FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
znam da je golman ,malo šege
al kad sam u prvom momentu na ss ba procitao jajalo u zrinjskom nije mi dobro bilo 
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne možeš porediti Bilbiju i Denija ,niđe veze ,različite pozicije.MortemHz je napisao/la:Deni je tv u boji za Bilbiju, odlicno
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
THEC je napisao/la: zvezdas, ne znam kakva vam je ekipa ona od ljetos u odnosu na ovu, ali gledao sam obje tekme sa Kairatom i 4-1 u dvije tekme nije pravi pokazatelj, trebali su vam barem jos 3 gola uvalitia sto se Astane tice nedavno sam citao da imaju problema sa finansijama i da bi zbog toga mogli neki igraci da raskinu ugovor sa njima pa i taj Maksimovic (nisam siguran ali mi se cini da je neki brazilac vec raskinuo ugovor), tako da je razlog za dovodjenje tog Despotovica za kojeg kazes da je drvo
mozda bas zato sto imaju problema s lovom
Istina, Rajković nas je na Marakani spasio 2-3 cista gola, ali to je bilo i logicno jer smo citav mec igrali s igracem manje i jos napadali, a oni nas ubili na kontre!Bosniacum Lilium je napisao/la: CZV je dobro prosla u BG, ali istina je da je ova CZV sada potpuno drugaciji tim
Da, potpuno drugi tim i osim Kataia sve za klasu bolji i drugi igraci iz startnih 11! Skroz neka druga dimenzija ovo sada u odnosu na tadasnji tim, sto potvrdjuju i ovi rekordi i rezultati u prvenstvu!
Sto se Astane i tih navodnih fin. problema tice, Maksimovič je neki dan to sve demantovao...Sad, sta je istina, ko ce ga znati!
Despotović je kod nas bio drvo, ali je u Kairatu postigao 15-ak prvenstvenih golova (bas ga mi tamo poslali na pozajmicu), zato ga je Astana sad i uzela!
Pored svega, kod nas ne bi imao mjesta, mozda sada kada je otisao Jović, zbog sirine na klupi, ali za startnih 11 nema sanse!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Hvala nasoj upravi sto sve cini da mozemo sutra gledati stream, naravno i momcima portala SS.ba.
Taman poslije džume. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bordobijeli
- Kontakt:
reis emerson kakv lik

Rekoh vam ja odmah za Espirita i kakav je to gigant, vi mislili ja se zajebavam.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Crknut ce oni "nanamo" jer nisu danas mogli gledat svojeMCMLXVII je napisao/la:Hvala nasoj upravi sto sve cini da mozemo sutra gledati stream, naravno i momcima portala SS.ba.
Al' ono ofirno iz uprave preko foruma optuzuju SS.ba zbog streama 
- franklampard8
- Kontakt:
-
nukleusmember
- Kontakt:
meni je onaj arezhina dobar igrach,shteta shto ga mi nismo mogli zavrshiti
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Takodje.nukleusmember je napisao/la:meni je onaj arezhina dobar igrach,shteta shto ga mi nismo mogli zavrshiti
VVVBK
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Hoce li Velkoski i Bekic produziti ugovore ? 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sto ce nam koji qrac kad smo najjaci??MartinSco je napisao/la:Hoce li biti pojacanja ovog mjeseca??
Prica li se ista??
Daj gurbete u kupu, da se posteno popickaramo, jesam se pozelio derbija na Kosevu u picku materinu!!
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hm, za prvog mislim da nece, koliko god on to potencir'o. Bekic garant ceka da vidi koliko ce igrati ove polusezone..mada mislim da ni on nije zainteresiran za ostanak.Mokes je napisao/la:Hoce li Velkoski i Bekic produziti ugovore ?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sto ce nam koji qrac kad smo najjaci??joker90 je napisao/la:MartinSco je napisao/la:Hoce li biti pojacanja ovog mjeseca??
Prica li se ista??
U pravu si...
Zadnja izmjena: MartinSco, dana/u 11 feb 2016, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
IDEMO PONOVO!
Zajebavam se malo, nemoj sta zamjeriti. Za pojacanja niko ziv nista ne zna, mahala je na apratima.MartinSco je napisao/la:
U pravu si...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
zna Amidza
http://sportsport.ba/ino_fudbal/tan-ruz ... uta/184206
samo moglo se i o ovome nesto reci kad se vec pise o njemu
http://www.skysports.com/football/news/ ... clubs-debt
http://sportsport.ba/ino_fudbal/tan-ruz ... uta/184206
samo moglo se i o ovome nesto reci kad se vec pise o njemu
http://www.skysports.com/football/news/ ... clubs-debt
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.