Gdje su rekli?VivaLasVegas je napisao/la:Evo rekli su mi da nema pojacanja prije ljeta. Da sa ovim sto imamo pokusamo izborit eventualno Evropu, pa kad dodji bolja vremena pokusat i titulu napast.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nasjedate na podvale
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- crozzer
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Nasjedate na podvale
- PitarBordo
- Kontakt:
O slučaju "Veladžić"
http://sportsport.ba/bh_fudbal/veladzic ... esu/184245

Džemo dvorska luda vazda bio...

Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 12 feb 2016, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Gdje su rekli?VivaLasVegas je napisao/la:Evo rekli su mi da nema pojacanja prije ljeta. Da sa ovim sto imamo pokusamo izborit eventualno Evropu, pa kad dodji bolja vremena pokusat i titulu napast.
Brate sarkazam na trenutnu situaciju oko transfera
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Evo rekli su mi....evo meni su rekli da imamo para al nema konkretno igraca da ga dovedemo. Cuj bolja vremena, ko da smo u krizi, daj molim te...fakat ljudi ne izmisljajte! I ovo za Veladžića iskreno ne vjerujem..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dobar je mali, al' ukakio je sa RealomPitarBordo je napisao/la:O slučaju "Veladžić"
[img]http://i.imgur.com/BVdUeEx.png[/img]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nadam se da nas ovaj momak nece mezit' puno kada i ako izgubimo od Astane
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=34129Effenberg je napisao/la:Nemoj ga u Luzerkusen, nek ide u BVB, taman po mjeri.FrancescoTotti je napisao/la:Vidim ga u bundesu za godinu dvije svega mi.
Bayer Leverkusen ili Borussia Dortmund
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To oko privatih poruka je bila zajebancija sa @Mortemom jer je bio na istoj talasnoj sa Mirelom koliko se mogu sjetitimolotovljev je napisao/la:joker, lafo ne sjećaš se a zayebavo ga Hasaaaaan..![]()
Ti, Ado, PitarBordo i Mortem je tu upetljan sa nekom objavom privatne poruke... Ima lik već spreman spisak.![]()
Adu je posebno uzeo na zub.. kažem mojne ba, dobar je Ado momak, ma kakvi ne sluša me uopšte, trese se lik. Biće zabavno
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Dzemoo, Dzemooo, DzemoooPitarBordo je napisao/la:O slučaju "Veladžić"
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Kad igrate s Astanom? Dobra tekma, dobar protivnik, meni je taj klub drag, jer sam ih upratio neko vrijeme, i kad su ih ljudi otpisivali protiv Maribora jos ja sam reko vidimo se u grupi, sta ces navijat za ove mainstream klubove, bolje za ove male, pa kad naprave iznenadjenje veci ti gust i uzivanje.MortemHz je napisao/la:Nadam se da nas ovaj momak nece mezit' puno kada i ako izgubimo od Astane![]()
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=34129Effenberg je napisao/la:Nemoj ga u Luzerkusen, nek ide u BVB, taman po mjeri.FrancescoTotti je napisao/la:Vidim ga u bundesu za godinu dvije svega mi.
Inace sad im je pauza i vjerovatno ce neki C sastav izvest, tako da mozda i dobijete. U normalnim okolnostima tesko, ti istocnjacki timovi su melem za nase klubove zato sto nas ne potcijene ko ova zapadnjacka stoka.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
]Nadam se da nas ovaj momak nece mezit' puno kada i ako izgubimo od Astane
Kad igrate s Astanom? Dobra tekma, dobar protivnik, meni je taj klub drag, jer sam ih upratio neko vrijeme, i kad su ih ljudi otpisivali protiv Maribora jos ja sam reko vidimo se u grupi, sta ces navijat za ove mainstream klubove, bolje za ove male, pa kad naprave iznenadjenje veci ti gust i uzivanje.
Inace sad im je pauza i vjerovatno ce neki C sastav izvest, tako da mozda i dobijete. U normalnim okolnostima tesko, ti istocnjacki timovi su melem za nase klubove zato sto nas ne potcijene ko ova zapadnjacka stoka.[/quote]
15h, trebao bi biti prenos ovdje
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=34129[/quote]Effenberg je napisao/la:Nemoj ga u Luzerkusen, nek ide u BVB, taman po mjeri.FrancescoTotti je napisao/la:Vidim ga u bundesu za godinu dvije svega mi.
Kad igrate s Astanom? Dobra tekma, dobar protivnik, meni je taj klub drag, jer sam ih upratio neko vrijeme, i kad su ih ljudi otpisivali protiv Maribora jos ja sam reko vidimo se u grupi, sta ces navijat za ove mainstream klubove, bolje za ove male, pa kad naprave iznenadjenje veci ti gust i uzivanje.
Inace sad im je pauza i vjerovatno ce neki C sastav izvest, tako da mozda i dobijete. U normalnim okolnostima tesko, ti istocnjacki timovi su melem za nase klubove zato sto nas ne potcijene ko ova zapadnjacka stoka.[/quote]
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Haris Duljević: Sarajevo je moj život, želja mi je dići pehar kao kapiten
-
Pitaristok
- Kontakt:
Kad igrate s Astanom? Dobra tekma, dobar protivnik, meni je taj klub drag, jer sam ih upratio neko vrijeme, i kad su ih ljudi otpisivali protiv Maribora jos ja sam reko vidimo se u grupi, sta ces navijat za ove mainstream klubove, bolje za ove male, pa kad naprave iznenadjenje veci ti gust i uzivanje.MortemHz je napisao/la:]Nadam se da nas ovaj momak nece mezit' puno kada i ako izgubimo od Astane![]()
16h
- molotovljev
Opušteno lave, vidiš da se zezamo...PitarBordo je napisao/la:Mene nije toliko teško pronaći, ako mu je do toga, evo @joker me iskopao na svim mogućim društvenim i nedruštvenim mrežama, a nije se ni trudio.molotovljev je napisao/la:joker, lafo ne sjećaš se a zayebavo ga Hasaaaaan..![]()
Ti, Ado, PitarBordo i Mortem je tu upetljan sa nekom objavom privatne poruke... Ima lik već spreman spisak.![]()
Adu je posebno uzeo na zub.. kažem mojne ba, dobar je Ado momak, ma kakvi ne sluša me uopšte, trese se lik. Biće zabavno
F.K.SARAJEVO
Ode veladzic sarme prob'o nije...hahah
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja se ne šalim, @joker me iskopao ko lijehu krompira.molotovljev je napisao/la:Opušteno lave, vidiš da se zezamo...PitarBordo je napisao/la:Mene nije toliko teško pronaći, ako mu je do toga, evo @joker me iskopao na svim mogućim društvenim i nedruštvenim mrežama, a nije se ni trudio.molotovljev je napisao/la:joker, lafo ne sjećaš se a zayebavo ga Hasaaaaan..![]()
Samo Saraj'vo.
- molotovljev
Šta kaže Veladžić: Sanjam kako slušam himnu lige prvaka u bordu dresu.
I kako ja sad da ne gotivim ovog malca, koji zna šta želi i kakve su njegove ambicije. Obično slušamo ili čitamo izjave igrača
sa ovih prostora kako im je san igrati za neki veliki evropski tim i nastupati u ligi prvaka sa istim. Ali ne, ovaj dečko želi to isto
u dresu FK Sarajevo. Oduševila me izjava, svaka čast.
I kako ja sad da ne gotivim ovog malca, koji zna šta želi i kakve su njegove ambicije. Obično slušamo ili čitamo izjave igrača
sa ovih prostora kako im je san igrati za neki veliki evropski tim i nastupati u ligi prvaka sa istim. Ali ne, ovaj dečko želi to isto
u dresu FK Sarajevo. Oduševila me izjava, svaka čast.
Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 12 feb 2016, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO
Veladžić