Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kazu milion eura klauzula.CARSON je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam sta nasa uprava radi ,treba poslati ponudu za ovog momka kao sto smo za Duljevica ako je ovoliki talenat kao sto ACO I ekipa kazu
Koliko vidim i ti pises jos i klikas. Iako si ti jako bitna osoba za ovaj forum.DANAN je napisao/la:Eto nek im sad amazon i bajro pisu i klikaju po forumu....
Aferim momakpintol_TM87 je napisao/la:ljudi moji ne treba vam to u zivotu..sabura, sve ce doci na svoje..bitnija je podrska na tribini na jugu, na gostovanju nego gledati neki stream..kad je tekma 2000 ljudi na utakmici kad je stream padne server,takvi zelje ne zele dobro nit im zeljo nesto znaci..
Naravno, do prije tri-cetiri godine nismo imali prenos gostujucih utakmica u ligi, a sad bi kao neko htio da mu privatni portal obezbijedi prenos pripremne utakmice iz Turske... Mi mozemo biti zahvalni nasoj upravi i vama sto smo bili u prilici gledati utakmice iz Medugorja, a to sto juce nije obezbijeden prenos je upravo stvar nase uprave i vaseg portala a ne ovih navijaca koji su se uzivili u neke druge uloge i nasli se uvrijedeni. Besmisleno.aleksandar_veliki je napisao/la:Ovdje je problem sto smo mi kao navinari i kao medij navijace svih klubova navikli na previse. Umjesto da sjedimo kao i ostali kod kuce i glumimo medij, mi smo imali novinare na pripremama Slobode, Borca, Zelje, Sarajeva i Zrinjskog. Radili smo tri streama Zelje i tri Sarajeva i nadamo se da cemo na iducim pripremama raditi streamove Slobode i ostalih klubova, iako tu glabamo za nas velike pare. U Turskoj smo obisli sve nase klubove... Toga nema u regionu, e sad sto su ljudi nezahvalni, sto misle da svi moraju misliti kao i oni, to je vec njihov problem. Uglavnom, ovdje necete vrijedjati, diskutovat cemo ja i Aldin, ali cemo diskutovati, a DANAN i slicni sasvim sigurno nece.amazon je napisao/la:Dosadni ste. Shvatili smo i zavrsite vise.
Niko nijedan duzan ulazit na forumu niti su duzni da vam prave stream.
Ako je medijaski partner klub Zeljo ono ce to sredit, ko vas ba pita sta.
mogu li te samo jednu stvar zamoliti? sljedeci put kad stavite neku statistku kao clanak, moze li to proci neke kontrole onih koji znaju o tome? iljadu puta ste navodili pogresne podatke, sireci tako dezinformacije javnosti... eto cisto jedan dobar savjet za buducnost... ipak ste jos uvijek sportski portal broj 1 u bosni...aleksandar_veliki je napisao/la:Nema veze, ostat cemo ja i on. Nije mrtva glava... I ti ces doci da vidis sta radimo ja i Aldin. No, nije ni bitno. Tema je FK Zeljeznicar, ne ja, forum i Aldin...jovanmaksimovic je napisao/la:@aco
ako tebi bude samo aldin sagovornik na ovoj temi, a izgleda da ce... onda si pao na niske grane...
btw, koliko accounta jedan coek moze imati na ovom forumu? umjesto da ste aldina nakon prvog banovanja trajno sklonili sa foruma, on vam se po 20. put ovde registruje i kako izgleda jedini ce ostati na ovoj temi...
Buraz cim se toliko pravdas znaci da nisu cista posla ja ti kazem meni samo nije jasno kako svi oni razlozi od juce danas ne vrijede?aleksandar_veliki je napisao/la:Obrazlozi, ali argumentima. Prodali smo se sto smo radili tri streama Zelje, sto smo bili 10 dana na pripremama u Medjugorju, sto smo se trudili da vam "donesemo" dio atmosfere, sto smo vam klupskoj televiziji pomagali u Turskoj, sto smo vas posjetili na pripremama u Turskoj. Da li smo se radi toga prodal. Ako je tako, jesmo, prodali smo se, uzeo Aca lovu i to veliku...STEF je napisao/la:Jeftino ste se prodali ss
Vidis, to je bas ono sto raju nervira. Ne kontam tu pricu nikako. Pojednostavljeno:aleksandar_veliki je napisao/la:Obrazlozi, ali argumentima. Prodali smo se sto smo radili tri streama Zelje, sto smo bili 10 dana na pripremama u Medjugorju, sto smo se trudili da vam "donesemo" dio atmosfere, sto smo vam klupskoj televiziji pomagali u Turskoj, sto smo vas posjetili na pripremama u Turskoj. Da li smo se radi toga prodal. Ako je tako, jesmo, prodali smo se, uzeo Aca lovu i to veliku...STEF je napisao/la:Jeftino ste se prodali ss
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], UltraSa46 i 38 gostiju.