šta im bi, ko uvrijedi princezeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:sve nam strumfete tam pobjegleChinaglia je napisao/la:AdmirLav jedini forumaš koji je regan tamo na onom forumu![]()
to care, diskutuj sam sa sobom
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
osjecaju se zapostavljeno, nije im ss.ba stream iz Antalije radio .. treba kakvu parolu podrske napravitChinaglia je napisao/la:šta im bi, ko uvrijedi princezeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:sve nam strumfete tam pobjegleChinaglia je napisao/la:AdmirLav jedini forumaš koji je regan tamo na onom forumu![]()
to care, diskutuj sam sa sobom
hahah, sad se sjeti, zaboravio sam napisat' ranije
tamo na Faceu na stranici BHT Premijer Liga, objavili hotel u kome će odsjesti igrači Želješčar, kada dole Husara piše kako su Sloboda i Mladost u boljem hotelu, a Sarajevo u najboljem

oplakao sam, jeste delegat', kako mu ne dosadi

tamo na Faceu na stranici BHT Premijer Liga, objavili hotel u kome će odsjesti igrači Želješčar, kada dole Husara piše kako su Sloboda i Mladost u boljem hotelu, a Sarajevo u najboljem
oplakao sam, jeste delegat', kako mu ne dosadi
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nisam bas u toku al de ne j e b i t e me da su stumfete otisle sa foruma zbog toga sto im ss nije zavrsio stream PRIJATELJSKE PRIPREMNE UTAKMICE...jel stvarno ovo razlog il neka fora...neko ozbiljan da odgovori
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
i on ko fudbaleri...tempira formu za sami start prvenstvaaleksandar_veliki je napisao/la:Nedostaje predsjednik, ali doci ce u pravo vrijemestaragarda je napisao/la:24.februar ako se sta ne promjenialeksandar_veliki je napisao/la:Kad Azmir dolazi ili je vec stigao?.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
samo im malo prelistaj temu .. jos ova izjava aleksandrastaragarda je napisao/la:nisam bas u toku al de ne j e b i t e me da su stumfete otisle sa foruma zbog toga sto im ss nije zavrsio stream PRIJATELJSKE PRIPREMNE UTAKMICE...jel stvarno ovo razlog il neka fora...neko ozbiljan da odgovori
aleksandar_veliki je napisao/la:Ako su se svi navijaci Zelje nakacili na stream, onda ih je jako malo, vjeruj mi...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
plaaaaaaaaaaacemNAJGORA_BAGRA je napisao/la:samo im malo prelistaj temu .. jos ova izjava aleksandrastaragarda je napisao/la:nisam bas u toku al de ne j e b i t e me da su stumfete otisle sa foruma zbog toga sto im ss nije zavrsio stream PRIJATELJSKE PRIPREMNE UTAKMICE...jel stvarno ovo razlog il neka fora...neko ozbiljan da odgovori![]()
![]()
aleksandar_veliki je napisao/la:Ako su se svi navijaci Zelje nakacili na stream, onda ih je jako malo, vjeruj mi...
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ne znam jel bilo ovdje, ali izvjestaj sa utakmice protiv Tobola
Samo AdmirLav 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
jeste AdmirLavAgamemnon je napisao/la:Jel ko od nasih tamo
veliki Aleksandre, banuješ li raju koja ode na onaj forum, to jeste, smije li se pisat' na oba foruma, čisto da znam kako stvari stojealeksandar_veliki je napisao/la:Kad Azmir dolazi ili je vec stigao?
nisi mi konkretno odgovorio, ali slutim da ne ide na dobroaleksandar_veliki je napisao/la:Dobra, dobra, mozes i do klixa navratitiChinaglia je napisao/la:veliki Aleksandre, banuješ li raju koja ode na onaj forum, to jeste, smije li se pisat' na oba foruma, čisto da znam kako stvari stojealeksandar_veliki je napisao/la:Kad Azmir dolazi ili je vec stigao?.
eto, drugovi moji, vidite kakav je ovaj Aco (sve kontam dobar insan
), nemojte se ragat' na onaj forum, inače banana
računajte da je AdmirLav već banovan, a ionako je ovdje napisao 30 postova za 6 godina, a tamo se kao regao 
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
treba unaprijed zaprijetiti, ako ne bude streama za nas, napustamo

de pitaj Acu hoće li biti streamaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:treba unaprijed zaprijetiti, ako ne bude streama za nas, napustamo![]()
pitao bih ga ja, ali bojim se da ga ne naljutim, imam osjećaj da sam na tankom ledu
Aco ako ne bude strima, i mi navijaci Slobode odlazimo dalje eto cisto da znas 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Šta si navalio na mene ? Jel trebam imati par hiljada spam postova pa da bi bio kao ok forumas?Chinaglia je napisao/la:eto, drugovi moji, vidite kakav je ovaj Aco (sve kontam dobar insan), nemojte se ragat' na onaj forum, inače banana
računajte da je AdmirLav već banovan, a ionako je ovdje napisao 30 postova za 6 godina, a tamo se kao regao
Sloboda je cijeli život moj !
Ljudi su nas ubili po desnoj strani, a odbrana nam je smušena čudo jedno. Čini mi se da je sa Škahićem u postavi to bilo sigurnije nekako, jer mi Mehmedagić djeluje sporo i tromo.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.