Krleža haj s rajom,pozvan si.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
bagrcavi je napisao/la:Garant ti stara pelene promjenila.pinoglavi je napisao/la:Nista, valja nam pravo zakuhatiMCMLXVII je napisao/la:Ostali smo mi i Fukare
Vidim ja da ne smrdi nista kad sam se prijavio na forum veceras
Eto rule papak sad možeš lagat komotno, neće htjeti niko da te ispravlja. Pa ti ponavljaj dok raja ne povjeruje u tvoje nebuloze.
Care, ja koliko znam, Zeljo je ove sezone zaradio oko milion KM od evropskih tekmi, a sada smo prodali Amira za identicnu cifru. Zasto slijedi prizemljenje ako ne izadjemo u Evropu? Fkt ste presmijesni vi pitari, ovaj Rule, evolution i slicni, pogotovo.MosaaRajvosa je napisao/la:**** njih ova uprava "intelekualaca" gore nego nas Zijad Blekić! Kako su ih jeftino pokupovali. Ako im se rezultati ne poklope, ako ne izadju u Evropu, slijedi prizemljenje..
Samo mi je smijesno kako oni sve, od ponude za dulju, renoviranja grbavice, dovodjenja "velikih" igraca itd.. slijepo i hlaaadno popuše..al ovu današlju ofirazu uprave...znaci no comment...i dzaba, opet oni njih brane
a na koji smo se preselili forum papcicu i ko stoji iza njega prosvijetli nas.Evolution87 je napisao/la:Jel ovo košpičići nisu jos skontali ko stoji iza foruma na koji su se preselili?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sta da lazem? Da niste duzni nikome? Da vam cvjetaju ruze? Da je fakat ozbiljna ponuda bila za Duljevica, da vam pola uprave pise ovdje, da molite novinare i admine da se prljavi ves iz kluba na izbaca vani? Sve lazem. Sreca pa covjek nece da postavi sve, mislim da bi vam automatski pola uprave dalo otkaze a ovaj ostatak izvrsio harakiri. Ja nemam dokaze potkrijepljene vasim potpisima, ljudi odavde imaju.bagrcavi je napisao/la:Garant ti stara pelene promjenila.pinoglavi je napisao/la:Nista, valja nam pravo zakuhatiMCMLXVII je napisao/la:Ostali smo mi i Fukare
Vidim ja da ne smrdi nista kad sam se prijavio na forum veceras
Eto rule papak sad možeš lagat komotno, neće htjeti niko da te ispravlja. Pa ti ponavljaj dok raja ne povjeruje u tvoje nebuloze.
joj debila majko ne vjerujem majke miMCMLXVII je napisao/la:Haloo bojkotasi sta ce te vi ovdje?
amazon je napisao/la:joj debila majko ne vjerujem majke miMCMLXVII je napisao/la:Haloo bojkotasi sta ce te vi ovdje?![]()
fol otisli na drugi forum, oni ljuti
![]()
hajte i vi na taj forum, ali ostanite i ovdjeMCMLXVII je napisao/la:Zipa ovog bolidaRodom s mejtaša je napisao/la:Samo da se javim. Ne mogu vam opisati kokiko sam sretan da se skupljamo ovdje. Konačno da se kutarišemo one pitarske gamadi.
Krleza haj i ti tamo brato. Ludara oca miAgamemnon je napisao/la:Pobjegose pizdici a sezona nije ni pocela![]()
Pa sada ce i porezna ispostaviti fakturu novu,gdje cete a zeljkan i proljece nista a![]()
Eee. .picici strumfovski
kenan_tm87 je napisao/la:Care, ja koliko znam, Zeljo je ove sezone zaradio oko milion KM od evropskih tekmi, a sada smo prodali Amira za identicnu cifru. Zasto slijedi prizemljenje ako ne izadjemo u Evropu? Fkt ste presmijesni vi pitari, ovaj Rule, evolution i slicni, pogotovo.MosaaRajvosa je napisao/la:**** njih ova uprava "intelekualaca" gore nego nas Zijad Blekić! Kako su ih jeftino pokupovali. Ako im se rezultati ne poklope, ako ne izadju u Evropu, slijedi prizemljenje..
Samo mi je smijesno kako oni sve, od ponude za dulju, renoviranja grbavice, dovodjenja "velikih" igraca itd.. slijepo i hlaaadno popuše..al ovu današlju ofirazu uprave...znaci no comment...i dzaba, opet oni njih brane
Ma sve je ovo jedan veliki show vjerujamazon je napisao/la:joj debila majko ne vjerujem majke miMCMLXVII je napisao/la:Haloo bojkotasi sta ce te vi ovdje?![]()
![]()
Mejtas je najveci kloc na dunjaluku.Chinaglia je napisao/la:hajte i vi na taj forum, ali ostanite i ovdjeMCMLXVII je napisao/la:Zipa ovog bolidaRodom s mejtaša je napisao/la:Samo da se javim. Ne mogu vam opisati kokiko sam sretan da se skupljamo ovdje. Konačno da se kutarišemo one pitarske gamadi.
MCMLXVII je napisao/la:Ma sve je ovo jedan veliki show vjerujamazon je napisao/la:joj debila majko ne vjerujem majke miMCMLXVII je napisao/la:Haloo bojkotasi sta ce te vi ovdje?![]()
![]()
Eto sad si slobodan druze moj, moze tamo sad pisati sta ti je na srcu, pao je rezim Sjeverne Koreje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.