Legendarne slike Premijer Lige BiH
Re: Legendarne slike Premijer Lige BiH
5 klubova iz lige NSBiH i 3 kluba iz lige NSHB igrali su play-off za prvaka BiH. Jedinstvo je bilo prvo u ligi NSBiH, ali je Brotnjo osvojio play-off i postao prvak BiH.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ipak je ovo moje tacno, Brotnjo je bio prvak BiH za tu godinu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- GoodisonPark
- Kontakt:
Evo baš gledam jedinu pobjedu su ostvarili protiv Krajine (Cazin) u 37 kolu 2:1 i 1:1 kući protiv Budućnosti u prvom kolu 
Najveći porazi, Iskra Bugojno 1:6, Čelik 0:5 ; 6:0, Željo 7:1 ; 0:6, Ljubuški 5:0, Velež 0:9 ; 9:1, Brotnjo 0:6 ; 9:0, Orašje 0:6 ; 6:0, Sarajevo 8:1, Budućnost 5:0, Rudar Kakanj 0:9, Posušje 0:5, Sloboda 7:0, Široki 0:6, Travnik 6:0, to su samo porazi od 5 i više golova razlike
Najubjedljiviji poraz imaju od Olimpika 0:10 u Zenici, Vukovi su bili nemilosrdni
Zanimljivo je i to da su zadnje kolo igrali sa Sarajevom u Zenici i izgubili 2:0, vjerujem da su zamolili napadače da ih bar zadnje kolo ne trpaju

Najveći porazi, Iskra Bugojno 1:6, Čelik 0:5 ; 6:0, Željo 7:1 ; 0:6, Ljubuški 5:0, Velež 0:9 ; 9:1, Brotnjo 0:6 ; 9:0, Orašje 0:6 ; 6:0, Sarajevo 8:1, Budućnost 5:0, Rudar Kakanj 0:9, Posušje 0:5, Sloboda 7:0, Široki 0:6, Travnik 6:0, to su samo porazi od 5 i više golova razlike

Najubjedljiviji poraz imaju od Olimpika 0:10 u Zenici, Vukovi su bili nemilosrdni

Zanimljivo je i to da su zadnje kolo igrali sa Sarajevom u Zenici i izgubili 2:0, vjerujem da su zamolili napadače da ih bar zadnje kolo ne trpaju

povratak otpisanih!
Sjecam se ovoga majke mi, stranica 206 na txt-u, mi svi navijali da zaokruze na 200 primljenih golova i izradi Sarajevo. E a pazi Rudara i gol-raz. a 18.mjestoGoodisonPark je napisao/la:Evo baš gledam jedinu pobjedu su ostvarili protiv Krajine (Cazin) u 37 kolu 2:1 i 1:1 kući protiv Budućnosti u prvom kolu
Najveći porazi, Iskra Bugojno 1:6, Čelik 0:5 ; 6:0, Željo 7:1 ; 0:6, Ljubuški 5:0, Velež 0:9 ; 9:1, Brotnjo 0:6 ; 9:0, Orašje 0:6 ; 6:0, Sarajevo 8:1, Budućnost 5:0, Rudar Kakanj 0:9, Posušje 0:5, Sloboda 7:0, Široki 0:6, Travnik 6:0, to su samo porazi od 5 i više golova razlike![]()
Najubjedljiviji poraz imaju od Olimpika 0:10 u Zenici, Vukovi su bili nemilosrdni![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- GoodisonPark
- Kontakt:

Kakav je tad cirkus bio to je nevjerovatno, imo sam osjećaj da svi fudbalski klubovi iz države igraju premijer ligu

povratak otpisanih!
Meni nerealno sto je Travnik ispao, tu je bilo mrtvih zadnjih par domacih utakmica
.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- GoodisonPark
- Kontakt:
Baš čudno što kažeš a to je jedna od rijetkih situacija u kojoj su oni bili donji, kasnije su se opametili i nisu dozvoljavali bilo kakva iznenađenja
Možda da su nakon toga ispali još samo jednom, nisam baš siguran a neda mi se sad tražiti.
Ma tada su sudije istrčavale na teren u dresu domaćina, rijetki su stadioni bili na kojima se mogao bar malo igrati fudbal.

Ma tada su sudije istrčavale na teren u dresu domaćina, rijetki su stadioni bili na kojima se mogao bar malo igrati fudbal.
povratak otpisanih!
Te godine je Zeljo postigao preko 100 golova u prvenstvu. Strijelac stogog gola je bio Alen Holjan.Bolanos je napisao/la:Legendarna gol razlika Djerzelez Zenice.]
Nije slika, ali nadam se da moze video proci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Evo ovako:bhsport je napisao/la:Te godine je Zeljo postigao preko 100 golova u prvenstvu. Strijelac stogog gola je bio Alen Holjan.Bolanos je napisao/la:Legendarna gol razlika Djerzelez Zenice.]
Nije slika, ali nadam se da moze video proci.

imag
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Hvala @bolanos
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ako neko moze nek nadje sliku radovanja Radonje kod trećeg gola u super kupu.
Ja cu staviti snimak
Ja cu staviti snimak

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
u jednom momentu bih je imala 82 kluba u najvisem ranguGoodisonPark je napisao/la:![]()
Kakav je tad cirkus bio to je nevjerovatno, imo sam osjećaj da svi fudbalski klubovi iz države igraju premijer ligu

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Prejakojovanmaksimovic je napisao/la:u jednom momentu bih je imala 82 kluba u najvisem ranguGoodisonPark je napisao/la:![]()
Kakav je tad cirkus bio to je nevjerovatno, imo sam osjećaj da svi fudbalski klubovi iz države igraju premijer ligu16 pod potkroviteljstvom nsbih, 24 pod fsrs i cak 42 pod nshb

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
A evo malo i navijačkih nereda na utakmicama..Neki su automatski završili u zatvoru..Zbog njih je i vanredna sjednica NSBiH sazvana

Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Ove slike sam duze vremena trazio
Bravo!

Legendarna slika i gostovanje Amara Osima na popularnoj emisiji BHT pregled kola.

Borac u Evropi, nakon 20 godina.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
realancojk je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: benko21, Hrasno15, jurisicduska, laznokrilo, Morgen19, Morpheus, mosarajvosa83, perodeformero i 65 gostiju.