Pa šta misliš, da sam zbog Zoke i Dzenisa stavio "ChWilla je napisao/la:pusti zoku vidi flaša...

Iznenađuješ me, šta ti se dešava?!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa šta misliš, da sam zbog Zoke i Dzenisa stavio "ChWilla je napisao/la:pusti zoku vidi flaša...
Mozda ja matorim ili koji klinac vec, ali iskreno kao navijaca mene i ne zanima toliko ekonomija i zezancije van zelenog tepiha, nego stanje na terenu.ChWilla je napisao/la:ne moraju biti da bi se njihove dobre igre direktno manifestovale na ekonomski boljitak kluba.propuh je napisao/la:Koliko god mi je drag Baja, ne vidim potrebu ljepiti video i toliko palamuditi o njegovoj i Amirovoj igri na ovoj temi. Oni vise nisu clanovi najdrazeg kluba kojem je ova tema posvecena, a uz sve to imate par tema za te stvari.
U protivnom ne vidim svrhu postojanja istih.
Udjes na temu svaki dan 90% postova nikakve veze sa temom.
Odoh i ja u off , ali morao sam napravili ste cirkus od teme.
kap kap kap
propuh je napisao/la:Koliko god mi je drag Baja, ne vidim potrebu ljepiti video i toliko palamuditi o njegovoj i Amirovoj igri na ovoj temi. Oni vise nisu clanovi najdrazeg kluba kojem je ova tema posvecena, a uz sve to imate par tema za te stvari.
Sto bi ga gledao kad sam bio na utakmici, momku sve najbolje ali mislim da o njegovoj igri u Kony ima drugih tema, a ako se nekad vrati pisacemo na ovoj.amanakazablon je napisao/la:propuh je napisao/la:Koliko god mi je drag Baja, ne vidim potrebu ljepiti video i toliko palamuditi o njegovoj i Amirovoj igri na ovoj temi. Oni vise nisu clanovi najdrazeg kluba kojem je ova tema posvecena, a uz sve to imate par tema za te stvari.
Legendo moja pregledaj ti onaj klip kada je odigrao poslednju utakmicu u svetom dresu, kada je dosao pred tribinu, dali mu mikrofon da povede, a on onako jedva kroz suze, jecajući, zagrmio "Volim te Željo" !! Uvijek cu ga pratiti gdje god igrao, samo trpaj majstore, i jos jednom, Volim te Željo !!!
apsolutno se slazem sa tobom to su nasa djeca i to se nikad nece promjeniti abd njihovim stopama ce kjosevsk.zeric,mujaga,memija......amanakazablon je napisao/la:propuh je napisao/la:Koliko god mi je drag Baja, ne vidim potrebu ljepiti video i toliko palamuditi o njegovoj i Amirovoj igri na ovoj temi. Oni vise nisu clanovi najdrazeg kluba kojem je ova tema posvecena, a uz sve to imate par tema za te stvari.
Legendo moja pregledaj ti onaj klip kada je odigrao poslednju utakmicu u svetom dresu, kada je dosao pred tribinu, dali mu mikrofon da povede, a on onako jedva kroz suze, jecajući, zagrmio "Volim te Željo" !! Uvijek cu ga pratiti gdje god igrao, samo trpaj majstore, i jos jednom, Volim te Željo !!!
Tacno, ogromni talenti I jeftini, iskreno za Amira sam ocekivao 1 milku €sajo10 je napisao/la:Pa da nije taj isti Bajic se dokazao tako kako jeste u Konyi sigurno nebi skoro lego jos jedan milioncek maraka. Znaci prepoznali su da u nasem timu ima dobri igraca i da igraju dobro..
Svi smo mi ocekivali tu negdje za njega, ali mora se biti i objektivan. Nasa A-repka nije nista osim jedne solidne reprezentacije (i ako mi to zelimo da predstavimo kao top 10 repku), liga nam nizasta do sada i nigdje rezultata u evropi. Jednostavno nema tu faktora koji bi tezili da mi mozemo samo tako ocekivati neke milione eura za sada! Ali vjeruj mi posle Bajica, sad Hadziahmetovic mislim da se u skorijoj buducnosti mozemo nadati i dosta vecim ciframa a naravno ako klub bude stojao jos bolje sa vremenemo finansiski onda ce to biti ogroman napredak i sansa za sve vece i vece transfere iz naseg klubaMuhamedTM je napisao/la:Tacno, ogromni talenti I jeftini, iskreno za Amira sam ocekivao 1 milku €sajo10 je napisao/la:Pa da nije taj isti Bajic se dokazao tako kako jeste u Konyi sigurno nebi skoro lego jos jedan milioncek maraka. Znaci prepoznali su da u nasem timu ima dobri igraca i da igraju dobro..
enis zlatna milkaAjzea je napisao/la:Prodajom Enisa ćemo sve dugove otplatiti, mozda otplatimo i dugove ostalih klubova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.