FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
ma joj ima da vas deremo sve redom 
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- kosewsko hill
- Kontakt:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:ma joj ima da vas deremo sve redom
Željo - My first love!!!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
cuj biloj..ima i bice...
pa visca vam ko iniesta doso
,a zna se gdje je igro,eto vam i mesanovic,zna se gdje je poniko....ima tu jos njih par, u slobodi slomic i mujkic...sve igracine ba...ma ima jos dobrih koji igraju za ZELENO CRNE

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
ZIGE ZAGE
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Probisvjet
- Kontakt:
Bravo komsije ovo jos nije vidjeno na nasim stadionima.
ZIGE-ZAGE

ZIGE-ZAGE
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zige zage ! 
E golemo i ovo da cujem ziga zage,a i ovaj im je jak clip hahahahahah jao jao ciganluka ovog.
Samo jedan klub Velež Mostar
- senad_flamin
- Kontakt:
BRAVO ZA MOMKE IZ BANOVICA.....prognoza slijedece sezone 8. mjesto

-RIVALDO-
pa daj ljudi neki timovi dugo vremena su tavorili po nekim qrac ligama BIH i normalno da je i organizacija samih navijaca pala..neko sad pokusava praviti paralele izmedju manijaka,hordi,ra,lesinara i slicno sa ovim navijacima koji godinama samo sanjaju o premijer ligi i ganjaju se sa nekim vukojebinama po federalnoj..kod takvih je timova navijacka grupa tek neko spontano okupljanje dok su gore pomenute grupe ured postale kao organizacije i drustva..mislim nema razloga da neko nekog ismijava nego treba dati podrsku momcima i iskreno se nadam da ce se ova grupa za veoma kratak period omasovit i izgraditi svoju reputaciju..sumnjam da bi i sarajevo il bilo koji drugi tim imao ovakve navijacke grupe kao sto imaju sad da tavore godinama po nekim "saban" ligama..
-PAJA Fan Club!!
E da mi je jednu kravu koja daje hašiš travu 
Iskrene cestitke za ponovni ulazak u Premijer ligu,manite se ba ljudi vrijedjanja i pljuvanja,fudbal je samo sport inista vise.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- ___Benny___
- Kontakt:
ljumani je uzeto od stare rijeci ljumati.,sto znaci opijati se do iznemoglosti,,drug je napisao/la:sta vam znaci to "ljumani"???
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ewo lijepo mozete nesto samo vidjeti sto ce vam okrenuti lose misljenje o nasem klubu
1947!
-
plava_pruga
- Kontakt:
PLAČEM ZIGE ZAGE MUHAHHAHAHAHAHHAHAHAAHA
bit ce svacega iduce sezone.....
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- Probisvjet
- Kontakt:
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ HUHUHUHUHUAHAHAHAHAHAHAHJEJEJEJEJEJHEHEHEHEHE Banovici mladi ljumani !!! (zige zage)plava_pruga je napisao/la:PLAČEM ZIGE ZAGE MUHAHHAHAHAHAHHAHAHAAHA
carevi
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.