Bosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]
magistar na putu da postane doktor
HAHAHAHA pa BOZE ove igre!!!!!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]
magistar na putu da postane doktor
Evo od kako je njegova kuca daleko od nase, a Rustemova blizu nase, ne ide nam bas.. A ti jednog pljujes, drugog guras u prvu postavu ko dijete rođeno.franklampard8 je napisao/la:Daleko mu kuca od nase bila.
THEC je napisao/la:od kako nama Cimirota nema, ne ide nam, necemo sad mitove praviti od #7
da ima Cimi u ekipi greske ovog sa mog avatara bi bile neprimjetne, ovako je zavaljen da igra nesto sto on nije u stanju, to je bar svima nama jasno, no nemam potrebu da pljujem momka, stavise na avatar sam ga i stavio u inat prije svih bratu MCMXLVIjoker90 je napisao/la:THEC je napisao/la:od kako nama Cimirota nema, ne ide nam, necemo sad mitove praviti od #7
To je pola istine, a druga polovina je MS7! Jedan u kreativnom dijelu, drugi u defanzivnom. I hajde sto nema Cimirota, nego sto ima tog sa tvog avatara!
Cimirot ne bi bio pola od ovoga sto jeste danas da je morao kreirati napade odnosno da nije kome imao dati loptu, za to je bio zaduzen Milos u prvom redu, zatim neki drugi Radovac te Bilbija. To je bila veza koja je uvijek imala posjed ako nista i koja je imala igraca koji ce izmisliti priliku.joker90 je napisao/la:THEC je napisao/la:od kako nama Cimirota nema, ne ide nam, necemo sad mitove praviti od #7
To je pola istine, a druga polovina je MS7! Jedan u kreativnom dijelu, drugi u defanzivnom. I hajde sto nema Cimirota, nego sto ima tog sa tvog avatara!
Pa sta cemo onda sa Emersonom? 29 godina, iz Mijanmara dosao? Koja je njegova referenca po tom pitanju i cemu onda da se nadamo?THEC je napisao/la:da ima Cimi u ekipi greske ovog sa mog avatara bi bile neprimjetne, ovako je zavaljen da igra nesto sto on nije u stanju, to je bar svima nama jasno, no nemam potrebu da pljujem momka, stavise na avatar sam ga i stavio u inat prije svih bratu MCMXLVIjoker90 je napisao/la:THEC je napisao/la:od kako nama Cimirota nema, ne ide nam, necemo sad mitove praviti od #7
To je pola istine, a druga polovina je MS7! Jedan u kreativnom dijelu, drugi u defanzivnom. I hajde sto nema Cimirota, nego sto ima tog sa tvog avatara!...a sto se magistra tice, covjek koji zna sve s loptom a najozbiljniji strani angazman mu je Atromitos u 28. godini, pa i to nesto govori
Miloš je doktor ,hvala mu za sve a pogotovo za ove golove i igru protiv Atromitosa.Ja se nadam da će se nekad vratiti.Evolution87 je napisao/la:![]()
@High i ja lajkamo izbor pjesme i umjetnice..crozzer je napisao/la:
Stojčev Miloš!
Muzička numera samo za raju iz bek stejdzajoker90 je napisao/la:@High i ja lajkamo izbor pjesme i umjetnice..crozzer je napisao/la:
Stojčev Miloš!
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, Morpheus, stokastoka23 i 11 gostiju.