Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Brzo si se vratio....Ajzea je napisao/la:@vrbanjusa, @fedelta, @Doove
![]()
Jeste. Ima i na k.urcu dvije tetovaze.Elegant je napisao/la:Nemoj mi reci da je ovaj nas istetoviran po guzi.
Tako je kad igra Gatuso s Grbavice...bagrcavi je napisao/la:pronađi razliku![]()
A zasto dns niste ucinili sve sto je u vasoj moci da radite prenos, a sutra hocete.aleksandar_veliki je napisao/la:Nadam se da hocemo, ucinit cemo sve sto je u nasoj moci da prenosimo. Na visu silu, los internet, padavine, ne mozemo uticati...roleeee je napisao/la:Aco samo nam reci da li ce te prenositi sarajevo?
arelinho je napisao/la:Jeste. Ima i na k.urcu dvije tetovaze.Elegant je napisao/la:Nemoj mi reci da je ovaj nas istetoviran po guzi.![]()
![]()
![]()
Zar ne mozes shvatiti da su ovo bokserice.![]()
Ne znam zašto nam uopšte treba security na stadionu, bolje našem djetetu dati platu za ono što očigledno najbolje radi..bagrcavi je napisao/la:pronađi razliku![]()
Odjavi se s foruma na 6 mjeseciElegant je napisao/la:Nemoj mi reci da je ovaj nas istetoviran po guzi.
Ne 6 mjeseci nego zauvijekamazon je napisao/la:Odjavi se s foruma na 6 mjeseciElegant je napisao/la:Nemoj mi reci da je ovaj nas istetoviran po guzi.
Gledajte ga molim vasBajroTM je napisao/la:Ne 6 mjeseci nego zauvijekamazon je napisao/la:Odjavi se s foruma na 6 mjeseciElegant je napisao/la:Nemoj mi reci da je ovaj nas istetoviran po guzi.
bagrcavi je napisao/la:pronađi razliku![]()
To da je ovaj portal naklonjen ptiarim nije ništa novo i bezveze vam je rasprava. Ko hoće neka prati ko neće ne mora. NIsu samo u ovom slučaju naklonjeni nego i u još nekim tipa na Nurkićevoj su strani u sukobu sa savezom itd itd. Ja ih pratim dokle god budu imali kvalitet veći od ostalih portala u nekim stvarima. Već ih je recimo prešišao u ovim streamovima itd itd.za_zivot_cijeli je napisao/la:volio bi da Uprava sav novac od clanskih karti usmjeri u razvijanje/jacanje naseg tima koji trenutno pokriva web i video. momci odlicno rade a vjerujem da bi sa cc 50.000 po sezoni razvalili posao.
dobra uprava bi kroz ta poboljsanja u radu sgurno mogla vratiti barem 30% novca kroz dodatne marketinske usluge.
Ti iz visokog kakvo je suhoBajroTM je napisao/la:Na ovoj temi stvarno si prije imao procitati sta ali odkako ajzea se zaljubio u stokica I ugljesu sve ode u pm.
Jos se tu prikljucuju ovaj iz visokog faraontm kenan_tm87 koji su mali seljacki balavci.
Kad jos dodas muhu koji je borac za pravasvakom loncu poklopac ko onaj elegant zvani samo da neprimimo gol onda skontas gdje si dosao.chwilla je isto niti smrdi niti mirise.
Aldin jeste dosadan I sve je kontra samo sto svi na jednog svi ste ga napali.
Dobri momci na ovom forumu su djole fkz 1921 pile I brile ali ovaj zadnji je malo veca hinja. Minjore me fino docekao a elegant samo neka ode jednom na jug ili grbavicu.
sportsport.ba se trudi samo sto bi vi sve za djabe