FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
koji stevanovic
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
**** prenos, valjda Stevanovic nije ozbiljnije povrijedjen.
Siniša se povrijedio, ušao Memija umjesto njegafedeltafrotta je napisao/la:koji stevanovic
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
-
- Kontakt:
A u p.m. ovoga sam se i bojao, jednom sam popio ban zbog kritika ss necu opetamanakazablon je napisao/la:Stevanovic izasao zbog povrede :/
Ja nemam nikakvog razloga da ne vjerujem svom "izvoru",niti bih bilo sta postavljao i pisao da mu ne vjerujem.Citavo jutro ovdje na forumu pokusavam potaknuti nekoga sa ove stranice da napise bilo sya vezano za prenos medjutim......tm8782 je napisao/la:Hvala DANAN. Imao sam i ja tu informaciju.
Ma vjerovatno nije nista ozbiljno,samo ga Sablja zamjenio za svaki slucaj..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Koga ba da pitaju????
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
-
- Kontakt:
Pa cim su pitari malo stali na noge finansijski tako se i ovaj portal totalno okrenuo. Sta ces ? Platis i ljudi pisu sta god zelis, ko nema da plati nema ni informacija. Neobjektivno novinarstvo. Licno mislim da su mediji ono sto je najlosije u ovom drustvu, a svi znamo kakva je tu konkurencija.
Ali...aleksandar_veliki je napisao/la:Lazes ili ti, ili onaj ko ti je poslao poruku sa ovim sadrzajem. Kao sto je laz da nema ljudi jer koliko nam je svima poznato sa timom su klupski novinari. Upravo se nalaze u kucici za novinare i snimaju utakmicu sto znaci da su mogli raditi stream. Cak imaju i tursku karticu sa gigom neta, sto znaci da bi stream poderao...DANAN je napisao/la:Ovu informaciju sam ja jutros imao odozdo.Iz prve ruke.
Apsolutno se slaze. Vjerujem i ja svojim 'izvorima'. Uostalom ko se pravda taj je...DANAN je napisao/la:Ja nemam nikakvog razloga da ne vjerujem svom "izvoru",niti bih bilo sta postavljao i pisao da mu ne vjerujem.Citavo jutro ovdje na forumu pokusavam potaknuti nekoga sa ove stranice da napise bilo sya vezano za prenos medjutim......tm8782 je napisao/la:Hvala DANAN. Imao sam i ja tu informaciju.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- amazon
- Kontakt:
Nema potrebe da nasi insajderi lazu sta imate od toga, pa da morate gledati prijateljku. Uclanite se bolje vam je jer jako malo imamo clanova.Postanite clan FK.Zeljeznicara!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amanakazablon
- Kontakt:
Odmah se sjetim Kvese i njegove povrede protiv Istre u pripremnoj :/ Nemoj Boze molim te !Choks je napisao/la:S.Stevanović izašao zbog povrede . Nadat se da nije ništa ozbiljno .
Zbog Tebe sam rođen i za Tebe navijam !
aleksandar_veliki je napisao/la:Lazes ili ti, ili onaj ko ti je poslao poruku sa ovim sadrzajem. Kao sto je laz da nema ljudi jer koliko nam je svima poznato sa timom su klupski novinari. Upravo se nalaze u kucici za novinare i snimaju utakmicu sto znaci da su mogli raditi stream. Cak imaju i tursku karticu sa gigom neta, sto znaci da bi stream poderao... Treba li ti slika da vidis na kojem su mjestu?DANAN je napisao/la:Ovu informaciju sam ja jutros imao odozdo.Iz prve ruke.
Pa sto onda ne rade stream ako je dogovoreno???
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
Aco vec kad se 'lazemo' i pricamo 'istinu' imam 'jedno' pitanje za tebe. Zasto se ne smijes pozdraviti sa ljudima iz FK Željezničar kad si u drustvu nekih drugih ljudi? Zasto obaras glavu kad ti dodje kratka poruka, ali vrlo sadrzajna? Zašto kad se nešto desi kod nekog drugog automatski objavljujes tekst odbrane? Evo sad cu ti ja licno reci jer si prodan. Iskreno vec sad su ljudi u nasem klubu dobili poruku od mene vezano za ovaj portal. Napravio sam prtscr ovog posta pa ga ti pobrisi ili me banuj, jer svakako na ovom portalu mnogi vise nece da pisu, od danas... itd itd...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Medijski partner 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Velika sramota. Što se mene tice ja vise ove ne otvaram ni citam. Nadam se da ce momci iz 1921.tv napraviti nas forum. Postali su odron. Traje ovo duži period od huškanja Zametice pa do plaćenih tekstova od najljepšeg trenera i sportskog direktora
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 11 feb 2016, 15:03, ukupno mijenjano 3 puta.
BANUJ ME TRAJNO ALI MI NE BRIŠI POSTOVE ! ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ
Ponovo pitam, zna li neko kako je Zeljković odigrao?
Ponovo pitam, zna li neko kako je Zeljković odigrao?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ili nek ti ukine pp kao menitm8782 je napisao/la:Aco vec kad se 'lazemo' i pricamo 'istinu' imam 'jedno' pitanje za tebe. Zasto se ne smijes pozdraviti sa ljudima iz FK Željezničar kad si u drustvu nekih drugih ljudi? Zasto obaras glavu kad ti dodje kratka poruka, ali vrlo sadrzajna? Zašto kad se nešto desi kod nekog drugog automatski objavljujes tekst odbrane? Evo sad cu ti ja licno reci jer si prodan. Iskreno vec sad su ljudi u nasem klubu dobili poruku od mene vezano za ovaj portal. Napravio sam prtscr ovog posta pa ga ti pobrisi ili me banuj, jer svakako na ovom portalu mnogi vise nece da pisu, od danas... itd itd...

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Željković je džoker igrač na današnjoj utakmici.
evo i slike kao dokaz

evo i slike kao dokaz

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Argentina, mamonelafo, zlatandr i 55 gostiju.