Mslis ovaj...High je napisao/la:Ko im je to obznanio? Nino Raspupoltrončić HB zla?tuzlak1987 je napisao/la:Zrinjski je neki dan saznao kako im izgleda grb, nije niti slican ovome sto sad imaju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mslis ovaj...High je napisao/la:Ko im je to obznanio? Nino Raspupoltrončić HB zla?tuzlak1987 je napisao/la:Zrinjski je neki dan saznao kako im izgleda grb, nije niti slican ovome sto sad imaju

Nisu imali uslova da dodju.Cocaine je napisao/la:Stvarno nemam vise živaca da se raspravljam i zato evo jedan video da se prisjetimo kako je kada 5-6 hiljada nevesinjaca blagajaca i podveležaca ode iz Mostara cca 120 kilometara do Sarajeva navijati za svoj klub protiv starog mostarskog čaršijskog kluba koji je svojim igrama i legendama kroz istoriju pronio slavu Mostara po cijelom svijetu
[youtube][/youtube]
Sramota je za pravu mostarsku čaršijsku raju da ih seljadija popiša. Mostarci ce reci da je ovo fotomontaža dok če podveležki pastiri uz čuvanje ovaca i krava se lagano posmijavati i slaviti navijačku pobjedu u prvom i pravom okršaju na najboljem mjestu koji se mogao desiti da se pokaže ljubav prema svom klubu beee beee,i aaaa i aaaa,muuuuu muuuuu
Nije ovaj, niste znali devedesetih kako izgleda pa ga krojili prema sjecanju, al fula bilaHum94 je napisao/la:
A ko ti je slago da je on vodja...a ako ti je otac bio narkoman po rodjenu si i ti narkoman???joker90 je napisao/la:Ja da sam navijac Zrinjskog, nakon onog videa gdje im vođa navijaca odgovara na pitanje za kog mu je stari navijao bih ugasio grupu. Toliko..
aleksandar_veliki je napisao/la:Ako su se svi navijaci Zelje nakacili na stream, onda ih je jako malo, vjeruj mi... Nije to tako kao sto vi zamisljate, kao sto mislite i kao sto vas neko filuje...
Lakoste je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Ako su se svi navijaci Zelje nakacili na stream, onda ih je jako malo, vjeruj mi... Nije to tako kao sto vi zamisljate, kao sto mislite i kao sto vas neko filuje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lakoste je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Ako su se svi navijaci Zelje nakacili na stream, onda ih je jako malo, vjeruj mi... Nije to tako kao sto vi zamisljate, kao sto mislite i kao sto vas neko filuje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
High je napisao/la:Zbog ovog vrijedi propustiti Mućke i Crnu Guju.
Zasto bi nas bilo sramota,to je bila medju najacim ligama u to doba,liga priznata od FIFE,liga u kojoj je igrao jedan od najboljih klubova tog doba,Gradjanski Zagreb ciji su igraci igrali finala svjetskih prvenstava,igrao je osvajac titule sa Sarajevom Meho Brozovic,Ivan Rebac itd...jovanmaksimovic je napisao/la:meni je jasno zasto je zrinjski zabranjen 1945. (zbog njihovog ucesca u ligi ndh, sramota za sebe) ali zasto ugasise slaviju 1945. i to bez razloga (a nije se takmicila tokom okupacije 1941-45)...
MortemHz je napisao/la:Lakoste je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Ako su se svi navijaci Zelje nakacili na stream, onda ih je jako malo, vjeruj mi... Nije to tako kao sto vi zamisljate, kao sto mislite i kao sto vas neko filuje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.