FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Losi ovi tereni, previse ravni
Valja se adaptirati na blato koje ih ceka kad pocne prvenstvo..

BUDI ŽELJO !!!
[youtube][/youtube]
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ipee zašto nema vode u bazenima? Nije zar da sarađuje njihov vodovod sa sarajevskim? Il' možda imaju zajednički sindikat!?
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
zločinac, agentura i tajkun, a ne heroj!
Naručit ću ubistvo svakom ko mi kaze da ova uprava sve po zakonu radi. 
Igračima Zeljezničara, zbog neplaćenih računa za vodu u BiH, isključena voda u Turskoj.

Igračima Zeljezničara, zbog neplaćenih računa za vodu u BiH, isključena voda u Turskoj.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 10 feb 2016, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sta je sad prijatelju bilo, gdje je zapelo...Ajzea je napisao/la:Naručit ću ubistvo svakom ko mi kaze da ova uprava sve po zakonu radi.
P.S. Nije zanimljivo kad je sve po zakonu

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- jaludovolimte
- Kontakt:
Missimo Berlusconitm8782 je napisao/la:Sta je sad prijatelju bilo, gdje je zapelo...Ajzea je napisao/la:Naručit ću ubistvo svakom ko mi kaze da ova uprava sve po zakonu radi.
P.S. Nije zanimljivo kad je sve po zakonu![]()
![]()
![]()
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Ma hladno za vanjski bazen, ali ima unutra fin
Biće predstavljen i hotel i kamp u narednim danima.

Gledaj, još provocira...
Udarili po nevinom Fahri, a gledaj kakvim se malverzacijama kod nas sluze.. Leglo sarajevskog podzemlja !

Udarili po nevinom Fahri, a gledaj kakvim se malverzacijama kod nas sluze.. Leglo sarajevskog podzemlja !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ima li vode u tom unutrašnjem bazenuIpee je napisao/la:Ma hladno za vanjski bazen, ali ima unutra finBiće predstavljen i hotel i kamp u narednim danima.

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
I znaci ove pripreme su nama placene? Samo boravak tamo ili i avionske karte?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Sablju uhvatili u ševu

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ove pripreme je Željo platio, nema veze ni sa kakvim transferom, barem ja tako znam.exbabilon je napisao/la:I znaci ove pripreme su nama placene? Samo boravak tamo ili i avionske karte?
Ako je tako fino smo mi izletili za ove pripreme..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Odakle nam lova jb te...Ipee je napisao/la:Ove pripreme je Željo platio, nema veze ni sa kakvim transferom, barem ja tako znam.exbabilon je napisao/la:I znaci ove pripreme su nama placene? Samo boravak tamo ili i avionske karte?

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Prvo vodu platite pa onda u Tursku na pripremetm8782 je napisao/la:Odakle nam lova jb te...Ipee je napisao/la:Ove pripreme je Željo platio, nema veze ni sa kakvim transferom, barem ja tako znam.exbabilon je napisao/la:I znaci ove pripreme su nama placene? Samo boravak tamo ili i avionske karte?

VAŽNO JE BITI ČLAN!
I ja sam čuo da je pripreme zapravo klub platio, iako je bilo govora da su iste bile uključene u transfer Bajića..
Miske: "Vi budite prijatelji, vi preuredite diskoteku, zatvorite kafić, razbijte diskoteku, razbijte hotel, zavrnite vodu, kanistere napunite vodom iz bazena da ponesemo u Sarajevo, isključite im struju, Zeljo i ja ćemo sve platiti !"
Miske: "Vi budite prijatelji, vi preuredite diskoteku, zatvorite kafić, razbijte diskoteku, razbijte hotel, zavrnite vodu, kanistere napunite vodom iz bazena da ponesemo u Sarajevo, isključite im struju, Zeljo i ja ćemo sve platiti !"
Nije tvoje da mislis koliko smo izletili. Imaju ljudi koji o tome brinu.exbabilon je napisao/la:Ako je tako fino smo mi izletili za ove pripreme..