FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znamo svi da nisu dužni prenositi, ali spominjati nečiju upravu u onakvom kontekstu, krajnje neprofesionalno.
Nego, da se vratimo Želji, nije mi jasno šta je Đerma (čini mi se da je on bio) radio ondje a sam mu Stana bio, ne znam zašto sebičnost ali dobro dokazuju se svi. Ali definitivno najmoćnija slika Dine razbijača, pa kakav je on snagator hah nevjerovatno. Odbrana sollidna i to je to što se može zaključiti po izvještaju. Kad je sljedeća i s kim igramo?
Nego, da se vratimo Želji, nije mi jasno šta je Đerma (čini mi se da je on bio) radio ondje a sam mu Stana bio, ne znam zašto sebičnost ali dobro dokazuju se svi. Ali definitivno najmoćnija slika Dine razbijača, pa kakav je on snagator hah nevjerovatno. Odbrana sollidna i to je to što se može zaključiti po izvještaju. Kad je sljedeća i s kim igramo?
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
15-og protiv danaca, pa protiv ukrainaca za para dana.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- GoodisonPark
- Kontakt:
Piši ti svoj lični stav tristo puta to mene ne zanima ali ne pokušavaj druge ubjediti da je tvoje mišljenje koje se razlikuje od 99% drugih jedino ispravno, nije niti će ikada biti. Kada je Željo u pitanju kopaš i rukama i nogama da nađeš ili izmisliš i napišeš nešto negativno a onda odjednom ti fol realan kada je današnji stream u pitanju.amazon je napisao/la:GoodisonPark je napisao/la:Ne treba ih stavljati na ignore, treba ih s'noge na nogu izbaciti sa teme. Amazon dočekao 5 minuta i opet stara priča naravno bez pokrića, a ovaj novi bajro je ubačeni element samo je pitanje od koga, ali je tu u cilju syebavanja bilo kakve normalne diskusije.
Sta sam bolan docekao jadan ne bio? Nisam napisao tri posta za sprdanciju koja se vodi na temi a Zeljo igra prijateljsku utakmicu. Ako seres nesto onda to argumentuj a nemoj samo bezveze pisati da bi napisao nesto.
Grbavica prazna skoro dvije godine a sad fol hoce da gledaju i prijateljske. Do prije par godina gostujuce tekme se pratile na radiu, a sad bi svi gledali prijateljske. Hebe se meni sto oni prenose Sarajevo, a ne Zelju. Kad pocne sezona fino pratit Zelju, a ljudima hvala sto su prenosli ono iz Hercegovine.
Nego da ti budes in da napises aldin jer ce te voljeti na forumu ili sta ti je vec cilj. .....i tebe i aldina
Edit:Jest, nemam drugog posla nego u ist vrijeme pisati s vasih 10 zamisljeni acc, veca budala sto vam odgovaram
Nije problem što se utakmica nije prenosila jer smo navikli na te stvari, problem su bile okolnosti zbog kojih nije bilo streama i diskusija se vodila baš zbog toga.
Ovo psovanje je znak da si već pomalo otišao na živcima, jbg znam nije ti lako ali redovna terapija će pomoći..
ipak ignore

Bajro

povratak otpisanih!
Bogami je sve tanko mnogi hvale odbranu ali su imali kardinalnih gresaka osim Kosorica koji je uvijek na nivouBHDragons je napisao/la:Znamo svi da nisu dužni prenositi, ali spominjati nečiju upravu u onakvom kontekstu, krajnje neprofesionalno.
Ako se ne varam, decko koji dohvaca loptu i vidi se tu na klipu je onaj koji ce nam iduci vjerovatno donijeti velike pare od transfera.rodrigo87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
svaniii![]()

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ovaj decko: DooVe ima neke informacije o zelji, javite mu se na pp. Nije za javnost.
- amazon
- Kontakt:
O cemu ti pises ja mislim da ni ti sam ne znas. Argumentuj stvari ako ulazis u diskusiju koja je nepotrebna a pri tom izmisljas neke gluposti koje nemaju veze s mozgom.GoodisonPark je napisao/la:Piši ti svoj lični stav tristo puta to mene ne zanima ali ne pokušavaj druge ubjediti da je tvoje mišljenje koje se razlikuje od 99% drugih jedino ispravno, nije niti će ikada biti. Kada je Željo u pitanju kopaš i rukama i nogama da nađeš ili izmisliš i napišeš nešto negativno a onda odjednom ti fol realan kada je današnji stream u pitanju.amazon je napisao/la:GoodisonPark je napisao/la:Ne treba ih stavljati na ignore, treba ih s'noge na nogu izbaciti sa teme. Amazon dočekao 5 minuta i opet stara priča naravno bez pokrića, a ovaj novi bajro je ubačeni element samo je pitanje od koga, ali je tu u cilju syebavanja bilo kakve normalne diskusije.
Sta sam bolan docekao jadan ne bio? Nisam napisao tri posta za sprdanciju koja se vodi na temi a Zeljo igra prijateljsku utakmicu. Ako seres nesto onda to argumentuj a nemoj samo bezveze pisati da bi napisao nesto.
Grbavica prazna skoro dvije godine a sad fol hoce da gledaju i prijateljske. Do prije par godina gostujuce tekme se pratile na radiu, a sad bi svi gledali prijateljske. Hebe se meni sto oni prenose Sarajevo, a ne Zelju. Kad pocne sezona fino pratit Zelju, a ljudima hvala sto su prenosli ono iz Hercegovine.
Nego da ti budes in da napises aldin jer ce te voljeti na forumu ili sta ti je vec cilj. .....i tebe i aldina
Edit:Jest, nemam drugog posla nego u ist vrijeme pisati s vasih 10 zamisljeni acc, veca budala sto vam odgovaram
Nije problem što se utakmica nije prenosila jer smo navikli na te stvari, problem su bile okolnosti zbog kojih nije bilo streama i diskusija se vodila baš zbog toga.
Ovo psovanje je znak da si već pomalo otišao na živcima, jbg znam nije ti lako ali redovna terapija će pomoći..
ipak ignore![]()
Bajro
O kakvim ti okolnostima pises ako su ljudi fino rekli da su radili stream vec i da gledanost nije bila kakva, a da je sad Sarajevo platilo nesto a mi nismo. Sta je tu problem? O kakvim tim stvarma pises, jel ti placas pretplatu sportsport da bi mogao gledati Zelju ne placas. Dajes im klik kao svim ostalim portalima, ako ti se ne svida ne ulazis.
Sta ja treba da ulazim u licne okrsaje s nekim, izmisljam gluposti da ne bi bio aldin ili neko deseti.
Ponovit po 100 put pola vas na forumu nema clanske na utakmice idete svake prestupne ali ste prvi da pljujete. Predlazem ti da preskocis moje postove ako ti se ne svida ali ako citiras onda to argumentuj a nemoj pisati gluposti po drugi put ti kazem..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Brišeš postove i sa opštih diskusija.
Ontopic: Hoće li se Dado oporaviti do početka proljetnog dijela?
Na zvaničnoj piše mjesec dana od 28.1
Ontopic: Hoće li se Dado oporaviti do početka proljetnog dijela?
Na zvaničnoj piše mjesec dana od 28.1

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Pisao sam neki dan o tome kako bi trebalo unaprijediti neke stvari vezano za zvanicnu internet stranicu i tom se prilikom obratio ipetu
(nadam se da je procitao, ako nije opet ga molim da procita). Vidio sam da je vecina ljudi koja je to komentarisala rekla da to ima
smisla.
Sada bih se osvrnuo na kompletan dojam koji mi kao klub ostavljamo na internetu opcenito. Ponukan ovom
besmislenom raspravom sa administratorima ovog foruma, zelim odmah reci da mene (ne)profesionalizam i (ne)pristrasnost ss.ba apsolutno
ne interesuje dok mi je do profesijonalizma i samog imidza F.K.Zeljeznicar na internetu stalo kao do mog licnog interesa.
Ne bi se smijeli dovoditi u ovakvu situaciju da ovisimo o tome je li neko stigao na vrijeme na utakmicu,da li je otkupio prava,
je li mu cejf ili nije prenositi istu, ili sta vec,a da to toga ne dolazi klub treba obratiti paznju na takve stvari. Da se razumijemo
prenos ovakvih utakmica nije nikakva obaveza kluba ili bilo koga ali pokazuje profesionalizam i sam odnos prema navijacima. Ja bih
bio najsretniji kad bi klub bio u mogucnosti da bira da li da prenosi ili da proda pravo na ovakve utakmice.
Kad sam vec poceo pisati da probam pojasniti jos neke stvari koje bi bilo jako korisno da se urade tj. ja bih ih volio vidjeti.
Prosli put sam zaboravio napisati cinjenicu da zvanicnu stranicu nije moguce ucitati na engleskom jeziku a to je jeko vazno,navesti cu
zasto: svi bi voljeli da imamo neke poslovne partnere koji su izvan granica BiH, da nam budu sponzori ili investitori. Ja ne znam
da li je kome iz inostranstva i nudjeno takvo sto,ali ako jeste ili ako bude vjerujte prva stvar na koju ce taj isti investiror otici
je zvanicna stranica i zvanicni profili na drustvenim mrezama. Ako mu se ponuda i ideja ucine interesantnom.
Pa je stoga bitno da ta stranica bude maksimalno privlacna i profesionalna.Da postoje stvari o kojima sam pisao prosli put,da se na kraju
krajeva neko ko nema veze o Zelji ima gdje zadrzati duze od 60 sekundi,da mozda neko ko je bio neopredjeljen na osnovu ponudjenog
prelomi i pocne navijati za klub.
Klub posjeduje neke zvanicne naloge na nekim drustvenim mrezama,ali
osim one na fb niti jedna nije verifikovana od strane tih mreza. Neko ce reci fb je najvazniji, vjerovatno sa punim pravom, ali
ostale mreze kao sto je twiter i yt i dr. su kod takvih ljudi jednako vazni i jednako se gledaju.Ako je za verifikaciju tih profila
potrebno povecati broj pretplatnika treba se malo potruditi oko toga.Npr. zamoliti Dzeku da nesto retvituje imas novih 100 pratioca,
zamoliti Aldina sa ovog foruma on ce sam napraviti 50 naloga(hahaha), salim se malo. Mada ne vjerujem da je to uslov cini mi se da je
tviter Amera Delica tenisera bio verifikovan kad je imao oko 2500 pratoca.
Sto se yt tice svaka cast 1921.tv, ali zvanicni profil na yt nije nista objavio sedam mjeseci. Jeli to neko zaboravio sifru, jeli
1921.tv zvanicni klupski profi? Treba to razjasniti verifikovati oba ako su oba klupska i reci koji je za sto namjenjen. EvO npr. ovakve
utakmice prenositi na jednom profilu i stavljati cijele snimke nekih vaznih utkmica itd, a 1921.tv nek radi sta radi sada ako vec mora
tako. Vjerujte mi ljudi sve drugacije gledaju kada ima ona kvacica. Cini mi se da za obicne kanale na yt za kvacicu potrebno 100 000
subskrajbera ali mislim da i tu postoje neke finte kada su u pitanju klubovi i neke poznate firme i osobe pa ne treba toliko. Ako neko
pouzdano zna volio bih da mi objasni.
Opet cu ponoviti ne kritikujem nikoga,vec bih samo volio da se radi onako kako dolikuje velicini kluba.A takav trud i rad ma koliko se
cinio uzaludnim nekome i pak se nakraju visestruko isplati.
(nadam se da je procitao, ako nije opet ga molim da procita). Vidio sam da je vecina ljudi koja je to komentarisala rekla da to ima
smisla.
Sada bih se osvrnuo na kompletan dojam koji mi kao klub ostavljamo na internetu opcenito. Ponukan ovom
besmislenom raspravom sa administratorima ovog foruma, zelim odmah reci da mene (ne)profesionalizam i (ne)pristrasnost ss.ba apsolutno
ne interesuje dok mi je do profesijonalizma i samog imidza F.K.Zeljeznicar na internetu stalo kao do mog licnog interesa.
Ne bi se smijeli dovoditi u ovakvu situaciju da ovisimo o tome je li neko stigao na vrijeme na utakmicu,da li je otkupio prava,
je li mu cejf ili nije prenositi istu, ili sta vec,a da to toga ne dolazi klub treba obratiti paznju na takve stvari. Da se razumijemo
prenos ovakvih utakmica nije nikakva obaveza kluba ili bilo koga ali pokazuje profesionalizam i sam odnos prema navijacima. Ja bih
bio najsretniji kad bi klub bio u mogucnosti da bira da li da prenosi ili da proda pravo na ovakve utakmice.
Kad sam vec poceo pisati da probam pojasniti jos neke stvari koje bi bilo jako korisno da se urade tj. ja bih ih volio vidjeti.
Prosli put sam zaboravio napisati cinjenicu da zvanicnu stranicu nije moguce ucitati na engleskom jeziku a to je jeko vazno,navesti cu
zasto: svi bi voljeli da imamo neke poslovne partnere koji su izvan granica BiH, da nam budu sponzori ili investitori. Ja ne znam
da li je kome iz inostranstva i nudjeno takvo sto,ali ako jeste ili ako bude vjerujte prva stvar na koju ce taj isti investiror otici
je zvanicna stranica i zvanicni profili na drustvenim mrezama. Ako mu se ponuda i ideja ucine interesantnom.
Pa je stoga bitno da ta stranica bude maksimalno privlacna i profesionalna.Da postoje stvari o kojima sam pisao prosli put,da se na kraju
krajeva neko ko nema veze o Zelji ima gdje zadrzati duze od 60 sekundi,da mozda neko ko je bio neopredjeljen na osnovu ponudjenog
prelomi i pocne navijati za klub.
Klub posjeduje neke zvanicne naloge na nekim drustvenim mrezama,ali
osim one na fb niti jedna nije verifikovana od strane tih mreza. Neko ce reci fb je najvazniji, vjerovatno sa punim pravom, ali
ostale mreze kao sto je twiter i yt i dr. su kod takvih ljudi jednako vazni i jednako se gledaju.Ako je za verifikaciju tih profila
potrebno povecati broj pretplatnika treba se malo potruditi oko toga.Npr. zamoliti Dzeku da nesto retvituje imas novih 100 pratioca,
zamoliti Aldina sa ovog foruma on ce sam napraviti 50 naloga(hahaha), salim se malo. Mada ne vjerujem da je to uslov cini mi se da je
tviter Amera Delica tenisera bio verifikovan kad je imao oko 2500 pratoca.
Sto se yt tice svaka cast 1921.tv, ali zvanicni profil na yt nije nista objavio sedam mjeseci. Jeli to neko zaboravio sifru, jeli
1921.tv zvanicni klupski profi? Treba to razjasniti verifikovati oba ako su oba klupska i reci koji je za sto namjenjen. EvO npr. ovakve
utakmice prenositi na jednom profilu i stavljati cijele snimke nekih vaznih utkmica itd, a 1921.tv nek radi sta radi sada ako vec mora
tako. Vjerujte mi ljudi sve drugacije gledaju kada ima ona kvacica. Cini mi se da za obicne kanale na yt za kvacicu potrebno 100 000
subskrajbera ali mislim da i tu postoje neke finte kada su u pitanju klubovi i neke poznate firme i osobe pa ne treba toliko. Ako neko
pouzdano zna volio bih da mi objasni.
Opet cu ponoviti ne kritikujem nikoga,vec bih samo volio da se radi onako kako dolikuje velicini kluba.A takav trud i rad ma koliko se
cinio uzaludnim nekome i pak se nakraju visestruko isplati.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Borbeni desni bek Plavih, Siniša Stevanović, utakmicu sa DAC-om je napustio nakon 35. minuta zbog povrede. Na sreću, ne radi se o ozbiljnijoj povredi, te će Siniša nastaviti sa treninzima.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
1921 nije zvanicno od klubaa
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Nekoliko strana unazad na vatru prosuli benzin, ova prepirka oko streama sa adminom, pa koji klub daje pare i finasira portal, putovanja, ko u cije ime pise po forumu, međusobne optuzbe i pitanja....itd. ukaljali temu samo tako.
Najgore suto se 2-3 dana po temi kupe tek registrovane osobe, koje pisu gluposti, huskaju, dizu tenzije. Njih 3-4 jedno drugo podrzavaju, pisu apsolutne gluposti, temu truju do propasti.

Najgore suto se 2-3 dana po temi kupe tek registrovane osobe, koje pisu gluposti, huskaju, dizu tenzije. Njih 3-4 jedno drugo podrzavaju, pisu apsolutne gluposti, temu truju do propasti.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
joj koliko price oko prenosa j.ebene pripremne utakmice....
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- amazon
- Kontakt:
Meni Djermanovic izgleda bolje od Lendrica ali je brate sebican samo tako...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
[youtube][/youtube]
Hrabro plavi sravnite sve
nek' se zna ko prvi je
šampiona slavu brani
Grbavicu slavite

Hrabro plavi sravnite sve
nek' se zna ko prvi je
šampiona slavu brani
Grbavicu slavite

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Svakako je i ovaj portal mnogo izgubio otkad su otisla dva najbolja novinaraFKZ1921 je napisao/la:Javno objavljivanje dokumenta koji bi trebao da bude dio poslovnog odnosa i poslovne tajne,ne ide zajedno s necim sto se zove partnerstvo.aleksandar_veliki je napisao/la:Za partnerstvo su potrebne dvije stranebagrcavi je napisao/la:Pa mogo si ostaviti onaj zadnji pasus, vidio si da je u duhu pomirenja i partnerskog odnosa..
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- amazon
- Kontakt:
Tamo ce pisati a ovdje ce pratiti prijateljske tekstualno a mozda ponekad i video...To su prava raja 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.