Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

D1n0
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la D1n0 » 03 jun 2010, 00:46

DZEKO U CITY 36 mil.
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 jun 2010, 00:46

samovasposmatram je napisao/la:dzeko prelazi u city za 36milja funti + bellamy + santa cruz
Da si napisao Wolfsburg ce dati 36 plus Dzeka za Bellamy i R.Santa cruz, mozda bi i povjerovao :mrgreen:
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 jun 2010, 00:53

Ajd nije zanimljivo vise... "najtrazeniji" igrac u Evropi, a jos ni jedna ponuda nije stigla.
100% sportski i krajnje opušten potpis

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 03 jun 2010, 01:45

RiNo je napisao/la:Ajd nije zanimljivo vise... "najtrazeniji" igrac u Evropi, a jos ni jedna ponuda nije stigla.

konacno nesto pametno. ne znam kako samo svi traze dzeku a na kraju kupe nekga drugog. meni se cini da tu nesto smrdi i to kvalitetno. Daj Boze, ja bih volio da ode negdje, ali gdje ce!!! Ima boljih a jeftinijih,svaka njemu cast ali je ovo istina
FKS❤️1946

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 03 jun 2010, 03:49

ovdje mogu samo tvoje noge smrdit :mrgreen: :mrgreen:

Manchester City close on $62m Edin Dzeko transfer From: Herald Sun June 02, 2010 1:35PM Increase Text SizeDecrease Text SizePrintEmail Share
Add to DiggAdd to del.icio.usAdd to FacebookAdd to KwoffAdd to MyspaceAdd to NewsvineWhat are these?MANCHESTER City are closing in on the $62 million transfer of Bosnian striker Edin Dzeko from German club Wolfsburg, according to a British report today.
The Daily Mail says the deal is well advanced, even though Wolfsburg had announced the deal was dead because City missed a deadline to meet a buyout price written into the player's contract.

Another complication was a suggestion that Wolfsburg were interested in City strikers Craig Bellamy and Roque Santa Cruz as part of the deal but neither was interested in going to Germany.

But it seems that moneybags City's huge offer will be enough to clinch the deal, according to the repoet.

Dzeko, 24, has spent three years at Wolfsburg. He has played 23 times for Bosnia, scoring 14 goals.

tako pisu mnoge online novine,..uglavnom uglednije od jednog avaza, oslobodjenja, itd
ima tu istine samo se sad suti i muti lova je u pitanju :P
WHUFC

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 03 jun 2010, 04:02

Džeko u Sitiju za 36 miliona funti

Bri­tan­ski list Da­ily Ma­il obja­vio je in­for­ma­ci­ju da je Man­čes­ter Si­ti za­vršio ugo­vor vri­je­dan 36 mi­li­ona fun­ti u uto­rak na­ve­čer s na­pa­da­čem na­še re­pre­zen­ta­ci­je i Vol­fsbur­ga Edi­nom Dže­kom. Izne­na­đu­ju­ći po­tez je do­šao na­kon što je nje­ma­čki klub obja­vio da će bh. re­pre­zen­ta­ti­vac os­ta­ti u Nje­ma­čkoj, na­kon što klu­bo­vi, po­ten­ci­jal­ni kup­ci, ni­su ispo­što­va­li rok u po­ne­dje­ljak u po­noć za ku­po­vi­nu igra­ča či­ja je ci­je­na 34 mi­li­ona fun­ti. Dže­ko je pos­ti­gao 27 go­lo­va u 46 nas­tu­pa za Vol­fsburg pro­šle se­zo­ne, te se na­šao na lis­ti že­lja Man­čes­ter Ju­naj­te­da, To­ten­ha­ma, Ba­jer­na, Mi­la­na i Čel­zi­ja, ali ni­ko ni­je uspio da­ti po­nu­du kao Man­čes­ter Si­ti.

Kon­ta­kti­ra­li smo Edi­no­vog me­na­dže­ra Ir­fa­na Re­dže­pa­gi­ća ko­ji je po­no­vio ono što je pro­te­klih da­na go­vo­rio vrlo čes­to: - Pre­go­vo­ri su u to­ku.

Ne mo­gu go­vo­ri­ti o de­ta­lji­ma, ali još ni­šta ni­je za­vrše­no. Po­ma­lo sam do­sa­dan sam se­bi što se po­nav­ljam, ali ne­ma dru­ge. Shva­tam da ja­vnost že­li zna­ti gdje Edin ide, ali ova­kve stva­ri se ne mo­gu ri­je­ši­ti u ne­ko­li­ko da­na. Is­kre­no se na­dam da će u na­re­dnih se­dam da­na sve bi­ti po­zna­to - re­kao je Re­dže­pa­gić. Da­ily Ma­il ot­kri­va da je Man­čes­ter Si­ti izra­zio za­ni­ma­nje za Dže­ku pro­te­kle se­dmi­ce. Raz­go­vo­ri su nas­tav­lje­ni to­kom vi­ken­da i sa­da se či­ni da je Si­ti do­bio fan­tas­ti­čnog bo­san­skog gol­ge­te­ra. S dru­ge sra­ne, Vol­fsburg je izra­zio za­ni­ma­nje za na­pa­da­če Si­ti­ja, Kre­iga Be­la­mi­ja i Ro­ke San­ta Kru­za, ali ni je­dan od njih ni­je že­lio pre­ći u Nje­ma­čku.

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 03 jun 2010, 04:15

evo i ja sam pronasao na daily mail taj tekst da dzeko prelazi u man city. Volio bih da je to sto se pise istina i da se vec jednom zavrsi ta saga oko njega. MIslim da bi mu to bio odlican potez kako sa finansijske strane tako i sa igracke jer svi znamo sta znaci igrani u engleskoj ligi.
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 03 jun 2010, 10:07

bomber je napisao/la:
EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:evo ovako moja prva rodica je udata za onog irfana ,sad dobro slusajte jer sve sto kazem je cista istina ,dzekin prvi i glavni menader nije irfan vec agustincic koji sa ifranom djeluje na transferima , ponuda je stigla 30 maja od citija ali je dzeko odbio mogucnost igranja u cituju , drugo totenhem to je cista izmisljotina kao i bajern dzeko je ponovo zaposlio agenta koji radi za italiju (silviano marina) postoje dvije mogucnosti prva je i dalje velika zelja dzeke da igra za milan i moju zalost (jer navijam za man utd) chelsea kogo god bilo dzeko ce tjerati na transfer jer ne zeli ostati u wolsburgu i moram reci da su svu popizdili na njih ,eto toliko vidjet cemo sta ce biti
Dzeko zaista ne zeli ici u M.City a Emire budi siguran da ako Ferguson namigne moze Dzeko i u M.Utd. Dzeko zeli u Milan, nadam se da je ovo svima jasno, a kasnije po redu dolaze Chelsea, M.Utd, pa cak i Juventus. Jednostavno, ceka ponudu koja bi njemu najvise odgovarala i to je cista istina.
Dzeko tra Juve e Milan
03.06.2010 10:00 di Vincenzo Vasta
Fonte: Tuttosport

Dzeko vuole l'Italia. Nonostante le smentite dei dirigenti del Wolfsburg, Ediz Dzeko, difficilmente rimarrà in Germania l'anno prossimo. Il bosniaco, vuole fortemente un grande club ed in particolare l'Italia. Nota ormai, la sua "voglia" di Milan, il bomber gradirebbe anche la destinazione Juventus. Entrambe, con uno sprint decisivo ed una buona offerta potrebbero chiudere la trattativa, Intanto, Roberto Mancini, aspetta..

Evo sta Dzeko zeli, ko razumije shvatit ce

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 03 jun 2010, 10:15

bomber je napisao/la: Dzeko tra Juve e Milan
03.06.2010 10:00 di Vincenzo Vasta
Fonte: Tuttosport

Dzeko vuole l'Italia. Nonostante le smentite dei dirigenti del Wolfsburg, Ediz Dzeko, difficilmente rimarrà in Germania l'anno prossimo. Il bosniaco, vuole fortemente un grande club ed in particolare l'Italia. Nota ormai, la sua "voglia" di Milan, il bomber gradirebbe anche la destinazione Juventus. Entrambe, con uno sprint decisivo ed una buona offerta potrebbero chiudere la trattativa, Intanto, Roberto Mancini, aspetta..

Evo sta Dzeko zeli, ko razumije shvatit ce
Vidis da oni pisu o nekom Edizu Dzeki, nije to nas Edin :D.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 jun 2010, 14:17

Evo citam u Slobodnoj Bosni da ce najvjerovatnije Dzeko u Chelsea kum od Abramovica koji je zavrsio transfer sa Branislavom Ivanovicem je dobio odrijesene ruke da dovede Dzeku u London
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 03 jun 2010, 14:21

CLS je napisao/la:Evo citam u Slobodnoj Bosni da ce najvjerovatnije Dzeko u Chelsea kum od Abramovica koji je zavrsio transfer sa Branislavom Ivanovicem je dobio odrijesene ruke da dovede Dzeku u London
da nije to jos jedna patka :?:
× Plava krv ispod koze ×

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 03 jun 2010, 14:23

CLS je napisao/la:Evo citam u Slobodnoj Bosni da ce najvjerovatnije Dzeko u Chelsea kum od Abramovica koji je zavrsio transfer sa Branislavom Ivanovicem je dobio odrijesene ruke da dovede Dzeku u London
Može link?

offtopic

"Od ranije je poznato kako Manchester City želi dovesti Džeku, pa će sigurno naš napadač biti pod budnim okom predstavnika ovog kluba večeras u Frankfurtu, a navodno je City zainteresovan za još jednog reprezentativca Bosne i Hercegovine, ali u ovom trenutku se ne zna i njegovo ime."
Znate li vi ko je taj? :P
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 03 jun 2010, 14:29

RiNo je napisao/la:Ajd nije zanimljivo vise... "najtrazeniji" igrac u Evropi, a jos ni jedna ponuda nije stigla.
Tačno.

Ostalo su sve mokri snovi naših tzv. novinara...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 03 jun 2010, 14:29

Elddar je napisao/la:
Može link?

offtopic

"Od ranije je poznato kako Manchester City želi dovesti Džeku, pa će sigurno naš napadač biti pod budnim okom predstavnika ovog kluba večeras u Frankfurtu, a navodno je City zainteresovan za još jednog reprezentativca Bosne i Hercegovine, ali u ovom trenutku se ne zna i njegovo ime."
Znate li vi ko je taj? :P
Boris Pandza :D

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 jun 2010, 14:30

MaliMemo je napisao/la:
da nije to jos jedna patka :?:
iz SB:
i dok Wolfsburg zadovoljno trlja ruke jed do posljednjeg dana maja niko od prestavnika klubova zainteresiranih za Edina Dzeku nije u Njemacku poslao bankovnu garanciju za transfer, u igru oko kupovine Dzeke se tiho ukljucuje Chelsea. German Tkacenko, je jedan od najutiajnijih ruskih menadzera, kum Abramovica, dobio je odrjesene ruke da okonca transfer. On je doveo Branislava Ivanovica i, kako SB saznaje vec radi na detaljima ugovora koji ce biti ponudjeni Dzeki za prelazak u njihove redove. Navodno bi posao oko prelaska Dzeke iz Wolfsburga u London trebao biti okoncan u trokutu Tkacenko - Irfan Redzepagic - Gordan Stipic(jedan od najuticajnijih menadzera u Njemackoj. On je doveo Olica iz Hanburga u Bayern te Josipa Simunica iz Herte u Hoffenhime.

U tekstu sam izostavio kako je Tkancenko zaradio lovu i koju firmu drzi ;)

P.S.

Sorry na greskama prilikom kucanja, i nemam linka nova Slobodna Bosna :)
Pa sam poslije reko tata

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 03 jun 2010, 14:36

slika
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 jun 2010, 14:43

hehehhe e sada ne znam jel taj ili nije :lol: :lol:
Pa sam poslije reko tata

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 03 jun 2010, 14:57

odluka o dzekinom novom klubu ce pasti tek poslije svjetskog prvenstva. svi ozbiljni klubovi ce sacekati rasplet na prvenstvu, pa tek onda planirati za slijedecu sezonu.. sad je prerano.. povrede, pad/uspon forme... o toga zavisi ko ce koga dovesti i pod kojim uslovima... a pogotovo ce dva puta svako razmisliti za koga dati blizu 100 mio maraka (obestecenje + plata i kojekakvi dodaci)... a na kraju wolfsburg ga i ne mora pustiti... imaju vazeci ugovor kao i prosle godine.. mogu traziti koliko hoce

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 03 jun 2010, 16:35

Ovog Dzeke mi preko glave vise,svaka 2 sata info o njemu,pogotov ovaj portal vise je dosadio snjim,izbacite kad ga neko kupi,a ne ovdje pisat bezveze ko je sve zainteresovan,a koliko sam primjetio samo se Dzeku prati oko transfera,slabo ove ostale,oni ko da ne igraju u repki BiH.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 jun 2010, 17:48

Prvo ostaje u Vukovima, a sada ga gledaju skauti po 1004003 put, a i Pjanića (Eto daće ga Lyon sigurno), te još neki :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.