BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Moglo je ovo i lakse, ali nije lose ni ovako. U cetvrtak dobiti Berankisa pa se potuci sa Youngom za polufinale. 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Svaka cast ovaj isti smyczek prosle godine sa nadalom igrao 5 setova na ao .
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Falim te boze .
- Partenopei
- Kontakt:
Bravo! Sada je vrijeme za osvetu najodvratnijem igracu ATP Toura, Berankisu.
Re: RE: Re: BiH Tenis
shminka je napisao/la:Kaže Timcez što i mene ne naučiše da skratim, umjesto toga šaljem bekend na tribineAsharaK je napisao/la:shminka je napisao/la:Tako je Damke, skrati je, poezija![]()
Ubio ga u pojam![]()
![]()
Lik je voda totalno. Damir da nije neozbiljan to bi u 2. seta glat islo. I ovako je ok, Berankisa uz malo ozbiljniji pristup sigurno moze izbaciti.
Mogao bi dobro on ovaj turnir odradit.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Damir dobio 2:1 zbog raje sa tippinga 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Najmrzi igrac mi je Berankis ne znam zasto ..
Da li je Damir napredovao sta sa ovom pobjedom i ako bi dobio Berankisa koliko bi mogao napredovati ??
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Partenopei
- Kontakt:
Nije, jer brani bodove iz Santo Domigno CH-a. Ispravi me @shminka ako grijesim.LloriS je napisao/la:Da li je Damir napredovao sta sa ovom pobjedom i ako bi dobio Berankisa koliko bi mogao napredovati ??
Laku noc raja, valja **** Berankisa za onaj DC 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Kakav je Damirov plan za mart i april ? Zanima me idel na ova 3 mastersa, te jos ovih par 500ica poput Barcelone, ili ce ganjati 250ice i CH opet ?
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 10 feb 2016, 03:20, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Ni sumnjao nisam majstore!
Laku noc do sljedeceg puta...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Indian Wels, Irving challenger, Miami...a onda ATP turniri na šljaci na koje može upasti u MDbodi123 je napisao/la:Kakav je Damirov plan za mart i april ? Zanima me idel na ova 3 mastersa, te jos ovih par 500ica poput Barcelone, ili ce ganjati 250ice i CH opet ?
Mislim da je ovaj Irving jedan od najjaci challengera mozda je i u rangu sa ovim ATP Memphisom, bar je prosle godine bio jak
Evo gledam Damir je trenutno 86 sa ovom pobjedom, ipak brani dosta bodova iz Dom. Republike
Evo gledam Damir je trenutno 86 sa ovom pobjedom, ipak brani dosta bodova iz Dom. Republike
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ja nesto sumnjam da moze dobiti Berankisa, puno bolji servis i jace udarce s osnovne linije on ima u odnosu na Damira. Jos kad se Damir iznervira, a ovaj mi se cini da ima debele zivce. Kao i vama, jedan od antipaticnijih igraca na touru (razlog ni sam ne znam), i jako bih volio da ga Damir pobijedi, naravno i revans za DC ne treba zaboraviti.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ako uspije izbjeci nositelje u 1. kolu u IW i Key Biscaneu nek prodje po 1 kolo i odlicno. Za taj CH nisam optimista bude jaka konkurencija svake godine a Damir na CH nije na 100% jos od prosle godine.. Po meni bolje da ganja ove sad 250ice na sljaci dok ih jos ima, nego da bezveze na ovom hardu se ubija po nekakvim Irvinzima..shminka je napisao/la:Indian Wels, Irving challenger, Miami...a onda ATP turniri na šljaci na koje može upasti u MDbodi123 je napisao/la:Kakav je Damirov plan za mart i april ? Zanima me idel na ova 3 mastersa, te jos ovih par 500ica poput Barcelone, ili ce ganjati 250ice i CH opet ?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Partenopei
- Kontakt:
Meni je Berankis poznat kao igrac koji ima veoma slabe zivce. Sjecam se kada je igrao ono finale u Italiji protiv Mirze, dva-tri puta je samo u zadnjem setu reket bacao, te se stalno svadjao sa sudijom.kobe24 je napisao/la:Ja nesto sumnjam da moze dobiti Berankisa, puno bolji servis i jace udarce s osnovne linije on ima u odnosu na Damira. Jos kad se Damir iznervira, a ovaj mi se cini da ima debele zivce. Kao i vama, jedan od antipaticnijih igraca na touru (razlog ni sam ne znam), i jako bih volio da ga Damir pobijedi, naravno i revans za DC ne treba zaboraviti.
Irving igraju svi koji ispadnu ranije na IWu, nema druge opcije, a kvalitetom mimo Nishikorija nije ništa slabiji od Memphisa
Nema šta drugo raditi u USA, naravno da će ga odigrati
Nema šta drugo raditi u USA, naravno da će ga odigrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.