Sportski komentatori
Re: Sportski Komentatori
BRAVO NTV HAYAT ODLICAN POTEZ MARIJANE KRALJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DOBRO DOSAO U BOSNU SAD JEDVA CEKAM TEKMU BELGIJA-BIH I POBIJEDICEMO SIGURNO S TOBOM POZDRAVVVVVVVVVVVVVVVVV KRALJU KOMENTARA BOSNA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ma kakve veze ima ovaj komentator,nemoze nam on donijeti pobjedu protiv Belgijeesso je napisao/la:BRAVO NTV HAYAT ODLICAN POTEZ MARIJANE KRALJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DOBRO DOSAO U BOSNU SAD JEDVA CEKAM TEKMU BELGIJA-BIH I POBIJEDICEMO SIGURNO S TOBOM POZDRAVVVVVVVVVVVVVVVVV KRALJU KOMENTARA BOSNA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
nemoze donijeti, al ce biti veci uzitak gledati tekmuzenicanin je napisao/la:ma kakve veze ima ovaj komentator,nemoze nam on donijeti pobjedu protiv Belgijeesso je napisao/la:BRAVO NTV HAYAT ODLICAN POTEZ MARIJANE KRALJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DOBRO DOSAO U BOSNU SAD JEDVA CEKAM TEKMU BELGIJA-BIH I POBIJEDICEMO SIGURNO S TOBOM POZDRAVVVVVVVVVVVVVVVVV KRALJU KOMENTARA BOSNA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
SRBI KOMENTARIŠU UTAKMICE BIH
MISLIM DA JE POTEZ TV HAYAT SRAMOTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JER DOVESTI NEKOG IZ SRBIJE DA KOMENTARIŠE UTAKMICE BIH JE STVARNO SRAMOTA PA MI U BIH IMAMO 50 PUTA BOLJE KOMENTATORE
JER DOVESTI NEKOG IZ SRBIJE DA KOMENTARIŠE UTAKMICE BIH JE STVARNO SRAMOTA PA MI U BIH IMAMO 50 PUTA BOLJE KOMENTATORE
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Re: SRBI KOMENTARIŠU UTAKMICE BIH
Ne upucen si brate, al bas!Smail je napisao/la:MISLIM DA JE POTEZ TV HAYAT SRAMOTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AMAR OSIM!!!
Saša Vugdalić i kolega Hadžić su najjači komentatori u Bosni Hercegovini
ono što njih dvojica uspiju izvaliti i reći je stvarno umijeće
ono što njih dvojica uspiju izvaliti i reći je stvarno umijeće
Kao prvo covijek je rodjen u Bosni i to nikad nije krio. Kao drugo sto toliko putuje u BiH i sto sa tolikom euforijom najavljuje i komentarise nase igraca imao je problema na Sportklubu i zato je dao otkaz. Kao trece napravi anketu pa ces vidjeti koliko je ljudi za da on komentarise tu utakmicu.Smail je napisao/la:MISLIM DA JE POTEZ TV HAYAT SRAMOTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"My Favorite Ring is Always the Next One"
SvastaSmail je napisao/la:MISLIM DA JE POTEZ TV HAYAT SRAMOTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
hajd idi kupaj ribice lol...vidi se da veze nemas ko je lik, ali cim je iz Srbije odmah ga treba protjerati...Smail je napisao/la:MISLIM DA JE POTEZ TV HAYAT SRAMOTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jao bolidaSmail je napisao/la:MISLIM DA JE POTEZ TV HAYAT SRAMOTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daj Boze samo da se brzo ne razocara u bosance
nema potpisa
- alan ford 26
- Kontakt:
Smaile, ne prdi
Opet kazem bolje da je covjek ostao na sportklubu a da prenosi utakmice nase repke, to bi bilo idealno, kakav hayat, mahalska tv stanica
Opet kazem bolje da je covjek ostao na sportklubu a da prenosi utakmice nase repke, to bi bilo idealno, kakav hayat, mahalska tv stanica
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Ali nece vise biti uzitak gledati Bundesligu bez njega. 
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
svako i na sk od sljedece sezonr nema bundesligeButmiran je napisao/la:Ali nece vise biti uzitak gledati Bundesligu bez njega.
Veceras debi Marjana Mijajlovica na hayatu, Real Madrid - Atletico.
Nadam se da pcinje nove era bh. sportskih komentatora.
Nadam se da pcinje nove era bh. sportskih komentatora.
Bas mi je drago, jedva cekam da ga cujem
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
rijetko gledam spansku primeru vise gledam Bundes al cu veceras maksuz zbog Mijajlovica
On je car!!
jos kad bude prenosio utakmice nase reprezentacije protiv Belgije !!
On je car!!
jos kad bude prenosio utakmice nase reprezentacije protiv Belgije !!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- juzni vjetar!
- Kontakt:
najbolja liga zasluzuje najboljeg komentatora a to svakako jeste marjan !!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
specijalan gost sad na CD-u
sad ce da na marijan komentarise real-atletiko jedva cekam pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.