Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Niko ne spori da smo dužni. Lijepo piše i koliko. Bitno je da cifra koju si ti napisao nije tačna. Također, Željo je prošlu godinu završio u plusu od skoro dva miliona maraka, a ako dodamo Amirov transfer to izlazi na tri miliona. Znači više od polovine godišnjeg budžeta je obezbjeđeno.RuleHz je napisao/la: Sta da lazem? Da niste duzni nikome? Da vam cvjetaju ruze? Da je fakat ozbiljna ponuda bila za Duljevica, da vam pola uprave pise ovdje, da molite novinare i admine da se prljavi ves iz kluba na izbaca vani? Sve lazem. Sreca pa covjek nece da postavi sve, mislim da bi vam automatski pola uprave dalo otkaze a ovaj ostatak izvrsio harakiri. Ja nemam dokaze potkrijepljene vasim potpisima, ljudi odavde imaju.
Hajde sada leti na onaj forum. Kada skontate koje baja tama brze bolje cete se vratiti vamo.
@duska @joker, ne treba vam drugovi oni sto tamo radite
Bolje da nam se pridruze ovdjeChinaglia je napisao/la:još samo da navijači Olimpica napuste forum zbog ljutnje![]()
aahahahah koji pacenik vidi se da vam je dabic dr bio psihijatar u klubu koja demagogijaMosaaRajvosa je napisao/la:kenan_tm87 je napisao/la:Care, ja koliko znam, Zeljo je ove sezone zaradio oko milion KM od evropskih tekmi, a sada smo prodali Amira za identicnu cifru. Zasto slijedi prizemljenje ako ne izadjemo u Evropu? Fkt ste presmijesni vi pitari, ovaj Rule, evolution i slicni, pogotovo.MosaaRajvosa je napisao/la:**** njih ova uprava "intelekualaca" gore nego nas Zijad Blekić! Kako su ih jeftino pokupovali. Ako im se rezultati ne poklope, ako ne izadju u Evropu, slijedi prizemljenje..
Samo mi je smijesno kako oni sve, od ponude za dulju, renoviranja grbavice, dovodjenja "velikih" igraca itd.. slijepo i hlaaadno popuše..al ovu današlju ofirazu uprave...znaci no comment...i dzaba, opet oni njih brane
Care moj, smijesni ste vi, kako slijepo vjerujete i svrsavate na ovu upravu. Doveli vam stevanovica, popravili oronuli zapad, poslali imaginarne pare za dulju???!!! ja ne mogu da vjerujem da niko nista ne vidi.
Ali ne, mi smo smijesni cim kazemo nesto sto vam se ne svidja. Izvolite onda na svoj forum i samo raspredajte kako vam lale cvatu...
Aaaaaaaaaaaaaaa... Hahaha... Pa ne vjerujem. Ovo je 10x da mi govore taj fazon sa sjekirom,ne vjerujem. Koliko ste to napravili acc ovdje sunce vam robovlasnicko,diktatorsko. Haha...bagrcavi je napisao/la:Niko ne spori da smo dužni. Lijepo piše i koliko. Bitno je da cifra koju si ti napisao nije tačna. Također, Željo je prošlu godinu završio u plusu od skoro dva miliona maraka, a ako dodamo Amirov transfer to izlazi na tri miliona. Znači više od polovine godišnjeg budžeta je obezbjeđeno.RuleHz je napisao/la: Sta da lazem? Da niste duzni nikome? Da vam cvjetaju ruze? Da je fakat ozbiljna ponuda bila za Duljevica, da vam pola uprave pise ovdje, da molite novinare i admine da se prljavi ves iz kluba na izbaca vani? Sve lazem. Sreca pa covjek nece da postavi sve, mislim da bi vam automatski pola uprave dalo otkaze a ovaj ostatak izvrsio harakiri. Ja nemam dokaze potkrijepljene vasim potpisima, ljudi odavde imaju.
Hajde sada leti na onaj forum. Kada skontate koje baja tama brze bolje cete se vratiti vamo.
@duska @joker, ne treba vam drugovi oni sto tamo radite
Buraz ti nemaš dokaze, ti lupaš pa ako ti upali dobro i jest, ako ne upali povučeš se ko miš par dana i onda opet po starom.
U gradu Sarajevu su se uvijek navijači vašeg i našeg kluba poštovali, kvalitetno podjebavali, jer u svakom društvu i porodici je prošarano. I ti papak bi da svojim lažima mijenjaš situaciju. Kad se dođe u grad prilagodi se, ne nosi se seoska furka gašenja svjetla sjekirom i slične zajebancije.
Ma nisu oni ni svijestni gdje su poceli pisatimolotovljev je napisao/la:U njihovom slučaju, s konja na magarca.
Ma vi ste masine. Jbo one kloceve, napravili sjevernu koreju od temeBajroTM je napisao/la:Kozojebi I maslenice niste ni vi zlatni ja I aldin cemo I vas sjebati
Mala bara, mnogo krokodila.MCMLXVII je napisao/la:Ma nisu oni ni svijestni gdje su poceli pisatimolotovljev je napisao/la:U njihovom slučaju, s konja na magarca.
Admin i Aco ih provalise oni se raspalise
Niste mogli ni od 2009-2012 pa i dalje smo tu! Ko god prati forum duze vremena zna o cemu pricam. Zna se dobro koja strana drzi ovaj forum sto po meni uopste ne smeta jer ljudi su zaista #1 bez konkurencijeBajroTM je napisao/la:Kozojebi I maslenice niste ni vi zlatni ja I aldin cemo I vas sjebati
kenan_tm87 je napisao/la:Ja te nesto pitao, da odgovoris na nebulozu koju si napisao, ti o skroz desetim stvarima. Nisu doveli Stevanovica, doveli su dosta dobrih igraca jer se ekipa pravi za sljedecu sezonu, ali neki od njih ce sigurno biti i promasaj, valjda vi to najbolje znate, skrsili ste 10x vise para za vasa "pojacanja", nesto popravljaju na stadionu, sto je svakako pozitivno vise nego da ne rade nista, receno je da se budzet povecava za sve svrhe a to i pokazuju, znaci na nama je da vidimo da li su to ublehe ili ne. Raja ne misli da jesu, sad za sad, ako se pokaze suprotno, nema ni njih i eto. Uvijek nam ostaje da se stavimo na raspolaganje nekom kinezu. Vi ste smijesni jer za svaku situaciju imate nekakve svoje konstrukcije, izmisljate razne lazi, ispoljavate komplekse prema klubu koji vas ebe godinama.
Jesi vidio kad sam ih 10-11 prozvo odma nastade frka.amazon je napisao/la:storm raider je pitar ali oni glupani to nisu nikad skontali, sad ih postrojio jos ima dao da budu administratori.![]()
wobly92 je napisao/la:Zanima me dal' će tražit od onog sajta da im pusti stream od Želje, a ako im ne budu izašli u susret pa ima još foruma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.