Bas kontam moze li dobiti SE za Wroclav ali nigdje nisam nasao. Bilo bi super da dobije.Biki je napisao/la: Ako Aldin dobije danas Bjelorusa, dobit ce SE u Wroclawu skoro sigurno a kukala mu majka ako izgubi pa se mora voziti do ranog jutra u subotu da bi igrao kvale u Poljskoj!
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Po meni ovdje Nadala, Tsongu, Ferrera i Thiema ne bi mogao dobit a protiv ostalih bi imao šanse. Protiv Fogninija već igrao i nije ga lako dobio, a Damir tad i sad nije isti. Možda tu ne bi bio u 1/2 finalu ali ima taj, pa Rio, Sao Paolo pa na nekom od ovih bi i napravio taj rezultat. Pa čak bi prije Sofije igrao i u Quitou, znam da je nadmorska visina velika, teški uslovi ali konkurencija je slaba, siguran sam da bi tu došao do 1/4 finala.shminka je napisao/la:Za polufinale konkretno Buenos Airesa bi vjerovatno morao dobiti jednog od prvih 8 nosilaca. Po imenima su to Nadal, Ferrer, Tsonga, Isner, Thiem, Fognini, Dolgopolov, Cuevas. Veća je šansa da dobije Berankisa u dvorani, nego da dobije neke od ovih igrača na šljaciUnofficialpage je napisao/la: Pa vjerovatno bi na nekom od tih turnira odličan rezultat, tipa 1/2 finale što u dvorani nema šanse.
Odluka da se igra ova turneja po hardu umjesto šljake u ovogodišnjim okolnostima je sasvim korektna odluka
I ti i ja znamo da on nikad neće biti neki dobar dvoranski igrač, prolazak 1. kola je uspjeh i to samo ako dobije dobar žrijeb.
Nismo nikad dužu diskusiju imali
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To što ti misliš da bi on u ovom trenutku mogao dobiti Isnera ili Tsongu je neka druga stvar. Postavlja se pitanje samo kako bi hvatao Isnereove kik servise, možda smash reternom? 
Neće nikada biti dvoranski igrač, ali će morati godišnje 2-3-4 sedmice igrati dvoranu. Baš kao što i igrači tvrdih podloga moraju odraditi 2 mjesca na šljaci, igrači koji travu ne vole vidjeti na slici moraju odraditi mjesec dana trave...
Kad se tenis bude na Marsu igrao, neka ganja šljaku tokom cijele marsovske godine
Neće nikada biti dvoranski igrač, ali će morati godišnje 2-3-4 sedmice igrati dvoranu. Baš kao što i igrači tvrdih podloga moraju odraditi 2 mjesca na šljaci, igrači koji travu ne vole vidjeti na slici moraju odraditi mjesec dana trave...
Kad se tenis bude na Marsu igrao, neka ganja šljaku tokom cijele marsovske godine
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uvijek postoji faktor predaje
A protiv Cueva, Dolgopolova bi mogao igrat. Teško bi protiv Isnera bilo a ni taj retern nije loš, odmah ga smashuješ i gotovo
Neka igra dvoranu ali ne sad već na kraju godine, kad postoje turniri na šljaci ili spori hard to neka igra a kad nema neka igra dvoranu.
'ta znaš, možda se i na Marsu igra, možda i tamo postoji neki Damir koji vadi živce svima.
Neka igra dvoranu ali ne sad već na kraju godine, kad postoje turniri na šljaci ili spori hard to neka igra a kad nema neka igra dvoranu.
'ta znaš, možda se i na Marsu igra, možda i tamo postoji neki Damir koji vadi živce svima.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da nije u dvorani osvojio boda, moglo bi se sa sigurnošću reći da je odluka fula. Sa 40 osvojenih bodova se to ne može reći.
Utrpat ćemo ga na prvi let za Mars, nek nam odozgo donese trofeje. Gravitacija će najmanje na njega djelovati, tako da će gore biti najviši teniser
Utrpat ćemo ga na prvi let za Mars, nek nam odozgo donese trofeje. Gravitacija će najmanje na njega djelovati, tako da će gore biti najviši teniser
[youtube][/youtube]
Ne znam da li je već postavljan video. Ako neko nije gledao da se pogleda koga je Šetkić izbacivao.
Ne znam da li je već postavljan video. Ako neko nije gledao da se pogleda koga je Šetkić izbacivao.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije fula ali mišljenja sam da bi bili bolji rezultati. 
More, V. Vođa S. Koreje taman lansira te rakete pa ćemo ga u jednu stavit
More, V. Vođa S. Koreje taman lansira te rakete pa ćemo ga u jednu stavit
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Protiv cuevasa nikakve sanse ne bi imao na sljaci , cuevas je jedan od najacih sljakasa .... ma damira samo zanima da sto vise zaradi , uvjek ima chelengera za dopunu bodova .... ovako do aprila ce ogroman novac zaradit ...
Naravno da ga interesuje novac, to mu je posao prije svega, ali je suština da se ove godine šalta na ATP
cilj je barem zadržati postojeći ranking kroz ATP turnire, što je nivo više u odnosu na igrače kojima se ranking zasniva samo na bodovima sa challengera
cilj je barem zadržati postojeći ranking kroz ATP turnire, što je nivo više u odnosu na igrače kojima se ranking zasniva samo na bodovima sa challengera
Pravilo je da u petak igrac mora dobiti mec ako u kvalama istog nivoa turnira od naredne sedmice igra u subotu da bi ispunio formalni uvjet za SE! Zato jos nema nista, a dvije karte special exampt cekaju u Wroclavu! Mozda uskoci i Horiya!bhsport je napisao/la:Bas kontam moze li dobiti SE za Wroclav ali nigdje nisam nasao. Bilo bi super da dobije.Biki je napisao/la: Ako Aldin dobije danas Bjelorusa, dobit ce SE u Wroclawu skoro sigurno a kukala mu majka ako izgubi pa se mora voziti do ranog jutra u subotu da bi igrao kvale u Poljskoj!
E to, na Marsu bi fakat bio broj 2, ne bi mogao biti prvi ima Nadal, al on bi se i tam povrijedio pa bi ga Damir preteko. I onda bi napravio iznenadjenje, dobio bi ga neki marsovski Hans-Podocnjak, Podlipnik.shminka je napisao/la:To što ti misliš da bi on u ovom trenutku mogao dobiti Isnera ili Tsongu je neka druga stvar. Postavlja se pitanje samo kako bi hvatao Isnereove kik servise, možda smash reternom?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Setkic ce sigurno upast u turnir , jos jedan otkaz mu treba , ili ce dobiti pozivnicu , morija je vec upao direktno , mislim na Wroclav
-
thelightblue
- Kontakt:
Je li za tebe ovo tako tesko razumjeti da njegov ranking nije bio dovoljan za ove turnire u Juznoj Americi?!Unofficialpage je napisao/la:Treba pričat, realno nijedna godina nije dobro isplanirana, februar svake godine potroši na neke glupe turnire. On mora preskakat dvorane, ići na šljaku i tu ganjati rezultate. Pa vjerovatno bi na nekom od tih turnira odličan rezultat, tipa 1/2 finale što u dvorani nema šanse.
Već ako misli ganjati i ove turnire neka to odradi na kraju godine, gdje ionako nema turnira na šljaci i tu pokušavat. Između dvorane i šljake, uvijek šljaku birat.
Sta bi ti izabrao? reci mi.
Vraca Setkara brejk!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesi siguran? Jedino gdje bi imao problem je Rio a na ostalim bi upao u MD.thelightblue je napisao/la:Je li za tebe ovo tako tesko razumjeti da njegov ranking nije bio dovoljan za ove turnire u Juznoj Americi?!Unofficialpage je napisao/la:Treba pričat, realno nijedna godina nije dobro isplanirana, februar svake godine potroši na neke glupe turnire. On mora preskakat dvorane, ići na šljaku i tu ganjati rezultate. Pa vjerovatno bi na nekom od tih turnira odličan rezultat, tipa 1/2 finale što u dvorani nema šanse.
Već ako misli ganjati i ove turnire neka to odradi na kraju godine, gdje ionako nema turnira na šljaci i tu pokušavat. Između dvorane i šljake, uvijek šljaku birat.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To setkaro
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ovaj Setkic udara isto tetka neka, tj samo gura lopticu, ovo je negledljiv tenis. Evo sad jos zveknu i reket u mrezu.
Pa dupla servis greska da izgubi servis.
Pa dupla servis greska da izgubi servis.
Vrati brejk da potom izgubi svoj servis.. Kakvo je ono udaranje loptice.. 
-
thelightblue
- Kontakt:
Znaci razumjem da si Bog, koji zna prije 6 sedmica da dovoljan broj igraca ce na kraju otkazati?Unofficialpage je napisao/la:Jesi siguran? Jedino gdje bi imao problem je Rio a na ostalim bi upao u MD.thelightblue je napisao/la:Je li za tebe ovo tako tesko razumjeti da njegov ranking nije bio dovoljan za ove turnire u Juznoj Americi?!Unofficialpage je napisao/la:Treba pričat, realno nijedna godina nije dobro isplanirana, februar svake godine potroši na neke glupe turnire. On mora preskakat dvorane, ići na šljaku i tu ganjati rezultate. Pa vjerovatno bi na nekom od tih turnira odličan rezultat, tipa 1/2 finale što u dvorani nema šanse.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Tomo osvojio dubl titulu na Mallorci 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.