Ja ne znam kako ti mozes da tvrdis nesto sto samo pretpostavljas. Na tu utakmicu ne samo da nisu isli Lesinari, nego ni vecina simpatizera Borca, jer je utakmica bila dio predizbornog cirkusa, igrala se 2 dana pred izbore, karte su se besplatno dijelije u SNSD-u... Tvrdim ti da niko od Lesinara nije bio taj dan na sjeveru. Vecinu na toj tribini su cinili ljudi iz unutrasnjosti - Modrica, Bijeljina, istocni dio RS-a itd, bilo je dosta ljudi iz Srbije, a ono malo ljudi koji su bili iz BL, nemaju nikakve veze sa Borcem. Sto bi se inace navijalo na ovim utakmicama?slobodnjak je napisao/la:Ja dodje vam Pizda kako kazes i od vas 200, 180 vas ode s na sjever sa gejlijama.Onda kao nećete da navijate zbog ovog ili onog.PiromanBL je napisao/la:@Ajzea nema kod nas gejlija. Ili navijas za Borac ili za crvenu рizdu odnosno prditizan. Ovi sto su kao opredjeljeni za jednu od te dvije ciganselske komunjarsko-ustasko-tursko-ciganjsko-siptarske &, ne navijaju za njih, to samo da bi eto, bio neki fazon, sta li, a cmakaranu ili prdionicu u zivotu nisu vidjeli.
Protiv Borca na toj tekmi 80 posto Lešinara bilo na Sjeveru.I ti i svi to znate.Ne rise majke ti....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]