BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Fakat, ovaj nema pojma...ako ovo ne uzme....e onda jbg druže sudija...........
Toliko je interesantno da sam iz radoznalosti prebacio na futsal izmedju Spanije i Kazahstana! 
@unoff, dobra ti ova stranica pravo, jel se ovdje uvijek ovako besplatno moze gledati sve vrste sportova?
@unoff, dobra ti ova stranica pravo, jel se ovdje uvijek ovako besplatno moze gledati sve vrste sportova?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
I Berankisa sudije yebu pa covjek suti, a ne ovaj nas hajvan, samo prica, napravi viner jedan pa onda nesto pricaj
M.Delac 2
Meni zanimljivi ovi cyber sportovi hahahahaEffenberg je napisao/la:Toliko je interesantno da sam iz radoznalosti prebacio na futsal izmedju Spanije i Kazahstana!
FK Sarajevo !
Effenberg je napisao/la:Toliko je interesantno da sam iz radoznalosti prebacio na futsal izmedju Spanije i Kazahstana!
Ovo je najljepši mogući tenis što se može igrati. Šta je onda tebi interesantno?
svak te **** sta odmahujes glavom igraj suti
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Može sve, imaju i e-sportovi, nba, pes, kanter i tako to.Effenberg je napisao/la:Toliko je interesantno da sam iz radoznalosti prebacio na futsal izmedju Spanije i Kazahstana!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
a jbte tito, imao si 7-8 brejk lopti....koliko ti treba....sutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i igraj.....ko da je u kukuruz ligi u fudbalu....ccccccccccccccccccc
Bravo ricards ko **** ovu budalu samo ga puni
40-15 i opet brejk...cccccccccccccccccccccccccccc....sta mi gledamo....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gotov set. Nema od ovog ništa. Spremat se za naredni turnir.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bolje je kad negledam .
Hvala ti za ovo dje cuo i ne cuo, dzabe se yebem po batmanstreamu i po kodiju skidaj ovaj add on onaj add on, a ovdje sve dzaba, a ne moras se ni kladit. Ma izmislice oni da ti dodju igraci u kucu igrati, samo da se kladis heheeheh.Unofficialpage je napisao/la:Može sve, imaju i e-sportovi, nba, pes, kanter i tako to.Effenberg je napisao/la:Toliko je interesantno da sam iz radoznalosti prebacio na futsal izmedju Spanije i Kazahstana!
@unoff, dobra ti ova stranica pravo, jel se ovdje uvijek ovako besplatno moze gledati sve vrste sportova?Sve je besplatno.
Coronados de gloria vivamos,
Pa ne igra se jedan set, ovaj pali tek nakon 45 minuta igreUnofficialpage je napisao/la:Gotov set. Nema od ovog ništa. Spremat se za naredni turnir.
M.Delac 2
Malo bolja serva I bio bi lako u top 50 davno .
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema ovdje paljenja, akumulator rikno, treba novi kupit. Realno, nema on šta tražit u dvorani.FKS1946 je napisao/la:Pa ne igra se jedan set, ovaj pali tek nakon 45 minuta igreUnofficialpage je napisao/la:Gotov set. Nema od ovog ništa. Spremat se za naredni turnir.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Čudan karakter skroz, al baš.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Smijesne sudije, zvrljaju, haman po praznoj sali, aut 20 cm ne sude hahaha, odrona od turnira....a tek sala....
Samo polahko, na klemama je trenutnoUnofficialpage je napisao/la:Nema ovdje paljenja, akumulator rikno, treba novi kupit. Realno, nema on šta tražit u dvorani.
M.Delac 2
Treba dodat kiseline.FKS1946 je napisao/la:Samo polahko, na klemama je trenutnoUnofficialpage je napisao/la:Nema ovdje paljenja, akumulator rikno, treba novi kupit. Realno, nema on šta tražit u dvorani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.