Milina jaranepinoglavi je napisao/la:Nista, valja nam pravo zakuhatiMCMLXVII je napisao/la:Ostali smo mi i Fukare
Vidim ja da ne smrdi nista kad sam se prijavio na forum veceras

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Milina jaranepinoglavi je napisao/la:Nista, valja nam pravo zakuhatiMCMLXVII je napisao/la:Ostali smo mi i Fukare
Pa to sve nasi momci drze, ima i naspinoglavi je napisao/la:Nista, valja nam pravo zakuhatiMCMLXVII je napisao/la:Ostali smo mi i Fukare
Odma klizeci sa dvije nogecrozzer je napisao/la:hilmo je napisao/la:Istok bolje navija od sjeveraEvolution87 je napisao/la:Sad cemo se prepucavati sami sa sobom
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk![]()
Joj Hilmo![]()
Psovanje Natase kad je bio pomocni u Lukavicipinoglavi je napisao/la:Nemojte da nam ovo ugase.
Ajmo malo, sta ste Valjicu kao poklon spremili za ovu polusezonu?
pinoglavi je napisao/la:Nemojte da nam ovo ugase.
Mi necemo nikad na onaj forum jer imaju smajli koji drzi trofej, admini nas ismijavaju
Evolution87 je napisao/la:Jel ovo košpičići nisu jos skontali ko stoji iza foruma na koji su se preselili?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zipa ovog bolidaRodom s mejtaša je napisao/la:Samo da se javim. Ne mogu vam opisati kokiko sam sretan da se skupljamo ovdje. Konačno da se kutarišemo one pitarske gamadi.
previse se ti brines za nas..MosaaRajvosa je napisao/la:**** njih ova uprava "intelekualaca" gore nego nas Zijad Blekić! Kako su ih jeftino pokupovali. Ako im se rezultati ne poklope, ako ne izadju u Evropu, slijedi prizemljenje..
Samo mi je smijesno kako oni sve, od ponude za dulju, renoviranja grbavice, dovodjenja "velikih" igraca itd.. slijepo i hlaaadno popuše..al ovu današlju ofirazu uprave...znaci no comment...i dzaba, opet oni njih brane
Bolje da ja napisem prije nego vi to profuratejoker90 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Nemojte da nam ovo ugase.
Mi necemo nikad na onaj forum jer imaju smajli koji drzi trofej, admini nas ismijavajuPrejako!!
Polako, da se malo osile pa ce skontatiEvolution87 je napisao/la:Jel ovo košpičići nisu jos skontali ko stoji iza foruma na koji su se preselili?
Nista, ako nas sutra Astana rastavi od zivota ocekujem da nas mezite odmah. I ja moram poceti da pratim ove prijateljske Slobode, da skupljam materijala.pinoglavi je napisao/la: A i nek se zakotrlja malo
pinoglavi je napisao/la:Nemojte da nam ovo ugase.
Mi necemo nikad na onaj forum jer imaju smajli koji drzi trofej, admini nas ismijavaju
Garant ti stara pelene promjenila.pinoglavi je napisao/la:Nista, valja nam pravo zakuhatiMCMLXVII je napisao/la:Ostali smo mi i Fukare
Ma to je skupina budala nazalost, kompleksasi obicniEvolution87 je napisao/la:Jel ovo košpičići nisu jos skontali ko stoji iza foruma na koji su se preselili?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.