PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la bagrcavi » 12 feb 2016, 00:34

RuleHz je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
RuleHz je napisao/la: Sta da lazem? Da niste duzni nikome? Da vam cvjetaju ruze? Da je fakat ozbiljna ponuda bila za Duljevica, da vam pola uprave pise ovdje, da molite novinare i admine da se prljavi ves iz kluba na izbaca vani? Sve lazem. Sreca pa covjek nece da postavi sve, mislim da bi vam automatski pola uprave dalo otkaze a ovaj ostatak izvrsio harakiri. Ja nemam dokaze potkrijepljene vasim potpisima, ljudi odavde imaju.

Hajde sada leti na onaj forum. Kada skontate koje baja tama brze bolje cete se vratiti vamo. ;-)

@duska @joker, ne treba vam drugovi oni sto tamo radite ;-)
Niko ne spori da smo dužni. Lijepo piše i koliko. Bitno je da cifra koju si ti napisao nije tačna. Također, Željo je prošlu godinu završio u plusu od skoro dva miliona maraka, a ako dodamo Amirov transfer to izlazi na tri miliona. Znači više od polovine godišnjeg budžeta je obezbjeđeno.
Buraz ti nemaš dokaze, ti lupaš pa ako ti upali dobro i jest, ako ne upali povučeš se ko miš par dana i onda opet po starom.

U gradu Sarajevu su se uvijek navijači vašeg i našeg kluba poštovali, kvalitetno podjebavali, jer u svakom društvu i porodici je prošarano. I ti papak bi da svojim lažima mijenjaš situaciju. Kad se dođe u grad prilagodi se, ne nosi se seoska furka gašenja svjetla sjekirom i slične zajebancije.
Aaaaaaaaaaaaaaa... Hahaha... Pa ne vjerujem. Ovo je 10x da mi govore taj fazon sa sjekirom,ne vjerujem. Koliko ste to napravili acc ovdje sunce vam robovlasnicko,diktatorsko. Haha...
Gotovo bagavi klocu, diktatura vam je pala... Zivis u oblacima mala. Pozdravi storma i mejtasa,pileta,supera, glavne glabatore ss.ba foruma.

Eto vas ovamo prije nego sto mislis. Cmoka :-*
Standardno tvoje, na argumente počneš valjati gluposti. Pa ako ti neko deset puta ponovi to isto, vjerovatno i jesi takav, to jest ljakse.
Nemoj mi tih pede.rluka molim te. Ako je to kod tebe u selu in, nemoj ovdje prosipati živ bio.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 12 feb 2016, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 12 feb 2016, 00:34

bajrice nas mali pozdravi mirsadu, morat cu te prijaviti da krades opet njen comp. U zemberek ti **** kad vidim da je aldin dobio pojacanje u smislu ronalda, odma mi slabo dode. Ti I aldin na sjever pa tamo osini po prasini.
Evo joker inace malac kojeg ko kondukter ponistim ce da vam bude vodic.
aldine ako navijas za Želju a ovako pises nek te stid bude.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 feb 2016, 00:35

RuleHz je napisao/la:Svasta sam u zivotu vidio. Radio sa svakakvim ljudima, ali prvi put sam dosao u ovu situaciju da vidim kako ljudi iz uprave jednog kluba i ljudi bliski istima pisu po forumu da bi zapravo predstavili da oni rade dobar posao. Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem.

Kako sam prilicno dugo na forumu uspio sam da primijetim kao i neki moji prijatelji sa foruma da su uspjeli da naprave totalnu anarhiju na svom PDFu. Svako ko bi imao drugacije misljenje od nacina kakvim razmisljaju ljudi iz uprave bio bi izblamiran, otjeran. Uvijek bi dobivali kartu u jednom smjeru od pileta,supera,tm1921,danan i ostalih.
Jednom rijecju svi koji su drugacije razmisljali bili su aldin. Presedan u dosadasnjem BH sportu su napravili definitivno.
Za ovo treba odati respekt adminimi i aci jer ne daju da se igra sa imenom ss.ba i otvoreno rekli ko sve pise na ovom forumu, sta se sve zataskava radi mira u kuci kluba g.dina Misimovica.

Mislim da ce im kamata od 7% biti najmanji problem s obzirom sta im vec sada rade od kluba i koliko ih blamiraju. Jos jednom adminima svaka cast sto su se udostojili prozvati bagru koja je uvela diktaturu na pdfu Zeljeznicara.

Zijad Blekic je mala maca sta ce da bude sa vama. A da ne pricam sta ce se desiti sa ukoliko se ne ode u evropu i kakvi ce onda dugovi da stisnu kada Misimovic zatrazi povrat pozajmica i kamatu.

Ukupan dug od 4 500 000KM su zataskali maestralno tj upakovali sa pricom pileta i ostalih da je to famozno.
Zahvaljujem se Bogu sto smo mi navijaci Sarajeva prema svemu kriticki nastrojeni iako nam klub funkcionise skoro pa besprijekorno. Svaka greska se prati pod lupom. A pogledajte samo istomialjenike na suprotnom pdfu.

Jednostavno, drugaciji mentalitet. Od postanka naviklo na lopovluke, kradju i sta sve ne. Hvala ti Boze sto sam Pitar.
GOLEMO :bow:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 feb 2016, 00:35

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Zanima me dal' će tražit od onog sajta da im pusti stream od Želje, a ako im ne budu izašli u susret pa ima još foruma.
slika

Valja im novi tražit. :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 feb 2016, 00:36

amazon je napisao/la:storm raider je pitar ali oni glupani to nisu nikad skontali, sad ih postrojio jos ima dao da budu administratori. :bow: :bow:
Ono je zadrti Misimovicevac. Kloc obicni. Budzetlija do budzetlije na okupu :-P
Ne znam kako im nije dosadno. A valjda im je to posao, zive jadnici od toga.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 12 feb 2016, 00:37

Krleza @Zeus na slobodinoj temi :urnebes: :urnebes: ma tako je brato :thumbup:

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 12 feb 2016, 00:38

wobly92 je napisao/la:Zanima me dal' će tražit od onog sajta da im pusti stream od Želje, a ako im ne budu izašli u susret pa ima još foruma.
slika
Znaci odmah :urnebes: :urnebes: :urnebes:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 feb 2016, 00:39

RuleHz je napisao/la:
amazon je napisao/la:storm raider je pitar ali oni glupani to nisu nikad skontali, sad ih postrojio jos ima dao da budu administratori. :bow: :bow:
Ono je zadrti Misimovicevac. Kloc obicni. Budzetlija do budzetlije na okupu :-P
Ne znam kako im nije dosadno. A valjda im je to posao, zive jadnici od toga.
Ma to je jedan glupan, a ovdje su mu pustali da vrijeda sve redom i rijetko kad ban dobio. A sad gledaj kako tamo pise ko curica, mozda si u pravu jadnik bas.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

BajroTM

Post Postao/la BajroTM » 12 feb 2016, 00:41

Nemoj tako @Mume vi razbojnici ste proslost vodi ajzeu nek nacijepa tamic drva ko krleža.........
faraontm I ashrak de ba odgovori mi za sir torotan kolika je cijena?
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 feb 2016, 00:46

Je li ovo onaj @rule sto je napisao da su Nadrealisti navijali za Sarajevo, a dokaz je pjesma o Hasetu? :rol: :rol: :rol:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 feb 2016, 00:47

SlevinKelevra je napisao/la:Je li ovo onaj @rule sto je napisao da su Nadrealisti navijali za Sarajevo, a dokaz je pjesma o Hasetu? :rol: :rol: :rol:
Hahahahhahahaahhaha, e to je vec hit :kafa:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 feb 2016, 00:49

Treba otvoriti temu pod nazivom ''gdje su i sta rade'', da ne padnu skroz u zaborav.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 12 feb 2016, 00:50

Evolution87 je napisao/la:Treba otvoriti temu pod nazivom ''gdje su i sta rade'', da ne padnu skroz u zaborav.

:lol: :lol:
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 feb 2016, 00:51

MCMLXVII je napisao/la:
slika
Znaci odmah :urnebes: :urnebes: :urnebes:
[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 12 feb 2016, 00:52

Providni pitic bajro, steta golema sto ti stari nije imo para za kondoma pa te istreso u mater. bajro ko je dao gol protiv Ferencvarosa? Evo aldin nije znao da vidimo tebe ali samo bez Google hljeba ti :pray:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 feb 2016, 00:52

SlevinKelevra je napisao/la:Je li ovo onaj @rule sto je napisao da su Nadrealisti navijali za Sarajevo, a dokaz je pjesma o Hasetu? :rol: :rol: :rol:
To je taj bolid. Svađo se sa likom što mu je ukro nick :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 feb 2016, 00:58

Jesam prijatelju i dobro sam se zajebao ;-)
Ja priznam, nisam kao bagavi bagrcavi sto ga je mama zlostavljala u djetinjstvu pa sad ubjedjuje narod da je zeljo po 2 000 000 eura u plusu.
Kud te mama bagavi ne razmaza po sisama :-)
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 feb 2016, 00:59

Prepucavanje zeljkanovih navijaca i clanova uprave na forumu:
[youtube][/youtube]
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 feb 2016, 00:59

RuleHz je napisao/la:
Jesam prijatelju i dobro sam se zajebao ;-)
Ja priznam, nisam kao bagavi bagrcavi sto ga je mama zlostavljala u djetinjstvu pa sad ubjedjuje narod da je zeljo po 2 000 000 eura u plusu.
Kud te mama bagavi ne razmaza po sisama :-)
Dobar si momak.

Nemam ja šta ubjeđivati narod, postoje izvještaji, ko hoće da čita nek čita. To što si ti papak i ljakse, pa pokušavaš sa ovim ofirnim prozivanjima roditelja, to je već do tebe i tvojih roditelja koji su te odgojili takvog. Žalim slučaj.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 12 feb 2016, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 12 feb 2016, 01:00

Hahahahahahhah, dokaz je pjesma o Hasetu
FORZA ZELJO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.