malo sabura, bice svega, al to je bas egzotican igracPlavaPorodica je napisao/la:Obraduj me @KrajPrice da je to Adebayo Akinfenwa![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
malo sabura, bice svega, al to je bas egzotican igracPlavaPorodica je napisao/la:Obraduj me @KrajPrice da je to Adebayo Akinfenwa![]()
Koliko janjadi čeka u štali,možemo ga mi sami bar mjesec prehranit..vrbanjusa je napisao/la:Nemamo mi para da njega hranimoPlavaPorodica je napisao/la:Obraduj me @KrajPrice da je to Adebayo Akinfenwa![]()
bice i to aBd, samo lagano.PlavaPorodica je napisao/la:Koliko janjadi čeka u štali,možemo ga mi sami bar mjesec prehranit..vrbanjusa je napisao/la:Nemamo mi para da njega hranimoPlavaPorodica je napisao/la:Obraduj me @KrajPrice da je to Adebayo Akinfenwa![]()
@KrajPrice sredi mi egzotičnog,već dvije godine čekam da ga neko iz uprave pogleda
Daleko najegzotičniji.fedeltafrotta je napisao/la:meni je livaja bio najegzoticniji dosada
?Ajzea je napisao/la:Aleksandar Tsvetkov
PozdravBajroTM je napisao/la:Kad bi plavu krv imali, nikad ne bi umirali. Mi smo svijesni svega toga I volimo Želju svoga.
Pozdrav plavoj braci I sestrama.