FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma ja, nije moje od druga je 
Danas je ovaj slovacki tim DAC igrao protiv Skendije (3:2) i nije bilo streama, pa ne znam za suta hoce li biti.
Mislim da su protivnik po mjeri, da vidimo na cemu smo.
Mislim da su protivnik po mjeri, da vidimo na cemu smo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Al ovaj Sinisa ima opasne ribe na fejsu, ukucajte Milena Mitic i parite oci, ko ima slabo srce ne preporucujem 
Ova ladybeefanaticZeljin je napisao/la:Al ovaj Sinisa ima opasne ribe na fejsu, ukucajte Milena Mitic i parite oci, ko ima slabo srce ne preporucujem
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
djedovic01
- Kontakt:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Jao kakva ****fanaticZeljin je napisao/la:Al ovaj Sinisa ima opasne ribe na fejsu, ukucajte Milena Mitic i parite oci, ko ima slabo srce ne preporucujem
DRUG NEBI TI PUNCA
siniša pravi odlikaš.
Ne znam samo zasto me provocirate stavljanjem fotografija moje bivse djevojke.. I dan-danas me smara, moli da se pomirimo..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
**** sinisu treba ovu dovesti.
Ovaj poyebo uz duz i poprijeko citav Beograd 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Teško da i Lepi ovo je.be 
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Neko dobar stream za utakmicu Bešiktaš-Konyu ? Za 5 minuta počinju 
E budu li ta dva nova igrača veći *ebači od lepog biće opasna konkurencija 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Nema većeg *ebača od lepog
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
http://zerosports.in/channel6.htmlPlavaPorodica je napisao/la:Neko dobar stream za utakmicu Bešiktaš-Konyu ? Za 5 minuta počinju
evo nije los
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
gramparada
- Kontakt:
http://livetv.sx/en/eventinfo/385405_be ... 0|193|1|enPlavaPorodica je napisao/la:Neko dobar stream za utakmicu Bešiktaš-Konyu ? Za 5 minuta počinju
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sretno Amiru i Bajiću !
Amir desetku igra
Na usta ga
Amir desetku igra
Na usta ga
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 10 feb 2016, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Okrenu ga Hadzija..