Trenutno je mnogo jaca. Kazahstanci najvise ulazu u fudbal od ovih ''slabijih'' drzava. Astana je osnovana 2009. godine ja mislim i za taj period su ulozili preko 300 miliona eura ma da je stadion bio pola od toga. Pa evo sa Kairatom cemo igrati zadnju utakmicu u Turskoj a oni su izbacili Zvezdu u prvom kolu LE ove sezone, bas su ih nakantali, mislim da je rezultat bio 7:2 u obje utakmice a Zvezda je bila nosioc. Sad jos skontaj da je Astana dosta jaca od Kairata i dobit ces stvarnu snagu tih ekipa. Jjebe ih to sto nikada nisu igrali dobar fudbal i sto su cak bili losiji od nas jer nisu ulagali ali to se sve promijenilo prije 2-3 godine iako raja jos nije svjesna toga.MosaaRajvosa je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Doveli su oni dosta dobrih igraca samo sto ce im on vjerovatno biti promasaj iako nije isto igrati u Zrinjskom i Sarajevu. **** njega nego sutra utakmica protiv Astane koja je igrala grupnu fazu lige prvaka ove sezone, dobro ce to koristiti nasim igracima.
Ova Astana je po meni jaca od Maribora, i bice dobra provjera...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la: Pa evo sa Kairatom cemo igrati zadnju utakmicu u Turskoj a oni su izbacili Zvezdu u prvom kolu LE ove sezone, bas su ih nakantali, mislim da je rezultat bio 7:2 u obje utakmice a Zvezda je bila nosioc.

U Bg-u 0-2, s tim da smo od prve minute igrali s igracem manje, a tamo 2-1 za Kairat...Bez obzira sto je tadasnja ekipa Zvezde bila smijesna u odnosu na ovu sada, Kairat je dobra ekipa koja je cak dogurala i do play off-a LE i ispala od Bordoa..

Astana je jos jaca, ponajbolji igrac im je kapiten omladinske reprezentacije Srbije koja je osvojila SP - Maksimović, takodje izdanak nase skole, nazalost tadasnje rukovodstvo ga proglasilo za visak kao i desetine ostalih klinaca...

Sad su doveli i Despotovića (kod nas objektivno bio drvo i to me malo cudi), ali je tamo bio ponajbolji strijelac njihove lige bas dok je nosio dres Kairata...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravu si totalno, 4:1 je bilo sve zajedno, zato sam napisao odmah da nisam siguran
ali svakako je poenta bila da su sad tamo odlicne ekipe iako ih raja ne shvata ozbiljno jos.

Ma nema sta da ih shvata ili ne shvata, ljudi su igrali LŠ... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
I Deni i Bilbija su solidni igraci. Samo sto je Deni puno potrebniji trenutno od Bilbije jer igra na takvoj poziciji gdje nema neku ogromnu konkurenciju. A Bilbija je igrao na poziciji gdje je uvijek bila jaka konkurencija i nije toliko odskakao kvalitetom. Da mogu da biram jednog od njih dvojice izabrao bih Denija.
Miodrazee!! Pa vidis li kakve igrace dovodi konkurencija crni Miodraze?? Daj nam jednog klasnog veznjaka da ovo izbelegijamo ko onaj celo Sashu Gray!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Al Nermin pojacanje!!
Pa ako nas ovi sa nasim otpadom i zeljkanovim dobiju, ja cu pucati u koljeno sebi, pa onda Miodragu!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Iluminatski grad - Astana (satana)
zvezdas, ne znam kakva vam je ekipa ona od ljetos u odnosu na ovu, ali gledao sam obje tekme sa Kairatom i 4-1 u dvije tekme nije pravi pokazatelj, trebali su vam barem jos 3 gola uvalitimarconato je napisao/la:MortemHz je napisao/la: Pa evo sa Kairatom cemo igrati zadnju utakmicu u Turskoj a oni su izbacili Zvezdu u prvom kolu LE ove sezone, bas su ih nakantali, mislim da je rezultat bio 7:2 u obje utakmice a Zvezda je bila nosioc.![]()
U Bg-u 0-2, s tim da smo od prve minute igrali s igracem manje, a tamo 2-1 za Kairat...Bez obzira sto je tadasnja ekipa Zvezde bila smijesna u odnosu na ovu sada, Kairat je dobra ekipa koja je cak dogurala i do play off-a LE i ispala od Bordoa..![]()
Astana je jos jaca, ponajbolji igrac im je kapiten omladinske reprezentacije Srbije koja je osvojila SP - Maksimović, takodje izdanak nase skole, nazalost tadasnje rukovodstvo ga proglasilo za visak kao i desetine ostalih klinaca...![]()
Sad su doveli i Despotovića (kod nas objektivno bio drvo i to me malo cudi), ali je tamo bio ponajbolji strijelac njihove lige bas dok je nosio dres Kairata...

Pyro is not a crime !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kakve crnce Astana ima,ako se momci budu ganjali sa onim momcima koje sam gledao protiv Benfike i ostalih u LP onda su sigurno milijardu posto fizicki spremni da odrade strasan posao!
zanimljivo...HordasDE je napisao/la:Iluminatski grad - Astana (satana)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
CZV je dobro prosla u BG, ali istina je da je ova CZV sada potpuno drugaciji timTHEC je napisao/la:zvezdas, ne znam kakva vam je ekipa ona od ljetos u odnosu na ovu, ali gledao sam obje tekme sa Kairatom i 4-1 u dvije tekme nije pravi pokazatelj, trebali su vam barem jos 3 gola uvalitimarconato je napisao/la:MortemHz je napisao/la: Pa evo sa Kairatom cemo igrati zadnju utakmicu u Turskoj a oni su izbacili Zvezdu u prvom kolu LE ove sezone, bas su ih nakantali, mislim da je rezultat bio 7:2 u obje utakmice a Zvezda je bila nosioc.![]()
U Bg-u 0-2, s tim da smo od prve minute igrali s igracem manje, a tamo 2-1 za Kairat...Bez obzira sto je tadasnja ekipa Zvezde bila smijesna u odnosu na ovu sada, Kairat je dobra ekipa koja je cak dogurala i do play off-a LE i ispala od Bordoa..![]()
Astana je jos jaca, ponajbolji igrac im je kapiten omladinske reprezentacije Srbije koja je osvojila SP - Maksimović, takodje izdanak nase skole, nazalost tadasnje rukovodstvo ga proglasilo za visak kao i desetine ostalih klinaca...![]()
Sad su doveli i Despotovića (kod nas objektivno bio drvo i to me malo cudi), ali je tamo bio ponajbolji strijelac njihove lige bas dok je nosio dres Kairata...a sto se Astane tice nedavno sam citao da imaju problema sa finansijama i da bi zbog toga mogli neki igraci da raskinu ugovor sa njima pa i taj Maksimovic (nisam siguran ali mi se cini da je neki brazilac vec raskinuo ugovor), tako da je razlog za dovodjenje tog Despotovica za kojeg kazes da je drvo
mozda bas zato sto imaju problema s lovom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Gluposti obicne,to nije ni mom bratu zanimljivo sto ide u osnovnu.Zagor je napisao/la:zanimljivo...HordasDE je napisao/la:Iluminatski grad - Astana (satana)
edit mod. : da ne idemo u off ev za nastavak razgovora http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p4877852
I Astana ima svoj oficijalni kanal na yt, moze li se sta ocekivati sutra ?
M.Delac 2
Ss.ba radi stream
Unaprijed da cestitam ss.ba ekipi, sto ce sutra raditi stream protiv Astane 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako ne bude bio mozda ce Astana snimati
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Amidža kupio ss.ba19FKS46 je napisao/la:Unaprijed da cestitam ss.ba ekipi, sto ce sutra raditi stream protiv Astane

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ouuu ako je ovo istina svaka cast ljudima sa sporsport portala time bi i definitivno pokazali da su najbolji sportski portal u zemlji a ako i ne bude prenos nema veze ne treba biti nezahvalan nego hvala im i za ovo do sada sto su prenosili jer velika je to stvar ljudi velike napore ulazu i to treba znati cjeniti.Memara je napisao/la:Ss.ba radi stream
BRAVO SPORTSPORT
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.