PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Lakoste nas shvatili pa se lupnuli u celo kurcem ko sto kaze mr.krleža.
Priznaj da smo vas zguzili sa ponudom.
Drugo je sto ima levata I kod nas.
Priznaj da smo vas zguzili sa ponudom.
Drugo je sto ima levata I kod nas.
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.
Ooo napaceni Tuzlak kupi li se od Dite ista...Agamemnon je napisao/la:Cuj ugasio se 91...Hum94 je napisao/la:Velez je ugasen 91,ovaj danas ima veze sa prijasnjim isto koliko iz Velez iz Nevesinja(za ovog cak i vise mostaraca dezertera navija nego za ovog iz Vrapcica)Chinaglia je napisao/la:da li bi navijači Zrinjskog voljeli da se Velež ugasi, kakvo je neko generalno mišljenje, baš me zanima![]()
![]()
![]()
Al nece se oni ugasit,ako treba dignit ce se i medjunarodna zajednica,merhamet,Svedska,Norveska,SAD...
Kukat ce i plakat ce kako si svi mrze i rade o njihovoj glavi,a ratni profiteri i grobari kluba iz Vrapcica, od Blagaja Dubaji napravise,vile ko korov niknuse...
Ocekuje se uskoro FK Blagaj u najvisem rangu![]()
Nisam u toku,ko ga je ugasio.Vi![]()
![]()
Treba vas anticevce sve na stari most dovesti posaditi na koljena i sve kur..em u celo udarat dok u snu nebudete ponavljali Velez Velez Velez.
Ja ga nepodnosim organski Ali kada ste vi u pitanju to je nesto drugo.
**** li vam Ante Pavelic nene prkno.
- Stone Island
- Kontakt:
Poskupi li struja Aluminiju ?
Ode Platforma hvala bogu,ode Niksic,ode Velez,nemore na silu nista...Stone Island je napisao/la:Poskupi li struja Aluminiju ?
Dize se Zrinjski,dize se Aluminij,elektroprivreda,eronet...
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Pa vi ste klub na silu, o cemu pricas? Nemoj da ponavljamo historijske cinjenice, svima je to dosadilo ovdje...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ma pustite mađarski klub hrvatske izdajice. Nego, šta je s komšijama? Bojkot foruma? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Velez odlazi haman 23 godine nikada otici jebu vas ljudi gadnoHum94 je napisao/la:Ode Platforma hvala bogu,ode Niksic,ode Velez,nemore na silu nista...Stone Island je napisao/la:Poskupi li struja Aluminiju ?
Dize se Zrinjski,dize se Aluminij,elektroprivreda,eronet...
S druge strane vi kada se ugasite nema vas po pola stoljeca.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Na aparatima sviHigh je napisao/la:Ma pustite mađarski klub hrvatske izdajice. Nego, šta je s komšijama? Bojkot foruma?
Zabranio Dino snimanje tekme, kako moze Sarajevo, a mi ne mozemo, pa se sad zaleHigh je napisao/la:Ma pustite mađarski klub hrvatske izdajice. Nego, šta je s komšijama? Bojkot foruma?
M.Delac 2
Jel istina da ss.ba mijenja ime u fksfks.ba ? 
Sad ce predstaviti ovo kao politicki udar, da UDBA ugnjetava navijace skretnice na forumu al da su oni jaci od rezima, admina i uprave FKS koja je zabranila prenos 
Lesi tivra se home pozdrav od vodotoka I vodopada nijagara.
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.
Provali admin da je pola nickova iz njihove uprave, eno ih sada bjeze na druge forume 
Ehh kad mi klub nastao 46' pocme givirit i tome kako je ko nastaoMosaaRajvosa je napisao/la:Pa vi ste klub na silu, o cemu pricas? Nemoj da ponavljamo historijske cinjenice, svima je to dosadilo ovdje...
Zeljo,Slavija,SAŠK..klubovi sarajevske raje
Ovo sto se trenutno desava na temi komsija je isto kao da je pad Sjeverne Koreje i raspad njegovog rezima. Zatvoreni pdf istomisljenjika...
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Za vas fina gradska raja!Hum94 je napisao/la:Ehh kad mi klub nastao 46' pocme givirit i tome kako je ko nastaoMosaaRajvosa je napisao/la:Pa vi ste klub na silu, o cemu pricas? Nemoj da ponavljamo historijske cinjenice, svima je to dosadilo ovdje...,
Zeljo,Slavija,SAŠK..klubovi sarajevske raje
p.s Sašk barem nije bio zabranjen, a ovi drugi su bili odmah iza yu cetvorke
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Uvazena gospodo Doce I na vas red polako, jeste odgonetnuli ko je k'o
Stream ko stream bilo 0-0 sta ce nam koji klinac
Stream ko stream bilo 0-0 sta ce nam koji klinac
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pustite im highlights barLakoste je napisao/la:Sad ce predstaviti ovo kao politicki udar, da UDBA ugnjetava navijace skretnice na forumu al da su oni jaci od rezima, admina i uprave FKS koja je zabranila prenos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.