BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Jel ovo schminka donosi mu nesto ?
Pa svaki drugi poen frajer skracuje, kakav glupan boze me sacuvaj, dobijen mec prokocka
Pa svaki drugi poen frajer skracuje, kakav glupan boze me sacuvaj, dobijen mec prokocka
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kad igraju dva patlidzana 
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Ima priliku za zavrsiti poen forehandom, a on je skracuje i to mu je jedna od najvecih mana u igri.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Nemogu da ovo skontam.Zasto Damire ide na taj yebeni dropshot ?Da sam blize mu opalio bi mu takav samar odmah bi doso sebi .
Posmatraj stvari malo dublje i zapitaj se što ga je odigrao? Odigrao ga je jer nije mogao da drži dugu razmjenubodi123 je napisao/la:Jel ovo schminka donosi mu nesto ?
Trenutak za DS je bio odličan, Smyczek se nije pomjerio, egzekucija je izostala za par cm, jako dobar pokušaj
Misliš da bi imao više šanse da je probao opaliti neki FH viner? Koliko je FH vinera imao od početka meča u razmjenama sa osnovne linije?
hajde sad trgni se nakon ovog poklona...
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Jedno je istina, maestralno bira momentum za DS, stvarno mu dobro ide. Problem je sto ga danas ne sluzi :/
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
E bas si dobro rekao, koliko je imao ? Nije imao ni 3 a znas zasto ? Zato sto je 10 cistih FH winnera s kojim je trebo zavrsiti poen poslao u mrezu sa DSom... Mogao je imati bar 15 sada FH winnera da je imao imalo mozga. Nije ovo nista gotovo, hajde vracaj taj brejkshminka je napisao/la:Posmatraj stvari malo dublje i zapitaj se što ga je odigrao? Odigrao ga je jer nije mogao da drži dugu razmjenubodi123 je napisao/la:Jel ovo schminka donosi mu nesto ?
Trenutak za DS je bio odličan, Smyczek se nije pomjerio, egzekucija je izostala za par cm, jako dobar pokušaj
Misliš da bi imao više šanse da je probao opaliti neki FH viner? Koliko je FH vinera imao od početka meča u razmjenama sa osnovne linije?
Evo vidis, cim prestane sa DSom i pocne samo vracati i vracati ovaj Amer su gubi i Damir vraca brejk.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 10 feb 2016, 02:51, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dobro je
WOHO
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Koliko je brejkova ko da 2 zene igraju.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Nijedan nema od njih dobar servis.Effenberg je napisao/la:Koliko je brejkova ko da 2 zene igraju.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Da se zove Roger Federer, imao bi ih do sad 50 u ovom meču. Da se zove David Ferrer ne bi imao potrebe da prekida razmjene, nego bi lomio ovoga tempom. Međutim, zove se Damir Džumhur i ima varijacije kojima skraćuje poene, osvaja ih i uz to čuva snagu.bodi123 je napisao/la:
E bas si dobro rekao, koliko je imao ? Nije imao ni 3 a znas zasto ? Zato sto je 10 cistih FH winnera s kojim je trebo zavrsiti poen poslao u mrezu sa DSom... Mogao je imati bar 15 sada FH winnera da je imao imalo mozga. Nije ovo nista gotovo, hajde vracaj taj brejk
Evo vidis, cim prestane sa DSom i pocne samo vracati i vracati ovaj Amer su gubi i Damir vraca brejk.
Ako nekada dovede nivo svog forhenda na nivo Federerovog ili fizičku spremu na nivo Davidove...možda se nešto i promijeni
do tada uživamo u varijacijama
Meni je kod Damira najsmjesnije kako on vecinu servis gemova koju ima 30:0 ili 40:15 zavrsava (ili gubi) preko deuca-a. Pa majku mu milu, kako vazda tako, mjesto da se skoncentrise taj jedan poen i da ranije zavrsi on hiti negdje. I onda mu svaki servis gem ima 60 poena! 
Damirovo kretanje je kretanje jednog top 15 igraca. Kako samo volim ova proklizavanja na betonu ala Nadal i Djokovic 
Skraćenaaaaaaaaa, idemoooooooooooooo
Sreca njegova pa je ovaj lik sakat kad izadje na mrezu. U vecini situacija je zicere zapusio u mrezu. Mislim da ce ga to kostat pobjede, hajmo Damire tipovo sam te 2:1 nemoj iznevjerit! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.