PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ja bih bas volio da i nasa uprava pise po forumu ko njihova, ali onako providno, da se otkriju kao onaj @FKZ1921! Bas bi mi nekako gotivno bilo razmijeniti misljenja sa njima, ovako anonimno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gledaj uprave Zeljkana @dandan i @tm1921 sto se prepucava s adminom, jos im samo fali onaj @FK1921 
Sad ce faktura jos malo hahahah 
19FKS46 je napisao/la:Sad ce faktura jos malo hahahah
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
To je toAjzea je napisao/la:Senad Pile Misimović, Vedran Bokačo Vukotić, Amar Bagrcavi Bajramović, Dejo Teemosamdesetitd Nikolić, Mak Minjore Dorić, etc..
Također, piše ovdje i šef stručnog štaba tj. Edis FKZjedandevetdvajedan Mulalić..
Koji cirkusant
Super ne moze slati poruke jer je uprava kluba to molila
Posto im odaje tajne... A mi smo partneri, pa smo im izasli u susret.
I kazu, ne prati im uprava forum.
de boga ti samo mi pročitaj godinu izdanja knjige iz "istorije" iz koje si ucio. To je nesto iza 92. vjerovatno?High je napisao/la:
Rekoše stranci u gradu Mostaru. Šta je s vašom štafetom? Kod Pavelića ili kod Zrinskog koji je dupe prodao Mađarima i radio za njih, da bi nakon toga bio proglašen kao epski heroj?
goveđigulašmajka
Stvarno nemam vise živaca da se raspravljam i zato evo jedan video da se prisjetimo kako je kada 5-6 hiljada nevesinjaca blagajaca i podveležaca ode iz Mostara cca 120 kilometara do Sarajeva navijati za svoj klub protiv starog mostarskog čaršijskog kluba koji je svojim igrama i legendama kroz istoriju pronio slavu Mostara po cijelom svijetu
[youtube][/youtube]
Sramota je za pravu mostarsku čaršijsku raju da ih seljadija popiša. Mostarci ce reci da je ovo fotomontaža dok če podveležki pastiri uz čuvanje ovaca i krava se lagano posmijavati i slaviti navijačku pobjedu u prvom i pravom okršaju na najboljem mjestu koji se mogao desiti da se pokaže ljubav prema svom klubu beee beee,i aaaa i aaaa,muuuuu muuuuu
[youtube][/youtube]
Sramota je za pravu mostarsku čaršijsku raju da ih seljadija popiša. Mostarci ce reci da je ovo fotomontaža dok če podveležki pastiri uz čuvanje ovaca i krava se lagano posmijavati i slaviti navijačku pobjedu u prvom i pravom okršaju na najboljem mjestu koji se mogao desiti da se pokaže ljubav prema svom klubu beee beee,i aaaa i aaaa,muuuuu muuuuu
Eto sto je tamo uvijek pozitiva i sto je svako sa drugacijim misljenjem proglasen "aldinom"! Drago mi je cisto sto su neke stvari izasle na vidjelo.Lakoste je napisao/la:Super ne moze slati poruke jer je uprava kluba to molila
Posto im odaje tajne... A mi smo partneri, pa smo im izasli u susret.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I kazu, ne prati im uprava forum.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Postavlja se pitanje ko je uzeo 500KM od prenosa. 
rigotina je napisao/la:de boga ti samo mi pročitaj godinu izdanja knjige iz "istorije" iz koje si ucio. To je nesto iza 92. vjerovatno?High je napisao/la:
Rekoše stranci u gradu Mostaru. Šta je s vašom štafetom? Kod Pavelića ili kod Zrinskog koji je dupe prodao Mađarima i radio za njih, da bi nakon toga bio proglašen kao epski heroj?

Kolonizirani pseudoplemići.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Uzeli lagano da platimo vodu.Lakoste je napisao/la:Postavlja se pitanje ko je uzeo 500KM od prenosa.
PL prepucavanja
Admine nemoj ih vise...hahaha
Zanimljivo nigdje rijeci o danasnjom rezultatu protiv prosjecnog Slovackog ligasa...
Zanimljivo nigdje rijeci o danasnjom rezultatu protiv prosjecnog Slovackog ligasa...
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 11 feb 2016, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
arelinho je napisao/la:Uzeli lagano da platimo vodu.Lakoste je napisao/la:Postavlja se pitanje ko je uzeo 500KM od prenosa.![]()
Realno brate, ponisti vas sad admin, onaj prvo kaze da nema fakture i da je ceka i frajer mu hladno pokaza fakturu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zrinjski je neki dan saznao kako im izgleda grb, nije niti slican ovome sto sad imaju 
Cak i u "vasem Sarajevu" ne uspijeste dobit nas...Cocaine je napisao/la:Stvarno nemam vise živaca da se raspravljam i zato evo jedan video da se prisjetimo kako je kada 5-6 hiljada nevesinjaca blagajaca i podveležaca ode iz Mostara cca 120 kilometara do Sarajeva navijati za svoj klub protiv starog mostarskog čaršijskog kluba koji je svojim igrama i legendama kroz istoriju pronio slavu Mostara po cijelom svijetu
[youtube][/youtube]
Cudno je to mostarci za nevesinjski Velez,a nevesinjci za Velez iz Vrapcica
Ko im je to obznanio? Nino Raspupoltrončić HB zla?tuzlak1987 je napisao/la:Zrinjski je neki dan saznao kako im izgleda grb, nije niti slican ovome sto sad imaju
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nasli neki izgubljeni pehar lokalnog turnira iz tridesetihHigh je napisao/la:Ko im je to obznanio? Nino Raspupoltrončić HB zla?tuzlak1987 je napisao/la:Zrinjski je neki dan saznao kako im izgleda grb, nije niti slican ovome sto sad imaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.