FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

InatSilanBosanski
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la InatSilanBosanski » 11 feb 2016, 18:20

Dobro neko napisa, odredjeni dio novca prebaciti na taj medijski dio kluba, unaprijediti zvanicnu i ako je moguce napraviti forum (ako ljudima toliko smeta ime i prezime neka naprave "nickove") Ne razumijem se u taj dio poslovanja, ali mislim da bi i mi vecu korist imali od toga.

Vidimo se haveri 28. na tekmi, nemojte iznevjerit..napunimo grbavicu, dokazimo da to mozemo..to je najbitnije, to je nesto najbolje sto mozemo uraditi za NAS klub, moramo pokazati igracima da smo tu, da nismo odustali.Ove mahalske zayebancije ostavite, manite ih se.Jer jedino je Zeljo bitan, a njemu se jedino tako mozemo oduziti.
Zeljo je NAS, a mi smo svi Manijacini Zeljini!!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 11 feb 2016, 18:22

admin je napisao/la:...
burazeru, ne znam da li si ti "admin" i u drustvu ogranicene odgovornosti ili samo ovdje na forumu, ali ovakav neprofesionalizam nije vidjen odavno.

nisam imao namjeru, ali kad se vec bahatis, tih pet stoja je malo s obzirom na ono sta pise u header fakture.

EDIT

i nemoj zaboraviti da je Zeljo jedan, a portala stotinu i sedam!
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u 11 feb 2016, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 feb 2016, 18:23

Elegant je napisao/la:Rjesili smo dilemu i problem, samo ne znam zasto se to ne kaze jasno, FK Sarajevo nam je pomoglo , FK Zeljeznicar nije i to je kraj price.
To cijelo vrijeme govorim.
Drago mi je da smo se razumjeli.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 feb 2016, 18:23

Moje pitanje glupo, a vi pametni zaboravili kupiti paket interneta :rol:
Kako nisu mizerni uslovi kad kukate da imate slab internet, nemate prevoz da vam neko drugi mora obezbjeđivati internet, prevoz i ostalo. Možda i da odradi posao za vas, a da vi samo objavite i zarađujete na klikovima. :urnebes:
DRUG NEBI TI PUNCA

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 11 feb 2016, 18:24

prilike sa danaasnje prijateljske utakmice

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 11 feb 2016, 18:25

aleksandar_veliki je napisao/la:
blavor je napisao/la:
blueheart je napisao/la:Ja se recimo uopste ne bunim zbog prenosa yebo prenos al mi plaho smeta sto komentarise rad nase uorave i jos uz to stavlja znak = sa anamo onim ludakom koji vodi navijanje na kome se kasnije vrijedza jedan Svabo... sta se tu ima prepirati sa takvim mentalnim sklopom
Ovo im je očigledno glavni baja, vidiš odmah po pisanju. Poruka je "znaš kolko me boli kar.na za vas", a treba biti iskren pa priznati da je ovo njihov portal i imaju pravo da se odnose kako hoce prema kome hoce, jasno je covjek napisao, "nabijam i vas i vasu upravu, citaj me ako hos, ako nes mrs mi s portala" i to je donekle posteno, privatni je medij i ima pravo da radi sta hoce, da gura koga hoce, a nase je da ga citamo ili ne citamo. Ja i razumijem ovaj stav, "imam novinara dole, imas slike, imas izjave, eto idi na nekakav drugi portal pa gledaj kad si mangup, a neces jer nemas gdje, znaci svakako ces meni doci, tako da te ne moram tetositi ni tebe ni tvoju upravu",

Mislim da griješi zato što se situacija može lako promijeniti, možda će već sutra neki drugi portal imati novinara dole, i kad se bude moglo birati navijaci Zelje ce se okrenuti tom drugom portalu, a ipak se zivi od posjeta, od toga koliko te ljudi posjecuje. Trenutni stav je "ko vas yebe, najjaci sam", ali sta ako se sutra situacija promijeni a ti vec stekao negativan utisak i kod navijaca i kod Uprave Zelje.

A potezati ovo što je klub tražio novac da se prenosi njegova tekma više je tužno nego žalosno, pa da recimo hoces da prenosis tekmu bilo kojeg ozbiljnijeg kluba iz Evrope moro bi se iskesirati stotine hiljada KM, a tebi golem problem što si platio 5 glava, i svi navijaci Zelje ti se automatski nakacili na portal da bi to gledali. Pa to je presmijesno malo novca, cuj 500 KM.
Cekaj, sad je cifra cirkus, a prije pola sata si tvrdio da je portal trazio pare od kluba. Nesto mi se brzo saltas sa jedne na drugu stranu. Je li ovo partnerski odnos ili je partnerski odnos? Ako su se svi navijaci Zelje nakacili na stream, onda ih je jako malo, vjeruj mi... Nije to tako kao sto vi zamisljate, kao sto mislite i kao sto vas neko filuje...
Rekao sam da je portal trazio usluge od kluba za ovo iz Antalije, mislim da nisam uopste spominjao Medjugorje, mrsko mi se vracati tamo, ali definitivno nisam ni jedne sekunde mislio na Medjugorje vec samo za ovo u Turskoj.

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 11 feb 2016, 18:26

Predracun??? Jeste li makar platili ovih 500? Hahahahaha, eh svasta...

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 11 feb 2016, 18:29

Ovi ocito bijesni na nasu upravu.. providno.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 11 feb 2016, 18:29

Ma nisu oni nikakav prenos obezbjedili nego su jednostavno uzeli youtube kanal Maribora i stavili na portal..I sutra ce isto uraditi ako bude youtube kanal Astane i onda ce reci kao da su oni obezbjedili neki prenos..Mi kao sto znamo nemamo youtube kanal,kao ni nas danasnji protivnik tako da nismo ni mogli imati prenos..Kakvi ba oni i livestream da ti pravi iz Turske.Napravili stream iz Međugorja pa stopa svaki minut a kamoli da ti pravi stream iz Turske..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 18:29

Nije problem hajde, samo glupa ova rasprava. Cemu je ovo potrebno da se cijeli forum ibreti nasoj raspravi. Nije bilo prenosa ok cool.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 11 feb 2016, 18:31

aleksandar_veliki je napisao/la:
tm1921 je napisao/la:Predracun??? Jeste li makar platili ovih 500? Hahahahaha, eh svasta...
I tebi je admin prije pola sata lagao :rol:
Ovo sto je nakacio je nista, to barem ne treba biti pitanje.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 11 feb 2016, 18:33

Kompenzacije :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 feb 2016, 18:33

Eisenbahner1921 je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Pa, brate, ako su im pitari platili prevoz i troskove za prenos, onda je logicno da ce ih prenositi, a za nas ce ih boliti qurac... Tako to ide. Ne znam cemu cudjenje i sok.
Iskreno, meni licno to toliko i ne smeta ako je tako. Ali, ovdje se stalno piše da svi jednako zastupljeni, da nema favoriziranja, a stvarnost je malo drugačija. Da se ne trude ovoliko, ne bi bilo ove hajke
Ne bih rekao da favoriziraju bilo koga, barem kada su u pitanju ove osnovne informacije i tekstovi. Jednostavno, nekada se kod nas nesto desava pa ima vise tesktova, nekada kod Pitara... i tako ukrug.

Sto se tice ovih prenosa.... Mislim da ljudi u klubu trebaju na vrijeme prepoznati znacaj ovih internet-prenosa, i samostalno rjesiti taj problem. Ja zaista nisam upucen u tehnicke detalje kao sto su npr. cijena opreme ili koliko ljudi treba da se izvede prenos, ali mislim da to nisu nikakve basnoslovne cifre. Kao ozbiljan klub kao Zeljeznicar, mora ici u korak s vremenom... a i duguju to nama navijacima.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 11 feb 2016, 18:33

Kakav je ovo cirkus, nevjerovatno.
Postoji li neka opcija da se covjek sam banuje odavde ?
Aco poguraj malo

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 11 feb 2016, 18:36

aleksandar_veliki je napisao/la:Ako su se svi navijaci Zelje nakacili na stream, onda ih je jako malo, vjeruj mi... Nije to tako kao sto vi zamisljate, kao sto mislite i kao sto vas neko filuje...
Nadam se da ste svjesni šta trenutno radite i šta pišete...Bojim se da neće na dobro, a zna se ko će tu biti u gubitku i to debelom! Ovo nije nikakva prijetnja vjeruj ovo je činjenica. U ovakvom kontekstu šef ozbiljnog portala ne smije spominjati Željine navijače, zaista perfidan način koristiš da nam kao spustiš, i morao sam reagovati!

Ja lično bih volio da sutra navijači Sarajeva gledaju prenos svog kluba, što na žalost mi danas nismo bili u mogućnosti, jer navijači nisu krivi.
povratak otpisanih!

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 11 feb 2016, 18:37

Mislim da treba prekinuti dalju raspravu. Iz ovog se moze zakljuciti smao jedno nismo platili da nas prenose i to je to. To po meni i nije nista cudno ni lose al to povlaci i druga pitanja o ostalim tekstovi sto znaci plati pa cu pisati o tebi plati pa cu te prenositi itd...
Ajmo malo o nasem zelji.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 18:38

Ljudi SABURA loma, bice ban bez potrebe ode ovo u pogresnom pravcu.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 11 feb 2016, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 feb 2016, 18:42

Pa mogo si ostaviti onaj zadnji pasus, vidio si da je u duhu pomirenja i partnerskog odnosa. :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Blues1921
Kontakt:

Post Postao/la Blues1921 » 11 feb 2016, 18:47

Svima nam je krivo što nije bio prenos utakmice, ali čemu ovolika polemika ? I na kraju krajeva, šta mi, kao navijači F.K. Željezničar imamo sa tim ako, i ukoliko ovaj portal favorizuje podstanare sa olimpijskog stadiona Koševo ? Previše ljudi sebi za pravo daju, kao da je Bože dragi neko dužan strimovati pripremnu utakmicu između F.K. Željezničar i F.K. DAC... Ohladite malo i spustite se na zemlju.
Sarajevski Željezničar.

higuain
Kontakt:

Post Postao/la higuain » 11 feb 2016, 18:49

Stvarno mislite da je neko duzan da vama prenosi pripremne utakmice?!
AVANTI NAPOLI!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BABA1978, MoSaZeLjo1921 i 41 gost.