Gdje si profesionalac?BosnaSTL je napisao/la:Damir igra amaterski tenis .Nema ovde tenisa djaba se nerviram .Nek pobjedi ipak je amterski sa milijardu losih potezi I dropshotova.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: RE: Re: BiH Tenis
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: RE: Re: BiH Tenis
Ljut sam ybg puko ko fosnaAsharaK je napisao/la:Gdje si profesionalac?BosnaSTL je napisao/la:Damir igra amaterski tenis .Nema ovde tenisa djaba se nerviram .Nek pobjedi ipak je amterski sa milijardu losih potezi I dropshotova.
Re: BiH Tenis
Ma kako da igra tenis nakon one kradje sudija, pa ono je sramota
Krivo mi zato sto igra protiv ovog a ne nekog iz top 50 pa da ovako gubi servu .
Zasto ide na taj drop shot a da opalo po lopti poen je njegov sto posto ko ga to savjetuje ?Kani se tog dropshota sine I opali lo lopti .
Pa sta hoces reci da se ovaj rodio jucer i da je tek prije 24h uzeo reket u ruke. Smyczek je sasvim solidan teniser na touru i nije za podcjenit ali Boze sacuvaj kako ces se voditi tom logikom? To je ko da navijas za Barcelonu i krivo ti sto nemogu dati gol protiv nekog Levantea jer nisu u vrhu lige Spanije. To neznaci da neznaju igrati sport. Sudije su u vise navrati poklonili (bitne) poene amerikancu. Tako da sabur.BosnaSTL je napisao/la:Krivo mi zato sto igra protiv ovog a ne nekog iz top 50 pa da ovako gubi servu .
Steta za ovaj veliki deficit u drugom setu jer ocito da je mogo u dva seta rijesiti pobjednika... Nista idemo zavrsiti posao u trecem ako nista..
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 10 feb 2016, 02:31, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Prespreman je Damir fizički, niti jednog trenutka nije spustio intenzitet igre
Dugo nisam gledao boljeg Damira moram priznati, jedino sto bode u oci su ovi drop-shotovi yebalai ga oni, pod hitno izbaciti ili smanjiti iz repertoara taj udarac.shminka je napisao/la:Prespreman je Damir fizički, niti jednog trenutka nije spustio intenzitet igre
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zanesem se y bg .Mislim da Damir moze ovo u dva seta a on se pati .Nekako mi lakse pratiti na livescore nego gledati match .
DS dosta toga odnese, ali više donese...te varijacije i jesu razlika u ovakvim mečevima, kvalitet više...tim segmentom je ovdje dobio prvi set
da ne pričam kakvu razliku prave na šljaci...
http://cdn.livetv.sx/webplayer.php?t=if ... i=101&si=4LloriS je napisao/la:Ima li ko link meca ??
opet se iznervira nakon sumnjive odluke i pade...
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Kako ga kolju sudije, ovo nije normalno ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ono je bio out, šta ne vide sudije. Hajde Damire sad, šteta bi bila da sa ovakog igrom ispadneš. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ne donese vise kada ih igra u ovolikoj mjeri, apsolutno se slazem da ih treba igrati jer Damir voli koristiti razne varijacije u igri sto je dimenzija vise svakako ali kada se pretjera to nikako ne moze biti dobro, znaci treba malo smanjiti, tj dozirati i cekati pravu priliku za DS, ovi DS nakon svaka 2 poena ne vode nicemu..shminka je napisao/la:DS dosta toga odnese, ali više donese...te varijacije i jesu razlika u ovakvim mečevima, kvalitet više...tim segmentom je ovdje dobio prvi set
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
eto opet skraćuje

i to ga yeba
i to ga yeba
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 10 feb 2016, 02:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Gotovo je ovo
- AnkleBreaker
- Kontakt:
**** te drop da te ****. 1/10 ti je prosao
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma yebemu višw DS koga i izmisli 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bespotrebno se trošio na 1-5 u drugom setu, našao je kad će pasti prvi put u meču, u najgorem trenutku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.