Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pratim vas dugo ali nisam se bas ukljucivao u raspravu. Cini mi se da bi Klizan mogao dobiti danas Bautistu koji je vezao skoro mjesec dana tenisa bez pauze, a i jucer u mecu sa veselim je djelovao izmoreno i imao je nekih problema sa vratom. Kvota 3,0 na Klizana vrijedi probati. 

- Prometheus
- Kontakt:
Koliko ti je ukupna kvota kad odigraš 2-3 para na tenis? Sto ne probaš nogomet?grgr je napisao/la:Ako mi ovo nije najgori niz u zivotu od septembra sam izgubio pa barem 1500 km , sto je najgore igram 2-3 ukupne kvote i igram samo tenis. Da nabrojim sve padove bilo bi smijesno , evo jutros ustajem reko odigrat cu viktora igra odlicno iako je i mahnut u jako dobroj formi ali bit ce to mec u 3 seta ici ce se i u TB , covjek je izasao i odigrao kao rekreativac. Vise nemam pojma sta da igram , simon 2 x u ovih 10 dana me obara , real 1 1 skoro, ne znam sta vise nisam igrao butlera sam za po 1 poen u nba pao barem 4 puta. Sto najgore svaki mec u tenisu sto sam izgubio igraci su izasli reakreativno na teren i gube 2 0 u roku od 50 min... Valja se okanit i to barem 5-6 mj. Sretno svima xD
Napisa sam 2-3 ukupnu kvotu sa visokim ulogom. Ma fudbal je najgora stvar za kladjenje , kladim se ja dugo i nikad ama bas nikad nisam bio u ovakoj seriji gubitaka sta god odigram padnem... Uzas , valja odmoritiPrometheus je napisao/la:Koliko ti je ukupna kvota kad odigraš 2-3 para na tenis? Sto ne probaš nogomet?grgr je napisao/la:Ako mi ovo nije najgori niz u zivotu od septembra sam izgubio pa barem 1500 km , sto je najgore igram 2-3 ukupne kvote i igram samo tenis. Da nabrojim sve padove bilo bi smijesno , evo jutros ustajem reko odigrat cu viktora igra odlicno iako je i mahnut u jako dobroj formi ali bit ce to mec u 3 seta ici ce se i u TB , covjek je izasao i odigrao kao rekreativac. Vise nemam pojma sta da igram , simon 2 x u ovih 10 dana me obara , real 1 1 skoro, ne znam sta vise nisam igrao butlera sam za po 1 poen u nba pao barem 4 puta. Sto najgore svaki mec u tenisu sto sam izgubio igraci su izasli reakreativno na teren i gube 2 0 u roku od 50 min... Valja se okanit i to barem 5-6 mj. Sretno svima xD

- muhamed121
- Kontakt:
Procita neko napisao za Klizana prodje lagano svaka cast
- zlatniljiljan
- Kontakt:
na koji nacin se uplacuje nakon registracije u kladionici zmajevi
U poslovnici daš broj računa ili daš karticu ako si je dobio da ti je kao skenira i uplati.zlatniljiljan je napisao/la:na koji nacin se uplacuje nakon registracije u kladionici zmajevi
Isto ko Premier..
- muhamed121
- Kontakt:
Ne moze preko banke?breskva je napisao/la:U poslovnici daš broj računa ili daš karticu ako si je dobio da ti je kao skenira i uplati.zlatniljiljan je napisao/la:na koji nacin se uplacuje nakon registracije u kladionici zmajevi
Isto ko Premier..
muhamed121 je napisao/la:Ne moze preko banke?breskva je napisao/la:U poslovnici daš broj računa ili daš karticu ako si je dobio da ti je kao skenira i uplati.zlatniljiljan je napisao/la:na koji nacin se uplacuje nakon registracije u kladionici zmajevi
Isto ko Premier..
Ne.
- muhamed121
- Kontakt:
Steta a kod mene nema ih u blizi ne znam da li ima u Tuzli slucajno jel zna neko?
Imas u TC na B.Malti. Sa druge strane trznog koji gleda na parkingmuhamed121 je napisao/la:Steta a kod mene nema ih u blizi ne znam da li ima u Tuzli slucajno jel zna neko?

- muhamed121
- Kontakt:
Aha hvala ti punokrmpotich je napisao/la:Imas u TC na B.Malti. Sa druge strane trznog koji gleda na parkingmuhamed121 je napisao/la:Steta a kod mene nema ih u blizi ne znam da li ima u Tuzli slucajno jel zna neko?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Kakav start Nanda Toresa
ova **** wahda ko da nije smjela zabiti drugi gol
**** vam 2+ alah majku dabogda vas isil posjetio
**** vam 2+ alah majku dabogda vas isil posjetio
- muhamed121
- Kontakt:
Nema boga da ovaj De Colo predje svi padosmo na jednom paru
Ma lud je momak, preci ce , imo je jos par puta vako na poluvremenu 5 6 poena I onda na kraju 20 uvalimuhamed121 je napisao/la:Nema boga da ovaj De Colo predje svi padosmo na jednom paru
- muhamed121
- Kontakt:
Ma prepisao sam inace ne pratim ove igrace eurolige ajd valjda predje a i ako ne predje nije neka steta past cu na necemu drugom hahaCane09 je napisao/la:Ma lud je momak, preci ce , imo je jos par puta vako na poluvremenu 5 6 poena I onda na kraju 20 uvalimuhamed121 je napisao/la:Nema boga da ovaj De Colo predje svi padosmo na jednom paru
Bas vcrs mora CSKA u under
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nek je meni prvi par breda, **** ga ziovot...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moglo bi ovo bit u poenAsharaK je napisao/la:Bas vcrs mora CSKA u under
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.