BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Zasto ne napusti, zasto ne napravi skandal?
Da je nekako do tb, a onda zapeti svim silama
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Mirza dobi 1.set
Sta je ovo, kakvo je ovo klanje
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
10. ili 12. gem ispusta servu, zapamtite, volio bi da me razuvjeri. Ali ovo je farsa, nebitno ko prodje dalje. Nesto s ovim mecom nije uredu.
Vise je nego ocigledno.
Vise je nego ocigledno.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Sudiju bacit u minsko polje....Prije jedno godinu i kusur na ovom portalu klip sa tekme 2 liga TK, VICE LIK IZ PUBLIKE SUDIJI...BACITE GA U MINSKO POLJE...nAJJACI SVEGA MI
Gotovo je .
Ovo je sramota, pa ovo je atp
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Nazalost. Vec 10. game 2. seta gubi, znalo se ko ce dalje, ne mozes tu nista kad je tako aranzirano.
Coronados de gloria vivamos,
Druže uživaj u tenisu, imaju druge teme za štimanje i kladionicu.Effenberg je napisao/la:10. ili 12. gem ispusta servu, zapamtite, volio bi da me razuvjeri. Ali ovo je farsa, nebitno ko prodje dalje. Nesto s ovim mecom nije uredu.
Vise je nego ocigledno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
To vama cudno sto smo mi Bosanci pokradeni?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
sta mi gledamo....**** nas onaj ko dosad nije...jbs patriotizam....samo Tuka Amel
Bruka i sramota, od organizacije, preko sudjenja do igre.
GLatko gubi servis I pati se .Bije je ga Berankis svaki put bilo namjesteno ili ne .
Aldin bi obojicu prosuo ko rizu
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Tako mu i treba kad pored zemlje ide igrati indoor turnire.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Ajde sudjenje na stranu, al ovako losa organizacija jednog ATP turnira je porazavajuce za Amere. Pa pogledaj kameru samo, pa nigdje zive duse na terenu, sudije ocajne, skupljaci loptica ne znaju jesul posli ili dosli. Sramota majke mi, pola Challengera je bolje organizovano od ovog fol ATP 250 turnira. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Peti ATP turnir ove godine, četvrti put ispada u drugom kolu od objektivno boljih igrača. Dobro je, obzirom da se radi o tvrdoj podlozi ovim rezultatima moramo biti zadovoljni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvo i prvo ocajna igra , drugo ocajno sudjenje trece berankisa na hardu nece dobit do kraja karijere. Ocajan pristup mecu bez trunke htijenja da nesto uradi bez trunke koncentrace bez ijednog pametnog poteza u pravom trenutku to je sasvim dovoljno da izgubi i od profesora tenisa kao sto je vec znao a kamoli od berankisa. Ovim porazom je sebi zagorcao zivot ali sam je htio... Slj sedmice ispada iz top 100 ne vjerujem da ce sreca pogledati tri puta za redom da dobije nekog protivnika po mjeri u prvom kolu cak i prolazak u prvom kolu ga ne ostavlja u top 100. Onda je to vec problem jer nece moci upasti na 250 ke na sljaci , ne bi me iznenadilo jer on i njegov tim su znali donositi debilne odluke da onda odigra neke CH na sljaci. Ovakvi porazi me tolko izbace iz takta da ga nikad vise ne bi gledao... Ono sto me nervira je to sto je ovo totalno glup potez sad igrati kvalifikacije za MD na sljaci u jeku sezone za istu zar nije bilo bolje to sad odradit .
@virtu4l nije to uopce los rezultat ali znao je da brani 150 bodova u ovom mjesecu bolje da je igrao kvalifikacije sada nego da pred RG... A mogao je u martu ici na hard ako mu je volja da se uci igrat na njemu.
@virtu4l nije to uopce los rezultat ali znao je da brani 150 bodova u ovom mjesecu bolje da je igrao kvalifikacije sada nego da pred RG... A mogao je u martu ici na hard ako mu je volja da se uci igrat na njemu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš tako, ruku na srce i Veselog i Smyczeka je dobio jer su vrlo loše odigrali. Ne znam kome i ćemu se ovdje dokazuje. Daj čovjeće igraj šljaku koji se đavo ovdje zamaraš, trošiš đaba i snagu i vrijeme i bodove i sve a ne možeš tu ništa. Jedan Ferrer preskače ATP 500 i ode igrat šljaku jer zna gdje može nešto napravit za razliku od našeg Damira.AnkleBreaker je napisao/la:Tako mu i treba kad pored zemlje ide igrati indoor turnire.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.