Dok sam mali bio zvali me lopta, nije se promijenilo čini mi secrozzer je napisao/la:Zavisi, ako si spor i loš tehničar, možeBenkara21 je napisao/la:Za ovaj termin u Vistafonu, ima li mjesta za mlađih bolesnika?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Je li ovo neka šala za termin? Ako nije, idem. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Mostarlić, i golotina idu. U Element ideš sam.High je napisao/la:Mostarlić, golotinja i Element.kenanbrajic je napisao/la:Tačno si za slatke...piće i iće na moj račun?High je napisao/la:Znat će se ovih dana, ali najvjerovatnije je da će se ta usmena predaja preinačiti u puku fakciju.
- crozzer
- Kontakt:
Nije šala, svake subote igramo u vistafonu.High je napisao/la:Je li ovo neka šala za termin? Ako nije, idem.
Sa foruma budemo Keno, ja i još par likova.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Šala, jakako. Zašto nisi rekao i za Krupinca? Na Mirzeta mislim.High je napisao/la:Je li ovo neka šala za termin? Ako nije, idem.
Je li to stalni termin? U koliko? Jeste da igram nedjeljom, i to baš u Vistafonu, ali more i to. 
@ kenanbrajic, samo Hota.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- crozzer
- Kontakt:
13:20..High je napisao/la:Je li to stalni termin? U koliko? Jeste da igram nedjeljom, i to baš u Vistafonu, ali more i to.
Igramo sigurno dva mjeseca konstantno, jel' tako Keno?
Drugo poluvrijeme si korektno odradioEmirPlakalo je napisao/la:Pozdrav ekipa kakav sam bio jučer ?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ima li manijaka?crozzer je napisao/la:13:20..High je napisao/la:Je li to stalni termin? U koliko? Jeste da igram nedjeljom, i to baš u Vistafonu, ali more i to.
- crozzer
- Kontakt:
Nadje se neki, ali striktno u bordo majiciHigh je napisao/la:Ima li manijaka?crozzer je napisao/la:13:20..High je napisao/la:Je li to stalni termin? U koliko? Jeste da igram nedjeljom, i to baš u Vistafonu, ali more i to.
jel starija raja ili ima svega ?
imal kakvih majstora ili ste svi destruktivci ala Drina
imal kakvih majstora ili ste svi destruktivci ala Drina
Nije ovo loša ideja. Nedavno sam ja nešto predlagao, ali i to ode u talašiku. Hajde da šta isplaniramo. 
Trebao bih i ja naletiti u subotu, pa eto planirajte, ako ne bude moglo, javim na vrijeme..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Taman se dogovorite i napravite ekipu za turnir, možda dođem da vas bodrim 
Bjez bogati da ih ko ubije kad kazu da su sa ovog foruma,i nako je hajka vazda bilo na ovaj forum,od vremena kad su se parole dizale 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zvat ćemo SS Kandžijaši. Oprema će biti bordo-roza.
- crozzer
- Kontakt:
Javnite se na privatnu poruku, da uspotavimo kontakt preko fb zbog lakše komunikacije i dogovora oko turnira.
Još da Klix i Info prijave svoje ekipe, i ludilo može počet. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Uuuu Info vs SS bilo bi mrtvihuNbx je napisao/la:Još da Klix i Info prijave svoje ekipe, i ludilo može počet.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".