FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kod (H)astane u prvom pol igrala su 4 prvotimca. I kao takvi bare bare su sa Zrinjskim.Pa se slobodno moze reci da je taj dio provjere uspio. Prva ekipa me odusevila iako cemo u Mo imati problem zbog Dulje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je bilo odlicno jer je Jesic vidio ko treba igrati u prvih 11 i da ce tu situacija biti cista protiv Kairata. Odlicna igra u prvom poluvremenu, svaka cast momcima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jel onaj Krste dohvatio loptu bar rukama,,,
Za razliku od prve postave, druga ispod prosjeka.
Odbrana velika nula, Dzemo mrtav sinoć popio litru stoka,
i ko je ovaj u majici igro drugo
Za razliku od prve postave, druga ispod prosjeka.
Odbrana velika nula, Dzemo mrtav sinoć popio litru stoka,
i ko je ovaj u majici igro drugo
- VanCipelic
- Kontakt:
Ma nije on ni za sta realno..pingpong je napisao/la:Kakva užasna zadnja linija. Berberović nije za stopera.
Mihojevic dosta nesiguran, ubi ga klupa
Kramar u jednom periodu drugog poluvremena dosta dobar, u drugom los
Kallasi nakav trom, ne djeluje spreman
Radovac i Krajisnik ne mogu drzati sredinu, mogli bi jedino da ima jos jedan igrac sa njima
Krste dosta bolji nego u prethodnim utakmicama
Okic, za divno cudo, veoma dobar
Osmanovic solidan
Heric, posudba pothitno, vise je Veladzic pokazao u manje od 10 minuta nego on u 45
Plakalo katastrofa, jedna dobra intervencija, ostalo sve katastrofa..
Dosta negledljivo drugo poluvrijeme kao i protiv Maribora
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ocito bi ja lekciju ovim akademcima hericu, osmankovicu i radovcu. Ok mladi jesu al treba da grizu teren kad god igraju a ne da se vuku i nosalantno hodaju.. Malo su me razocarali oni ostalo ok..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja zadovoljan,da je za 10-tku,nije,ali jako, jako dobra igra.. Naravno prva postava
Sabrine mi moje!
Druga postava za plakati.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Sada se sve vidi. Generalka protiv Travnika ce biti prava, mislim da cemo ih natrpat. Protiv Kairata izvest najbolje i vidjeti kako sta.
prva ekipa pristojna odigrala, vide se vec crte u igri i kako ce to izgledati na proljece !!!
druga ekipa opet dobro odradjeno, al mislim na to da se vidi ko sta ustvari moze u ovoj ekipi i koliko mogu ovi igraci sa klupe pomoci kada pocne liga i kup !!!
zadovoljan ovom pripremnom
druga ekipa opet dobro odradjeno, al mislim na to da se vidi ko sta ustvari moze u ovoj ekipi i koliko mogu ovi igraci sa klupe pomoci kada pocne liga i kup !!!
zadovoljan ovom pripremnom

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ješić je očigledno shvatio da Pavlović mora biti broj 1 dok ne dođe Delač. Smatram da Plakalu više ne treba davati šanse, tj da sljedecu tekmu Pavlović treba braniti 90 minuta. Odbrana u drugom tanka bas, koliko god neki dizali Mihojevića momak još treba raditi, Dzemo, Kalasi nisu za prve postave što je nadam se svima jasno, a Kramar mi nešto bolji izgleda na beku, al je to tanko. Zašto Kovačević nije igrao?
Ono što me posebno raduje jeste TRKA, AGRESIVNOST, POŽRTVOVANOST što je po meni i najbitnije. Ješić je uradio nemoguće, natjerao je Radovca, Krstea i Sefku da trče cijelo vrijeme. Da se razumijemo ne dižem ih, ali poboljšanje se osjeti. Posebno me raduju znaci napretka i želje kod Okića kojeg sam često kritikovao. Žao mi je što prvo ne odgledah od početka. Rezultat nije bitan. ZRINJSKI MORA PASTI !
Ono što me posebno raduje jeste TRKA, AGRESIVNOST, POŽRTVOVANOST što je po meni i najbitnije. Ješić je uradio nemoguće, natjerao je Radovca, Krstea i Sefku da trče cijelo vrijeme. Da se razumijemo ne dižem ih, ali poboljšanje se osjeti. Posebno me raduju znaci napretka i želje kod Okića kojeg sam često kritikovao. Žao mi je što prvo ne odgledah od početka. Rezultat nije bitan. ZRINJSKI MORA PASTI !
SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kovacevic je bolestan.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Plakalo - Sarajevo 3 - 2 po ko zna koji put
više i postalo smiješno.
Eh, kada smo bili u prilici da prodamo Tirićevog malenog za dobre pare htjeli smo više e sada neka nam se ovako vraća.
Druga postava nije sposobna da pobjedi ni Federalne ligaše iz vrha.
Pod hitno nabaviti 2 golmana jer ovaj ako bude i drugi golman to je ogroman rizik po FKS i Ješićevu stolicu.

Eh, kada smo bili u prilici da prodamo Tirićevog malenog za dobre pare htjeli smo više e sada neka nam se ovako vraća.
Druga postava nije sposobna da pobjedi ni Federalne ligaše iz vrha.

Pod hitno nabaviti 2 golmana jer ovaj ako bude i drugi golman to je ogroman rizik po FKS i Ješićevu stolicu.
SRETAN BROJ - 1725
Malom Plakalu se zahvaliti poželiti mu sreću u daljnoj karijeri niko nije iznad Sarajeva. Jednostavno nema ni grama kvaliteta za FKS.fico je napisao/la:Ješić je očigledno shvatio da Pavlović mora biti broj 1 dok ne dođe Delač. Smatram da Plakalu više ne treba davati šanse, tj da sljedecu tekmu Pavlović treba braniti 90 minuta. Odbrana u drugom tanka bas, koliko god neki dizali Mihojevića momak još treba raditi, Dzemo, Kalasi nisu za prve postave što je nadam se svima jasno, a Kramar mi nešto bolji izgleda na beku, al je to tanko. Zašto Kovačević nije igrao?
SRETAN BROJ - 1725
E pa stvarno ovo je i vise nego smijesno vodis i na kraju izgubis ovdje citam da je plaki najvise kriv nisam gledao tekmu, kako god ne valja, mislim ovo me bas i ne zanima cekam pocetak prvenstva pa cemo vidjeti sta i kako, ali ovaj decko sto je sad na golu ne zasluzuje prvu postavu svaka njemu cast , ali ipak na golu mora biti matej No 1, dok on ustvari ne dodje treba dati priliku ovom pavlovicu toliko od mene
04.10.2009 !!
Plakalo 3. golman, ja bih sljedeću probao Trifkovića. Jednostavo, golman mora ulijevati psihološku sigurnost igračima. To je ono najbitnije. Plakalo to glumi pa ispada još gore. Plakalo ako čitaš, nikad se ne boj ljudi, samo se Jednog boji.
Berberović, idi ba u penziju. Imam osjećaj da je i Mihojević odigrao nesigurno zbog njega.
Krajišnik, bojažljivo. Al' rano je njega komentarisat, ima brzinu ima energiju samo ga uputit na Cimirotov put.
Radovac moraaaaa se probudit jrne. Nekako mi je međupozicija nije ni ofanzivni vezni ni defanzivni. Ništa.
Ovo ostalo neću ništa kritikovat. Mladi tek dobili šansu. Kallasi, Okić i Krste solidni, al' opet ništa spec.
I da, Kramar pokazao da je odlican na stoperu - bez greške prvo poluvrijeme, nije za njega lijevi bek.
Berberović, idi ba u penziju. Imam osjećaj da je i Mihojević odigrao nesigurno zbog njega.
Krajišnik, bojažljivo. Al' rano je njega komentarisat, ima brzinu ima energiju samo ga uputit na Cimirotov put.
Radovac moraaaaa se probudit jrne. Nekako mi je međupozicija nije ni ofanzivni vezni ni defanzivni. Ništa.
Ovo ostalo neću ništa kritikovat. Mladi tek dobili šansu. Kallasi, Okić i Krste solidni, al' opet ništa spec.
I da, Kramar pokazao da je odlican na stoperu - bez greške prvo poluvrijeme, nije za njega lijevi bek.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Mene je i pored poraza ova utakmica ubijedila da mozemo nesto napraviti, treba tu jos stvari popravljati ali je ona postava iz prvog i vise nego dobra, da je jos Delaca na gol to bi bilo odlicno.
Ja sam zadovoljan, akademci nek' se veceras zapitaju sta zele da je njihov krajnji domet i nek' tako nastave. Ako zele igrati u prosjecnim klubovima u BiH mogu i ovako nastaviti, za neki ozbiljniji angazman pa cak i igru u prvom timu FKS trebat ce im puno vise. Jesic dobro radi za sad, greske se ispravljaju odmah i to me raduje. Prostora za napredak svakako ima, kako sa pojacanjima tako i sa ovim trenutnim kadrom. Meni mirise na dobro.
Ja sam zadovoljan, akademci nek' se veceras zapitaju sta zele da je njihov krajnji domet i nek' tako nastave. Ako zele igrati u prosjecnim klubovima u BiH mogu i ovako nastaviti, za neki ozbiljniji angazman pa cak i igru u prvom timu FKS trebat ce im puno vise. Jesic dobro radi za sad, greske se ispravljaju odmah i to me raduje. Prostora za napredak svakako ima, kako sa pojacanjima tako i sa ovim trenutnim kadrom. Meni mirise na dobro.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Kad se Delac tacno vraca
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- VanCipelic
- Kontakt:
Malo se previse pljuje po Radovcu, jednostavno u ovoj formaciji, on je beskoristan, bas kao i Krajisnik ali otom potom.
Da li ce biti snimak utakmice da se na miru pregleda ?

I sastavuVanCipelic je napisao/la:Malo se previse pljuje po Radovcu, jednostavno u ovoj formaciji, on je beskoristan, bas kao i Krajisnik ali otom potom.

-
- Kontakt:
ma neka smo zijanili,nema nishta gore od pitarske euforije,postoji napredak u prvom timu,ako nishta u fizichkoj spremi,sjetite se samo onih priprema prije lecha
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.