FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FC DAC je petoplasirana ekipa Slovačkog prvenstva.Možda i najzanimljiviju utakmicu priprema igramo sutra,sa protivnikom po mjeri.I oni se bore za Evropu kao i mi, u slicnoj situaciji kao i mi, na -7 od treceplasirane ekipe,uglavnom vidjecemo sutra dokle smo,kako smo,i sta smo do sad uradili.
Nadam se streamu, @aco ?

Nadam se streamu, @aco ?
- jaludovolimte
- Kontakt:
Gdje onaj admin da nam kaze hoce li biti streama sutra

Sutra zelim da vidim napredak, rekao sam da ću se zabrinuti ako ga ne bude bilo, tako će i biti. Nadam se da će se ipak omogućiti neki stream, koji bi mi bio relevantniji za donošenje zaključaka, a ne da na osnovu izvještaja donosim sud o bilo čemu.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
@sajo vidi pametno zboris I upakovao si to cakup pakum ali ako budemo tako razmisljali nikad necemo prodati igraca za milku evrica.
Sto se tice Bajica haj to nekako I jeste realno ali bio sam siguran da za Amira uzimamo milku

Sto se tice Bajica haj to nekako I jeste realno ali bio sam siguran da za Amira uzimamo milku

MocMahale444 
1921 BLEED BLUE
						1921 BLEED BLUE
Sa FBa, morao sam ovo kopirati jer sam oplako  

"Prevario sam cak i nanu za clansku al sam joj obecao da ce dobiti metar drva od kluba hahahahahahhahahaha"
Obećajte nanama, dedama i roditeljima da će im Misimović lično nacijepati drva i to tri puna tamića, samo za člansku..

"Prevario sam cak i nanu za clansku al sam joj obecao da ce dobiti metar drva od kluba hahahahahahhahahaha"
Obećajte nanama, dedama i roditeljima da će im Misimović lično nacijepati drva i to tri puna tamića, samo za člansku..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pa nije Krleža...Ajzea je napisao/la:Sa FBa, morao sam ovo kopirati jer sam oplako

DRUG NEBI TI PUNCA
aleksa, vrati se doma! Skuvala sam ti paštašutu
Hocel bi ti streama mozda?
Daj mi Majko šibicu I litar benzina

Hocel bi ti streama mozda?
Daj mi Majko šibicu I litar benzina
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.
Dobit ces ti kartu za Banovice u jednom smjeru ako tako nastavis !BajroTM je napisao/la:Daj mi Majko šibicu I litar benzina
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Prijatelju tako pjesma ide. Nisam siguran da si ranije bio na svetom Jugu.Elegant je napisao/la:Dobit ces ti kartu za Banovice u jednom smjeru ako tako nastavis !BajroTM je napisao/la:Daj mi Majko šibicu I litar benzina
Zbog toga nisam zavrsio do kraja.
Nemoj banovice nisam bio 4 mjeseca aktivan nego tamo tulumbo ko kolumbo.
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.
Reko ti je fino. Ohani loma novi kolacElegant je napisao/la:Dobit ces ti kartu za Banovice u jednom smjeru ako tako nastavis !BajroTM je napisao/la:Daj mi Majko šibicu I litar benzina

MocMahale444 
1921 BLEED BLUE
						1921 BLEED BLUE
Kad smo kod nane, meni moja nikad nece halaliti ono pola penzije sto sam potrosio na gostovanju u tuzli.. Jes da sam joj morao dva mjeseca stavljat bosaurine u supu, al je vrijedilo svake markeAjzea je napisao/la:Sa FBa, morao sam ovo kopirati jer sam oplako

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
idi maltretiraj onog jadnog Aldina nisi ti jedini Tm brale   

tako se docekuje novi brat, zato nam je kako jeste
eto necu pisati vise I izvinjavam se svim Manijacima.
neki misle ako pisu 122727288 postova dnevno da su interesantni.

tako se docekuje novi brat, zato nam je kako jeste
eto necu pisati vise I izvinjavam se svim Manijacima.
neki misle ako pisu 122727288 postova dnevno da su interesantni.
Sta da kazem, sta da slazem sad a da te ne rastuzim
da ti bol ne pricinim drzi se bajro it's okej.
  drzi se bajro it's okej.

da ti bol ne pricinim
 drzi se bajro it's okej.
  drzi se bajro it's okej.MocMahale444 
1921 BLEED BLUE
						1921 BLEED BLUE
Hiljadu razloga, jedan je cilj, 28.2. svi na Grbavicu !!!!

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
						- 
				Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ona sanja 14. februar, ljubav, romansu, a ja 28.  jug u transu

Životni saputnik! 1921
Zavrni ga Zokiii
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
						Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- 
				fanaticZeljin
- Kontakt:
Jel danas zrijeb kupa?

Nije danas, 18.2.2016 je izvlačenje.

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
						MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.