Ne gledam drugo,ali pratim na rezultatima

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Koliko ja znam prenosili su kone protiv maribora..nadam se da ce srediti streamElegant je napisao/la:Mozda tekstualni, video daj Boze da bude.Okolele je napisao/la:Ma bice sigurno na sportsport.ba

Ne samo njima nego nikome ispod milke.fedeltafrotta je napisao/la:ne treba im dati memiju ispod milionceka
propuh je napisao/la:Koliko god mi je drag Baja, ne vidim potrebu ljepiti video i toliko palamuditi o njegovoj i Amirovoj igri na ovoj temi. Oni vise nisu clanovi najdrazeg kluba kojem je ova tema posvecena, a uz sve to imate par tema za te stvari.
U protivnom ne vidim svrhu postojanja istih.
Udjes na temu svaki dan 90% postova nikakve veze sa temom.
Odoh i ja u off , ali morao sam napravili ste cirkus od teme.
 Rodila te majka tako pametnog
 Rodila te majka tako pametnog 
ne moraju biti da bi se njihove dobre igre direktno manifestovale na ekonomski boljitak kluba.propuh je napisao/la:Koliko god mi je drag Baja, ne vidim potrebu ljepiti video i toliko palamuditi o njegovoj i Amirovoj igri na ovoj temi. Oni vise nisu clanovi najdrazeg kluba kojem je ova tema posvecena, a uz sve to imate par tema za te stvari.
U protivnom ne vidim svrhu postojanja istih.
Udjes na temu svaki dan 90% postova nikakve veze sa temom.
Odoh i ja u off , ali morao sam napravili ste cirkus od teme.

OVO JE KLJUC MILIONSKIH PRODAJA IGRACA. Mislite da neko ne vodi racuna o tome da trenutno 20-tak igraca iz Zelje ili Zeljine skola igra znacajnu ulogu u svojim klubovima sirom Evrope. A Zeljo na neki nacin od njih 10-tak sigurno ceka procenatGator je napisao/la:Za sada 2 dobre reklame Visca i Baja.
 .
. To je prenosio Maribor na svom youtube kanalu, ne sportsport.ba !PlavaPorodica je napisao/la:Koliko ja znam prenosili su kone protiv maribora..nadam se da ce srediti streamElegant je napisao/la:Mozda tekstualni, video daj Boze da bude.Okolele je napisao/la:Ma bice sigurno na sportsport.ba