PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2016, 21:03

Rece frajer koji hladno napisa na temi Sarajeva i to u po bijela dana ''Vi mrzite Srbe'' :rol: :bow: prosipaj svoju maloumnost negdje drugo, postedi nas ziv i zdrav bio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BajroTM

Post Postao/la BajroTM » 11 feb 2016, 21:05

:thumbup:
NeshaFCB je napisao/la:Kakav touchdown!

Nego, ne pišem na ovoj temi, ali bih istakao da je previše dječurlije učinilo svoje. Jednostavno poremećn sistem vrijednosti. Oni smatraju da je neko obavezan ispunjavat njihove hirove. Kao da žive u GB, a ne u BiH.
Šibe u kataloniju ako nepises ovdje sto si doso. Krivo nam za steeam ali sami smo pali ....nisu duzni upravu su sport sport I tacka.
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 11 feb 2016, 21:07

MortemHz je napisao/la:Rece frajer koji hladno napisa na temi Sarajeva i to u po bijela dana ''Vi mrzite Srbe'' :rol: :bow: prosipaj svoju maloumnost negdje drugo, postedi nas ziv i zdrav bio
Nemoj da lažeš!
I da u tvom slučaju je to aksiom.

Bajro

Živimo u kapitalizmu. Dobu gdje niko ništa nije dužan. To dječica od 14 i 15 godina još ne mogu shvatiti. Jer su navikli da sve što traže dobiju.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2016, 21:09

Zasto mislis da su svi ljudi isti kao ti, zatucane seljacine? a neka admin potvrdi lazem li ili ne, onaj koji ti je obrisao post.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 feb 2016, 21:13

Svjedocilo nas je dosta tome, ne treba ti nikakva potvrda...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 11 feb 2016, 21:18

Stone Island je napisao/la:Poskupi li struja Aluminiju ?
Pa sto ti onda babo Muhamed godinama glumi Antu da "uđe" u taj isti Aluminiji!?

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 11 feb 2016, 21:18

MortemHz je napisao/la:Zasto mislis da su svi ljudi isti kao ti, zatucane seljacine? a neka admin potvrdi lazem li ili ne, onaj koji ti je obrisao post.
Ne izigravaj nevinašce, sam si u nekoliko navrata pokazao svoju "ljubav". Stvari treba nazvati pravim imenom. Da si multikulturalista i liberalista, ne bi mi bio problem tako te oslovit. Pošto nisi....

Inače, na forumu imamo i lažnog sugrađanina - PiromanaBL, uspio je čitavih 19-ak postova otkucat, tad je provaljen (msm bio bi i prije, da sam uopšte pratio što piše) E sad ne znam o kom se liku radi, ugl. kamuflaža 0. A primjetio sam da ima još nekoliko tzv. navijača mog Borca. Stavili lafo potpise sa sve našim avatarima, al ih priča zeza... @vlakanje može potvrdit priču.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2016, 21:26

Pa eto nek ti @vlakanje kaze kakav sam, pricali smo par puta i to bas prije neki dan zadnji put, sve super. Mozes isto pitati @marconato i @tribalian kakav sam a ne svaljivati i lagati na ljude samo zato sto si ti zatucan, ne valja ti to ali svakome svoje valjda..
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 11 feb 2016, 21:29, ukupno mijenjano 2 puta.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 11 feb 2016, 21:26

espresso je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Poskupi li struja Aluminiju ?
Pa sto ti onda babo Muhamed godinama glumi Antu da "uđe" u taj isti Aluminiji!?
Da se bosanskohercegovacki katolici ne bi osjecali majorizovanim.

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 11 feb 2016, 21:27

Chinaglia je napisao/la:da li bi navijači Zrinjskog voljeli da se Velež ugasi, kakvo je neko generalno mišljenje, baš me zanima
Evo ja cu ti iskreno reci. Od 10 navijaca Zrinje 9 ih opce ne razmislja o Velezu niti imaju bilo kakve emocije prema istom. Razlog je taj sto nam Velez de facto nikad i nije bio konkurencija u sportskom smislu i nisu nam zanimljivi niti likujemo nad njihovom sudbinom. Da je kojim slucajem obrnuto tamo bi bio svaki dan dernek nalik onom iz 6. mjeseca 2008. Sto se tice ove parole, pa to je cista zajebancija i sitno podjebavanje. Tog u Mostaru ima i bit ce jos jedan period.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 feb 2016, 21:41

na ovaj sastanak za Velež, od 83 pozvane osobe, došlo 28

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 11 feb 2016, 21:42

joker90 je napisao/la:Ja da sam navijac Zrinjskog, nakon onog videa gdje im vođa navijaca odgovara na pitanje za kog mu je stari navijao bih ugasio grupu. Toliko..
Kakve veze ima za koga je neciji otac navijao? Svi znaju da ovaj sad Velez koji se raspada nema apsolutno nikakve veze sa prijeratnim Velezom. Ti aludiras da samim ti ako je neciji otac navijao za neki klub,svi njegovi potomci bi trebali? Zrinjski je realno sad svjetlosnim godinama ispred Veleza u svakom pogledu,klub je organiziran i raste nezaustavljivo,a veliki dio Mostara,a i stanovnici drugih gradova,cak i drzava ga vole i navijaju za njega. Pozdrav.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 11 feb 2016, 21:47

espresso je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:da li bi navijači Zrinjskog voljeli da se Velež ugasi, kakvo je neko generalno mišljenje, baš me zanima
Evo ja cu ti iskreno reci. Od 10 navijaca Zrinje 9 ih opce ne razmislja o Velezu niti imaju bilo kakve emocije prema istom. Razlog je taj sto nam Velez de facto nikad i nije bio konkurencija u sportskom smislu i nisu nam zanimljivi niti likujemo nad njihovom sudbinom. Da je kojim slucajem obrnuto tamo bi bio svaki dan dernek nalik onom iz 6. mjeseca 2008. Sto se tice ove parole, pa to je cista zajebancija i sitno podjebavanje. Tog u Mostaru ima i bit ce jos jedan period.
E vala ne znam koga mozes ubjediti sa tom pricom da uopste ne razmisljaju o Velezu, pa nije Rudar Prijedor. Bez obzira sto u sportskom smislu nisu konkurentni u zadnjih 5-6 sezona.
Meni je derbi uvijek derbi, da je Zeljo najgori u ligi, napetost bi mi bila opet veca nego kad igramo s bilo kim drugim..Mada mi se cini da kod vas nema toliko nekog naboja i pozitivnog podjebavanja zbog nacionalizma i tih stvari..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 feb 2016, 22:01

Jel se ovo digla buna protiv admina i moderatora :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 feb 2016, 22:05

Fudbalski Klub Velež Mostar 1922 je jedini pravi mostarski klub i sin jedinac ovog grada. FK Velež Mostar je kroz istoriju dao toliko legendi i heroja. FK Velez nikad niko nije mogao ugasiti niti ce. FK Velez je stil života svakog pravog mostarca i ono što se prenosi s koljena na koljeno kroz mnoge generacije. FK Velez ima najvise navijaca u Mostaru ali i širom naše zemlje od Sarajeva Konjica Doboja Bugojna Vakufa i mnogih drugih gradova. FK Velez ima navijace od Tokia do San Diega i od Norveške do Australije. FK Velež nema neke rezultate zadnjih 20 godina ali je u mnogo navrata u gradove širom zemlje znao slati po hiljadu dvi tri nabrijanih đavola obojenih u crveno što je za neke naučna fantastika i trn u oku sa 300 ili 1000 na proslavi titule. FK Velež jeste trenutno u teškoj situaciji jer nije miljenik politike i preko njega se ne skupljaju predizborni poeni. FK Velež u bilo kakvom stanju bude uvijek ce biti u službi prave raje sa mostarskog asfalta i drugih mjesta na šta cu uvijek biti ponosan. Šta god da se desi iz Mostara FK Velež nikada neće i iz ovoga cemo izaci samo jači. Razumijem dušmanske komentare jer smo mi razlog njihovog postojanja zato pozdrav za sve one kojima je ljubav prema svom klubu jača od mržnje prema drugom. Imam 50 godina i to dolazi iz srca i to se ne može lažirati. Da se ne lažemo par Slobodinih momaka je u zadnje vrijeme pobralo simpatije kod mene i od srca im želim titulu. Na stranu Krleža i taksista. Nisu oni Sloboda. Sloboda su za mene oni sa kojima sam se privatno dopisivao kao i javno na ovom forumu. Neka ljubav prema svom klubu nadvlada mržnju jer našim starim klubovima je to odavno u krvi a nekih dvadesetak godina. Livo vas sve strmkaPa

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 11 feb 2016, 22:06

4040deuce je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ja da sam navijac Zrinjskog, nakon onog videa gdje im vođa navijaca odgovara na pitanje za kog mu je stari navijao bih ugasio grupu. Toliko..
Kakve veze ima za koga je neciji otac navijao? Svi znaju da ovaj sad Velez koji se raspada nema apsolutno nikakve veze sa prijeratnim Velezom. Ti aludiras da samim ti ako je neciji otac navijao za neki klub,svi njegovi potomci bi trebali? Zrinjski je realno sad svjetlosnim godinama ispred Veleza u svakom pogledu,klub je organiziran i raste nezaustavljivo,a veliki dio Mostara,a i stanovnici drugih gradova,cak i drzava ga vole i navijaju za njega. Pozdrav.
Evo ja ne znam.Ja znam za Velež iz Mostara da postoji od 22-ge.Također znam da je taj isti Velež protjeran sa svog stadiona metodama fašističko-zočinačkih organizacija.Ja znam da su neki neljudi na taj isti stadion izvodili ljude u kolonama i separirali ih za logore i prognonstvo.Znam i to da su ti ljudi mahom navijali za taj Velež.Ja također znam da je rezultat takvog divljanja i iživljavanja nad tim ljudima i klubom trenutno nepodnošljiva situacija za život ne Hrvata u tom gradu. Kao krunski dokaz imaš dva objekta koji su nažalost svjedok urbicida u tom lijepom gradu, dva objekta kojih se svaki normalan vjernik stidi, objekti kavih nema u drugim gradovima naše lijepe BIH, hvala dragom Bogu.Ja bih umro od stida da u mom Sarajevu postave na najveće brdo vjersko obilježje jednog naroda.Vi ste jednostavno prekucali sa divljaštvom i ja u tom smislu kao čovjek i patriota dajem punu podršku i Veležu i tim ljudima koji su ostavljeni od strane politike na milost i nemilost fašističkoj ideologiji.
Izdržirte rođeni, i gore ste preživjeli :bih:

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 11 feb 2016, 22:12

Cocaine je napisao/la:Fudbalski Klub Velež Mostar 1922 je jedini pravi mostarski klub i sin jedinac ovog grada. FK Velež Mostar je kroz istoriju dao toliko legendi i heroja. FK Velez nikad niko nije mogao ugasiti niti ce. FK Velez je stil života svakog pravog mostarca i ono što se prenosi s koljena na koljeno kroz mnoge generacije. FK Velez ima najvise navijaca u Mostaru ali i širom naše zemlje od Sarajeva Konjica Doboja Bugojna Vakufa i mnogih drugih gradova. FK Velez ima navijace od Tokia do San Diega i od Norveške do Australije. FK Velež nema neke rezultate zadnjih 20 godina ali je u mnogo navrata u gradove širom zemlje znao slati po hiljadu dvi tri nabrijanih đavola obojenih u crveno što je za neke naučna fantastika i trn u oku sa 300 ili 1000 na proslavi titule. FK Velež jeste trenutno u teškoj situaciji jer nije miljenik politike i preko njega se ne skupljaju predizborni poeni. FK Velež u bilo kakvom stanju bude uvijek ce biti u službi prave raje sa mostarskog asfalta i drugih mjesta na šta cu uvijek biti ponosan. Šta god da se desi iz Mostara FK Velež nikada neće i iz ovoga cemo izaci samo jači. Razumijem dušmanske komentare jer smo mi razlog njihovog postojanja zato pozdrav za sve one kojima je ljubav prema svom klubu jača od mržnje prema drugom. Imam 50 godina i to dolazi iz srca i to se ne može lažirati. Da se ne lažemo par Slobodinih momaka je u zadnje vrijeme pobralo simpatije kod mene i od srca im želim titulu. Na stranu Krleža i taksista. Nisu oni Sloboda. Sloboda su za mene oni sa kojima sam se privatno dopisivao kao i javno na ovom forumu. Neka ljubav prema svom klubu nadvlada mržnju jer našim starim klubovima je to odavno u krvi a nekih dvadesetak godina. Livo vas sve strmkaPa
Ja navijam za Zrinjski,a ne mrzim Velez i zelim mu sto brzi povratak na staro,ali i dalje kazem da to nije onaj stari Velez,jer ja jednostavno sve te navijace koje ti nabrajas NE VIDIM,njih nema u ovim teskim vremenima,samim tim to nisu pravi navijaci,to su ljudi koji podrzavaju klub samo dok ide. Nedostajat ce mi derbi i rivalitet,to je sve sto mogu reci.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 11 feb 2016, 22:13

Bravo za sportsport sto prenosi sampione BIH, FK Sarajevo :cool:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 11 feb 2016, 22:15

narodniheroj je napisao/la:
4040deuce je napisao/la:
Evo ja ne znam.Ja znam za Velež iz Mostara da postoji od 22-ge.Također znam da je taj isti Velež protjeran sa svog stadiona metodama fašističko-zočinačkih organizacija.Ja znam da su neki neljudi na taj isti stadion izvodili ljude u kolonama i separirali ih za logore i prognonstvo.Znam i to da su ti ljudi mahom navijali za taj Velež.Ja također znam da je rezultat takvog divljanja i iživljavanja nad tim ljudima i klubom trenutno nepodnošljiva situacija za život ne Hrvata u tom gradu. Kao krunski dokaz imaš dva objekta koji su nažalost svjedok urbicida u tom lijepom gradu, dva objekta kojih se svaki normalan vjernik stidi, objekti kavih nema u drugim gradovima naše lijepe BIH, hvala dragom Bogu.Ja bih umro od stida da u mom Sarajevu postave na najveće brdo vjersko obilježje jednog naroda.Vi ste jednostavno prekucali sa divljaštvom i ja u tom smislu kao čovjek i patriota dajem punu podršku i Veležu i tim ljudima koji su ostavljeni od strane politike na milost i nemilost fašističkoj ideologiji.
Izdržirte rođeni, i gore ste preživjeli :bih:
Ovo za Velez i njegove "navijace"(bez uvrede onim pravim navijacima) iscitaj iz moje replike na komentar Cocaine-a.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 11 feb 2016, 22:18

Svasta sam u zivotu vidio. Radio sa svakakvim ljudima, ali prvi put sam dosao u ovu situaciju da vidim kako ljudi iz uprave jednog kluba i ljudi bliski istima pisu po forumu da bi zapravo predstavili da oni rade dobar posao. Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem.

Kako sam prilicno dugo na forumu uspio sam da primijetim kao i neki moji prijatelji sa foruma da su uspjeli da naprave totalnu anarhiju na svom PDFu. Svako ko bi imao drugacije misljenje od nacina kakvim razmisljaju ljudi iz uprave bio bi izblamiran, otjeran. Uvijek bi dobivali kartu u jednom smjeru od pileta,supera,tm1921,danan i ostalih.
Jednom rijecju svi koji su drugacije razmisljali bili su aldin. Presedan u dosadasnjem BH sportu su napravili definitivno.
Za ovo treba odati respekt adminimi i aci jer ne daju da se igra sa imenom ss.ba i otvoreno rekli ko sve pise na ovom forumu, sta se sve zataskava radi mira u kuci kluba g.dina Misimovica.

Mislim da ce im kamata od 7% biti najmanji problem s obzirom sta im vec sada rade od kluba i koliko ih blamiraju. Jos jednom adminima svaka cast sto su se udostojili prozvati bagru koja je uvela diktaturu na pdfu Zeljeznicara.

Zijad Blekic je mala maca sta ce da bude sa vama. A da ne pricam sta ce se desiti sa ukoliko se ne ode u evropu i kakvi ce onda dugovi da stisnu kada Misimovic zatrazi povrat pozajmica i kamatu.

Ukupan dug od 4 500 000KM su zataskali maestralno tj upakovali sa pricom pileta i ostalih da je to famozno.
Zahvaljujem se Bogu sto smo mi navijaci Sarajeva prema svemu kriticki nastrojeni iako nam klub funkcionise skoro pa besprijekorno. Svaka greska se prati pod lupom. A pogledajte samo istomialjenike na suprotnom pdfu.

Jednostavno, drugaciji mentalitet. Od postanka naviklo na lopovluke, kradju i sta sve ne. Hvala ti Boze sto sam Pitar.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.