FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pinki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pinki » 11 feb 2016, 15:03

Što se zakuha iznenada :kafa:
je li ovo možda kraj ovog foruma? :?:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 feb 2016, 15:03

zeljkovicuuuuuuuuuu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 11 feb 2016, 15:04

aleksandar_veliki je napisao/la:
DANAN je napisao/la:Ovu informaciju sam ja jutros imao odozdo.Iz prve ruke.

slika
Lazes ili ti, ili onaj ko ti je poslao poruku sa ovim sadrzajem. Kao sto je laz da nema ljudi jer koliko nam je svima poznato sa timom su klupski novinari. Upravo se nalaze u kucici za novinare i snimaju utakmicu sto znaci da su mogli raditi stream. Cak imaju i tursku karticu sa gigom neta, sto znaci da bi stream poderao... Treba li ti slika da vidis na kojem su mjestu?
Bez obzira.sto je ovaj forum tvoje vlasnistvo jako je degutantno da se obracas bilo kome pa i meni na ovakav nacin.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 feb 2016, 15:04

aleksandar_veliki je napisao/la:Ama nije dogovoreno nista, niti je bilo ko rekao da je nesto dogovoreno. Gdje je najavljen stream iz Turske? Ima li ijedan tekst da je u istom bilo naznaka o streamu. Stream nikom nije duzan obezbijediti SportSport ili bilo koji drugi portal. Stream navijacima bi valjda trebao obezbijediti klub iako ni isti nije to duzan. Cuj, hajmo mi sad ovdje popljuvati SS koji nam je uz nevjerovatne napore i troskove obezbijedio tri streama iz Hercegovine sto ne radi stream iz Turske.
Hoće li biti kakve fajde od Zeljkovića?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 11 feb 2016, 15:04

aleksandar_veliki je napisao/la:Ama nije dogovoreno nista, niti je bilo ko rekao da je nesto dogovoreno. Gdje je najavljen stream iz Turske? Ima li ijedan tekst da je u istom bilo naznaka o streamu. Stream nikom nije duzan obezbijediti SportSport ili bilo koji drugi portal. Stream navijacima bi valjda trebao obezbijediti klub iako ni isti nije to duzan. Cuj, hajmo mi sad ovdje popljuvati SS koji nam je uz nevjerovatne napore i troskove obezbijedio tri streama iz Hercegovine sto ne radi stream iz Turske.
kako je radio stream sarajevo-maribor :lol: :lol: :lol: :lol: mozda su igrali u hercegovini :roll:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 11 feb 2016, 15:05

Sutra Sarajevo igra pa cemo vidjeti hoce li biti prenosa tekme, ako bude sva prica pada u vodu. Za Medjugorje svaka cast.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 11 feb 2016, 15:07

Na koliko je potpisao Zeljković?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 feb 2016, 15:08

Ja sam uzeo kokice i cekam...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 11 feb 2016, 15:08

Pravda za @aleksandar_velkoski
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

MATORI
Kontakt:

Post Postao/la MATORI » 11 feb 2016, 15:09

Ajzea je napisao/la:BANUJ ME TRAJNO ALI MI NE BRIŠI POSTOVE ! ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ

Ponovo pitam, zna li neko kako je Zeljković odigrao?
Razvalio, - ko' Roberto carlos

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 feb 2016, 15:09

super je napisao/la:
kako je radio stream sarajevo-maribor :lol: :lol: :lol: :lol: mozda su igrali u hercegovini :roll:
Nisu oni uopšte radili taj stream. Radili ljudi iz Maribora i pustili na youtube kanalu što su ovi objavili na ovom portalu. Ne znam da li su šta platili Mariboru ili ne niti me zanima al' znam da će se kasnije busati u prsa kako su obezbjedili stream protiv Maribora kao što se busaju za ove streamove iz Hercegovine.

@Likuša

Naravno :salut: :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 feb 2016, 15:10

jaludovolimte je napisao/la:Pravda za @aleksandar_velkoski
@aleksandar_velkoski_popunjenprofil

Novinarima ss.ba uprava Sarajeva zabranila korištenje Facebooka..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 11 feb 2016, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 11 feb 2016, 15:10

55' Beganović, Zolotić i Stanić mijenjaju Bekrića, Blagojevića i Tiaga.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 feb 2016, 15:10

super je napisao/la:
Maribor je radio taj prenis na njihovom youtube kanalu
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 11 feb 2016, 15:11

tm8782 je napisao/la:Aco vec kad se 'lazemo' i pricamo 'istinu' imam 'jedno' pitanje za tebe. Zasto se ne smijes pozdraviti sa ljudima iz FK Željezničar kad si u drustvu nekih drugih ljudi? Zasto obaras glavu kad ti dodje kratka poruka, ali vrlo sadrzajna? Zašto kad se nešto desi kod nekog drugog automatski objavljujes tekst odbrane? Evo sad cu ti ja licno reci jer si prodan. Iskreno vec sad su ljudi u nasem klubu dobili poruku od mene vezano za ovaj portal. Napravio sam prtscr ovog posta pa ga ti pobrisi ili me banuj, jer svakako na ovom portalu mnogi vise nece da pisu, od danas... itd itd...
Hajde na pp posalji mi broj mobitela, pa da i tu dilemu rijesimo. Mislim na to pozdravljanje s ljudima i obaranje glave i neodgovaranje na poruke. Pa onda lijepo kad procitas porukice tom sto ti je to rekao reci da je jedan lazljivac najobicniji. Dakle, cekam broj na pp, da ne postavljam ovdje slikice poruka...
Iskreno da ti kazem kad vidim da napises tekst na portalu/forumu meni se gadi procitati, a taman posla da ti dajem svoj broj telefona. Imao si ga nekad, dok si bio 'normalan' novinar.
Druga stvar vjerujem svojim ocima sto vidim, tako da...budi pozdravljen s moje strane...Nema potrebe da se ljutis i ovako 'teatralno' nastupas ne prilici jednom 'novinaru' takvo nesto...
Nastavi i dalje sa 'odbranom' mozda si trebao ici u advokate... :salut: ;)
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 11 feb 2016, 15:14

super je napisao/la:
Nije SS radio taj stream, a sta ima veze i da jeste. Ne mogu da vas skontam nikako. I nisam te blokirao na pp, a imas i moj face gdje ssmo se znali cuti...
pa vrati mi pp,pravda i za mene i za ajzeu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 11 feb 2016, 15:14

Niste ljudima trebali davati laznu nadu ovdje.Ovako je pisano ovdje prije nekoliko dana.

slika

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 11 feb 2016, 15:15

Fidel je napisao/la:
DANAN je napisao/la:Ovu informaciju sam ja jutros imao odozdo.Iz prve ruke.

slika
Lazes ili ti, ili onaj ko ti je poslao poruku sa ovim sadrzajem. Kao sto je laz da nema ljudi jer koliko nam je svima poznato sa timom su klupski novinari. Upravo se nalaze u kucici za novinare i snimaju utakmicu sto znaci da su mogli raditi stream. Cak imaju i tursku karticu sa gigom neta, sto znaci da bi stream poderao... Treba li ti slika da vidis na kojem su mjestu?

Znaci sjede u kucici imaju opremu net sve sve a nece da rade sterm. Sto li jesmo li to manje ponudili od nekih?

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 11 feb 2016, 15:16

Pita Miske koliko je portal?
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 11 feb 2016, 15:18

Lazes zlato lazes duso :zviz:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 35 gostiju.