim da Milicevic nikada nije ni ocekivao poziv u Svicarsku reprezentaciju.
Sad za prijateljske nece moci biti na raspolaganju jer promjena tesko moze da se odradi za krace od 6 mjeseci.
Znaci, opet bi trebalo u kvalifikacijama eksperimentisati.
Radije Denija prebaciti u A repku i uigravati njega, Pjanica i Besica.
+1Principatus je napisao/la:I tu si u pravu. Ne znam sta je Milicevic razmisljao, ali nije mnogo pametan bio do sada. Denija treba uvoditi u reprezentaciju, ali nama treba razvijen igrac koji ce se moci nositi sa teretom, a htjeli ili ne Milicevic bi nam dosao kao budali samar.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Da, zbog toga jos uvijek nije odradio promjenu sportskog drzavljanstva.Principatus je napisao/la:Mislim da Milicevic nikada nije ni ocekivao poziv u Svicarsku reprezentaciju.
Sad za prijateljske nece moci biti na raspolaganju jer promjena tesko moze da se odradi za krace od 6 mjeseci.
Znaci, opet bi trebalo u kvalifikacijama eksperimentisati.
Radije Denija prebaciti u A repku i uigravati njega, Pjanica i Besica.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Micron i 54 gosta.