FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Najbolji igrac je Kosoric ko dovede Bogicevica da moram gledat supka a do prije nekoliko psovao nam I vrijedzao **** ga olimpik
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Jao ludila na temi sta je ovo nema šanse da stignem sve procitat, haj nek neka dobra dusa mi objasni ovo sranje može i u PP da ovdje ne kreće opet prica 
Sto se tiče tekme nisam bi bio u mogućnosti je gledat i da je bio prenos, po pregledu vidim da smo bolji bili, ma samo polako nek edis to ukomponuje kvaliteta ima i aBd svi na Grbavicu da gledamo zelju kako kreće u plavo proljeće pobjedom protiv širokog

Sto se tiče tekme nisam bi bio u mogućnosti je gledat i da je bio prenos, po pregledu vidim da smo bolji bili, ma samo polako nek edis to ukomponuje kvaliteta ima i aBd svi na Grbavicu da gledamo zelju kako kreće u plavo proljeće pobjedom protiv širokog

-
- Kontakt:
Hehe pa ne možeš ti nikome napakostiti tako što odeš sa foruma, ljudi ne mogu da otjeraju odavde koliko se novih pojavljuje svakodnevno. Signal se trebao obezbijediti čim se znalo za Tursku, a ne sad nekoga ganjati i jos se ljutiti sto nece
Drug moras citati, rijeci opisati nece moci. Vidis muflona bajre I aldina da su zapoceli. Onda admin I aco uletili I dokrajcili.JoseMourinho je napisao/la:Jao ludila na temi sta je ovo nema šanse da stignem sve procitat, haj nek neka dobra dusa mi objasni ovo sranje može i u PP da ovdje ne kreće opet prica
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
Mozda se mogao srediti stream, ali svi mi koji pratimo Zelju nikad nismo mogli gledati prijateljske. Vidis sazetak, ako je blizu odes i to je to. Ne vidim tu neki veliki problem ali dobro nismo svi isti. Opet garantujem ako budu losi rezultati na Grbavici ce biti hiljadu isti, a debili ce po forumima srati i tako u krug...perodeformero je napisao/la:Hehe pa ne možeš ti nikome napakostiti tako što odeš sa foruma, ljudi ne mogu da otjeraju odavde koliko se novih pojavljuje svakodnevno. Signal se trebao obezbijediti čim se znalo za Tursku, a ne sad nekoga ganjati i jos se ljutiti sto nece
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Tema opustosena kao poslije bitke, skupljaju se ranjenici.
Cast paloj braci
Cast paloj braci

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Mi koji smo ostali sad za sad moramo se boriti casnobrile je napisao/la:Tema opustosena kao poslije bitke, skupljaju se ranjenici.
Cast paloj braci

Braca sto su nas napustila sve im halalimo, ima da vas osvetimo u to vam se kunem casnom pionirskom!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
Ti i ja cemo ih osvetiti, dva velika covjekaMuhamedTM je napisao/la:Mi koji smo ostali sad za sad moramo se boriti casnobrile je napisao/la:Tema opustosena kao poslije bitke, skupljaju se ranjenici.
Cast paloj braci![]()
Braca sto su nas napustila sve im halalimo, ima da vas osvetimo u to vam se kunem casnom pionirskom!

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Upotrijebi svoju moc idi malo tamo na temu prepucavanje ti nikad nisi bio u sukobu protiv Tuzlaka ili pitara, samo protiv nas brate. U cemu je fol 

Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 12 feb 2016, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
Ne pratis moj rad, samo nisam s tuzlacima ali ko ce citat onu seljacku pricu ...MuhamedTM je napisao/la:Upotrijebi svoju noc idi malo tamo na temu prepucavanje ti nikad nisi bio u sukobu protiv Tuzlaka ili pitara, samo protiv nas brate. U cemu je fol

Amazon zar itode sa razbojnicima sa cfaze vidi sta BajroTM radi I nemoj vrijedzati kozojebe kao navijaci su nula ali ima dobrih ljudi u tuzli I nisu svi seljaci
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.
Dugo pratim ovaj forum, odavno sam i clan istog, ali jos duze pratim svog Zelju. Za nevjernike imam i dokaze pa bujrum.
Jedno je sigurno, a to je da odavno na polusezoni nije bilo vise motiva i razloga da se prati klub a da raja trazi svaku sitnicu da centar paznje skrene sa najbitnijeg a to je Klub i igre koje pruza uz rezultate koje ostvaruje. Danasnja prepiska oko streama me bas iznenadila, nisu tako davno bila vremena kad se uz boccaciove postove o golubarniku znala i suza proliti na forumu.
Moje pitanje je, sta nam se to desava?
Zasto nam je stream bitniji od cinjenice da za 16 dana nas Zeljeznicar izlazi na teren?
Zasto nam je prica o burekovicu, radinovicu isl bitnija od toga kako napreduje fizika stevanovica m ili da li se tiago dozvao na treninzima?
Zasto je sve mimo Zelje i mimo terena postalo vaznije od svetinje u nazivu ove forumske teme?
Zapitajmo se, da ne bude kasno u trecem kolu nakon ne daj Boze nepovoljnog rezultata protiv sirokog , dok Zeljeznicara prati 1800 navijaca na domacem terenu.
Jedno je sigurno, a to je da odavno na polusezoni nije bilo vise motiva i razloga da se prati klub a da raja trazi svaku sitnicu da centar paznje skrene sa najbitnijeg a to je Klub i igre koje pruza uz rezultate koje ostvaruje. Danasnja prepiska oko streama me bas iznenadila, nisu tako davno bila vremena kad se uz boccaciove postove o golubarniku znala i suza proliti na forumu.
Zasto nam je stream bitniji od cinjenice da za 16 dana nas Zeljeznicar izlazi na teren?
Zasto nam je prica o burekovicu, radinovicu isl bitnija od toga kako napreduje fizika stevanovica m ili da li se tiago dozvao na treninzima?
Zasto je sve mimo Zelje i mimo terena postalo vaznije od svetinje u nazivu ove forumske teme?
Zapitajmo se, da ne bude kasno u trecem kolu nakon ne daj Boze nepovoljnog rezultata protiv sirokog , dok Zeljeznicara prati 1800 navijaca na domacem terenu.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
U pravu si druze ljudi su previse negativni samo bi se prepirali zbog gluposti , mislim kontrolna utakmica u radno vrijeme koju bi gledalo 100-200 ljudi max. i tolika buka se digla. Vazno je da je bio skraceni snimak i sta nam treba vise. Gore je sto nije bilo prenosa mnogih evropskih utakmica ili onog smjesnog prenosa protiv Standarda.bluesaa je napisao/la:Dugo pratim ovaj forum, odavno sam i clan istog, ali jos duze pratim svog Zelju. Za nevjernike imam i dokaze pa bujrum.
Vazno je da nas bude sto vise na Grbavici u svim tekmama ne samo protiv Sirokog.
- amazon
- Kontakt:
Ma bice nas protiv Sirokog, ako kojim slucajem bude negativan rezultat jos par kola niko nece ni dolaziti na utakmice, sjedit ce kuci i cekat pripremne da im se streamaju..cruz40 je napisao/la:U pravu si druze ljudi su previse negativni samo bi se prepirali zbog gluposti , mislim kontrolna utakmica u radno vrijeme koju bi gledalo 100-200 ljudi max. i tolika buka se digla. Vazno je da je bio skraceni snimak i sta nam treba vise. Gore je sto nije bilo prenosa mnogih evropskih utakmica ili onog smjesnog prenosa protiv Standarda.bluesaa je napisao/la:Dugo pratim ovaj forum, odavno sam i clan istog, ali jos duze pratim svog Zelju. Za nevjernike imam i dokaze pa bujrum.
Vazno je da nas bude sto vise na Grbavici u svim tekmama ne samo protiv Sirokog.
Jaki smo ko armirani beton a klupa nam je beton bez armature.
Ove sezone kup iduće dupla.

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 12 feb 2016, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Veladzic igrac koji puno obecava
Evo nastavili su Aco i ekipa da hvale akademiju FKS koja je u zadnjih 20 godina izbacila velikana Berberovica i jos more antitalenata

Evo nastavili su Aco i ekipa da hvale akademiju FKS koja je u zadnjih 20 godina izbacila velikana Berberovica i jos more antitalenata

Zalosno stvarno ovoliki intervju sa djetetom a sa nasim igracima neke mini intervjue sa par redaka.CARSON je napisao/la:Veladzic igrac koji puno obecava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo nastavili su Aco i ekipa da hvale akademiju FKS koja je u zadnjih 20 godina izbacila velikana Berberovica i jos more antitalenata![]()
![]()
![]()
![]()
- amazon
- Kontakt:
Isto ste djeca majke mi
Gledaj Mailsoni prstica rodila ga majka

Gledaj Mailsoni prstica rodila ga majka